Általános témák alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 30.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Melyik a népszerűbb állatcsoport?

1. A normál Farmerama

0 szavazat
    0.0%
  2. A megújuló Bahamarama

0 szavazat
    0.0%
  3. Semelyik mindkettő béna

0 szavazat
    0.0%
  4. A különböző Eventeken létrejövő állatok(vagyis a tenyészettek)

0 szavazat
    0.0%
Több válasz kiválasztása lehetséges.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Jó hogy bidézted, mert én csak elfogadtam mindenhol és mentem aratni.
    Az előtte lévőben vajon mi volt ? Azt se olvastam el 1x sem.
    Ez most azt jelenti, hogy még cserenapkor se lehet akár 1 kütyüt se átküldeni ?
    Ha így van, akkor a mostani event kisebb farmokon felesleges.
    Nagyon jó lenne, ha Valaki felhomályosítana.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Szerintem a cserenap az más, de legalább is eddig más volt.
    Szerintem ez kizárólag a piac azonos farmokról szól, hogy nem lehet átpasszolni dolgokat egyikről a másikra,
    régen így volt, aztán valamikor megváltozott.
    Na igen jó lenne erről valami hivatalos hírdetmény.
    Nem akarom hasonlítgatni, mihez is hasonlít ez a dolog, de éjjel hoznak egy törvényt, nappal elfogadják.
    Érthetetlen számomra.

Swartsch, Mica67, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Ha elolvasod amit beidéztél abban az is ott van, hogy még az is tilos, ha más-más felhasználói fiókok küldenek tárgyi vagy pénzbeni? eszközöket át egymásnak.
    Nekem ez kínai.

Swartsch, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Szia. Valószínűleg ez egy általános szerződés és esetleg más stratégiai játékokra is vonatkozik. Én erre gondolok.

Swartsch, farmerSS és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Csak ismételni tudom magam: ez a szöveg szóról szóra eddig is benne volt az ÁSZF-ben. A 2016-os nagy ÁSZF-módosításkor Kazimir erre közzétett egy magyarázatot.
    M
    Kazi magyarázata:

Utoljára szerkesztett: 20.9.24
  6. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Gondolhatunk ilyenre, de elfogadtuk. Csak mit ???

Swartsch, Sali~*.*, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  7. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Értelek én, csak akkor már nálunk jelent meg, hogy újra el kell fogadni.
    Semmit nem értek már, de ez nem egy tisztességes üzleti magatartás.
    Szerintem a moderátoraink most fonják be a szemöldöküket, mert tuti Ők sem tudtak róla

Swartsch, Sali~*.*, farmerSS és még 1 ember kedveli ezt.
  8. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Így utólag mindegy is :) Automatice elfogadtuk.

farmerSS kedveli ezt.
  9. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Igen és erre van nekünk pár kitételünk, többek között, hogy nem tilos akár piac azonos farmok segítése, dolgok átküldése...
    Na most ez marad, vagy ez is érvényét vesztette a mai elfogadással ?

GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

Leragadtatok ennél a pontnál. Az ÁSZF hosszú, sok minden megváltozhatott. Ez eddig is benne volt. Jó lenne egy hivatalos arról, hogy pontosan mi változott, és abban a bizonyos 2.6 pontban történt-e valamilyen központi szemléletváltozás.

Amúgy a saját ÁSZF-üket is megsértették azzal, hogy nem küldtek tájékoztatást a változásról e-mailben:
    Nekem az se tűnt fel, hogy "kiemelt tájékoztatást" kaptam volna a módosításról...

Utoljára szerkesztett: 20.9.24
  11. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ami szembetűnő, hogy eddig az ÁSZF-be benne volt ,kiemelve a farmerama, amire nem vonatkozott a pushing szabály. Most ez nincs benne! Viszont az ÁSZF rámutat a farmerama házirendjére, ami nem változott.
    Azaz:
    "4.1. Pushing

A pushing szigorúan tilos a Bigpoint néhány játékában. A pushing alatt két vagy több felhasználói fiók közötti kapcsolatot értünk, melynek célja, hogy legalább az egyik érintett felhasználói fiók valamilyen típusú előnyhöz jusson.

