Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Segítséget szeretnék kérni! Megvásároltam a Szezonok felhősor3-t, de a Húsvéti nyuszi szuvenír nincs a raktáramban. Mivel a Húsvéti nyusziszenon 40. szintjét 11-szer teljesítettem attól tartok, hogy valahova kitettem, de nem találom. A megkeresésében kérek segítséget! Farm név : franyo121 ID : 36281016

2. Sylja

Sylja Fórum veteránja

Szia!

Próbáld ki a kirakáshoz ezt:

Először megkeresed azt az összeállítást a bal oldalon, ami éppen ahhoz a polchoz illik,
    ahol alul csak egy üres polc van, így kész az egyik oszlop.

Utána a bal oldalon megmaradó 4 összeállítás közül bármelyiket fixre berakod az egyik felső polcra, alá pedig sorban kipróbálod, jó-e a maradék 3-ból valamelyik.

Ha igen, akkor szerencséd van, elkészült ez a polc is, és a maradék 2 összeállítást berakod az üresen maradt helyekre.
    Ha nem, akkor a fixre berakottat átteszed a másik felső polcra, és az alsó polcon próbálgatsz megint. A maradék 3-ból ez egyik biztosan hozzá való lesz, a másik 2 pedig a megmaradt 2 üres helyre kell.

Ezzel a módszerrel pillanatok alatt megoldhatod bármelyik feladatot, mindegy, hogy hol, milyen összeállításban szerepelnek a könyvek és a könyvmolyok.

Írd meg, lszi, sikerült-e!

Utoljára szerkesztett: 10.5.24
    kigyo51, Swartsch, aida2330 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az időlejárta csak annyit jelent, hogy amikor készen vagy a polcok pakolásával, akkor csak az alapjutalmat kapod meg (a választottból az első) és nem kapsz bónuszjutalmat (ami a második a válaszott sorban).
    A polcpakolást mindenképpen be kell fejezni, hogy a következő pályára tudj menni.
    Javasolt megoldásom: a két felső elemet a jobb oldali polchoz rakd be, a két alsót a bal oldaliba:
    upload_2024-5-10_9-20-36.png
    Sok sikert a pakolgatáshoz és a további pályákhoz.

farmeres53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    megtaláltam a keresett dekorodat.
    A Hajótöröttek partjára tetted, jobb oldalon középtájon nézz körül, s meg fogod találni.
    Sikeres keresgélést és felhő aktiválást.

franyo121 kedveli ezt.
  5. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Bocsika a sületlen kérdésemért. Miért lett mára már Hitelkártyás/VISA/ a napi vásárlás / 175 FT-os / , tegnap még meg tudtam venni rendesen a kártyámmal.Nem mindenki rendelkezik hitelkártyával/VISA/.

6. Dolphin

Szia,
    a kártyás vásárlásnál bármilyen kártyával szokott működni a vásárlás, betéti és hitelkártyával is, amelyek alkalmasak internetes vásárlásra. Én gond nélkül vettem meg nemrég a Napi képregényrajzoló kosarat, nem hitelkártyával, s nem Visa kártyával, de bankkártyával.
    Kérlek, lépj ki/be a Játékból és próbáld meg újra, ha nem jársz sikerrel, akkor keresd fel a Supportot a problémával, mi itt a fórumon ennél többet nem tudunk segíteni.
    (Ha a Supportos bejelentés beküldésénél problémába ütközöl a "nem vagyok robot" igazolásakor, akkor állítsd át a képernyőméretet a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével /természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod a jelenlegire, CTRL és + gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével/)

A közvetlen bankkártyás fizetés mellett van más opció is a vásárlásra, többen használják ezeket a Játékosok közül - nézz körül, hátha vmelyik megoldás lehet átmenetileg számodra is:
    - az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet (itt is bankkártyával fizetsz, csak közvetetten), ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered még: https://www.paypal.com/
    Megértésedet köszönöm!

7. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm

8. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Nálam sem működik a Mastercard, ha csak a 179 ft-os tételt akarom megvenni, de ha hozzáteszek egy másik kosaras vásárlást is, akkor gond nélkül engedné. Lehet, hogy a 179 ft-os vásárlási tétel önmagában kevés a bakkártyás tranzakcióhoz és ezért nem ajánlja fel ?
    Megoldom, megyek Postára és veszek PSC-t, de ezt jó lett volna, ha kiírják előre a kosarak vásárlásokhoz is.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    én Mastercarddal fizettem gond nélkül, elmentett kártya, s nem tettem mást mellé a kosárba. Lehet a bankodnál van olyan szabály, hogy bizonyos összeg alatt nem engedi az internetes kártyás fizetést, ezt Náluk tudod megérdeklődni.

farmerSS kedveli ezt.
  10. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a segítséged. Most már csak azt kell megvárnom, hogy beérjen és leszedhetem.

Dolphin kedveli ezt.
  11. b-meg

b-meg Aktív író

Szia, Dolphin az a kérdésem, hogy a meg maradt jelvényt a pajtából feltudom használni a 4-dik játéknál?

12. Dolphin

Szia,
    ha a kérdésed a Díszkerti rejtvény tenyésztős eventhez kapcsolódik, akkor a kérdésre a válaszom igen, a múlt héten megmaradt Emlős jelvényeket, a mostani hétvégén megmaradó Ízeltlábú jelvényeket (és a jövő hétvégén megmaradó Madarak jelvényeket) is fel tudjátok használni majd a 4. hétvégi küldetésnél, csak az event végén kerülnek beváltásra majd, ami akkor még megmarad esetleg.
    Sok sikert a küldetésekhez!

kutyaszálló és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. b-meg

b-meg Aktív író

Köszi a választ.

Dolphin kedveli ezt.
  14. főitató

főitató Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nem jelent meg a 2. heti kertészkedés, vagy nem tudom hogy hívják, így bepakolni sem tudok. A másik kertemben már kész.
    ID: 23536890
    Köszi a segítséget.

15. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján elérhető (volt) Nálad is a Díszkerti rejtvény - 2. küldetése a megadott ID számú farmodon:

A hírekben:
    upload_2024-5-10_12-58-25.png

Az event órában:
    upload_2024-5-10_12-59-12.png

A Gazdaköri küldetésekben pedig azt látni, hogy már készen is vagy vele :)
    Lehet a másik farmodon nem vagy még készen vele?

upload_2024-5-10_13-1-38.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nincs ilyen gazda nem tudok neked írni! A második is időn túl sikerült!

17. Dolphin

Szia,
    gondolom itt gondolta, hogy válaszolsz neki, de a Segítségkérő topikok, nem csevegők. Próbálj neki írni a Csevegő topikok egyikében. :)
    Pl. Oázis, Kuncogó kuckó, stb.
    Köszönöm!

Sylja és farmeres53 kedveli ezt.
  18. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Nagyon köszönöm. Minden rendben,

Luminary kedveli ezt.
  19. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A játékgép hányszor aratható? Köszi a választ

20. egresinebobe1

egresinebobe1 Kivételes tehetség