A Farmeramában csupán az tilos, ha a játékos nem engedélyezett módszerekkel/parancsfájlokkal/szoftverekkel juttatja előnyhöz a saját fiókját vagy más fiókokat.

Minden olyan kapcsolat, amelyet manuálisan hoznak létre egy vagy több játékos felhasználói fiókja között, engedélyezett, mivel ez nem számít pushingnak."

Szóval, amíg a házirendet át nem írják, addig nincs gond.

Swartsch, Sali~*.*, SnéDóri és 6 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

Ettől függetlenül csak akkor lesz nyugalom, ha kapunk egy hivatalost, mit szabad és mit nem.

Swartsch, -Arturka-, Sali~*.* és 6 más kedveli ezt.
  13. alex0824

Ez egy általános uni, ÁSZF leírás, ami viszont most már külön rámutat a különböző játékok "saját házirendjére, játékszabályaira" egy kattintható link formájában, ami a fórumra, a játékszabályokhoz repíti a játékosokat egyenesen. Ami pedig oda le van írva, az továbbra is a mérvadó még az meg nem változik.
    Persze ez utólag is megváltozhat, de akkor újra el kell fogadtatni az ÁSZF-et. Mert jelenleg úgy fogadtuk el az ÁSZF-et, a játékszabályokat, ahogy az a mai nap érvényes. Tehát utólag, pl holnap ha megváltozik a játékszabály, mi nem azt fogadtuk el a mai ÁSZF elfogadásával. Elvileg minden játékszabály módosításával egyidőben, újra értesíteni kell az ügyfeleket és újra el kell fogadtatni az ÁSZF-et.

14. -BombadilToma-

Még abban sem vagyok biztos, hogy elméletileg igazad van ebben (még ha így is lenne logikus), de kétlem, hogy a gyakorlat is ez lesz... Ne legyen igazam.

Swartsch, -Arturka-, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  15. alex0824

Máshol az életben minden normális szolgáltatónál ez így van. Persze itt a Bp-ről beszélünk.
    Ha változik egy szabály, akkor arról van értesítés, hogy a szabály és ezzel egyidőben az ÁSZF is megváltozott. Aztán vagy elfogadod vagy mész az ügyfélszolgálathoz.

Swartsch, -Arturka-, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

Azok is csak azóta csinálják, amióta ezt kötelezővé tették a számukra...

Swartsch, -Arturka-, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Engem megijesztett ez az egész, elfogadtam a nem tudom mit, de a félelmem nem szűnt meg. Félek minden számomra ismeretlentől.
    A többi aktív farmomra nem is lépek be addig amíg nem kapok valami magyarázatot a változás miben létére.
    Néztem a német fórumot, ott sem tudnak semmit.
    Örülnék neki, ha kapnék valami hivatalos tájékoztatást erről az egészről, hogy mit fogadtam el.

alex0824, Kata7555, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  18. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Engem is ez az új általános szerzödés érdekelne. Nem igazán tudom mit fogadtam el,egy kicsit meg ijedttem,mert a belépésem után elég sok szomszédom eltünt lehet h ök jobban értelmezték. Valahol olvastamh majd e-mailbe fognak értesíteni. Nekem az e-mail címem megváltozott, hiába írtam kb 2 hónapja a Supportnak levelet azóta sem történt semmi. Köszönöm

19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Szomszédaid eltűnésének nincs semmi köze a ma megjelent ÁSZF változásnak.
    Az aktivitási hőmérők hibája javításra került augusztusban, erről itt adtunk tájékoztatást:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítás-aktivitási-hőmérő.25314/
    Akik ma eltűntek a listáról, azok vélhetően már régóta nem játszanak /de az utolsó 30 napban biztosan nem végeztek aktív tevékenységet a játékban (aratás, vetés)/, csak nem észlelted, mert a hőmérő mindenkinél zöld volt (ha nem galambpostáztál velük, nem volt egyéb aktív kapcsolatuk velük, akkor nem tudhattad, h játszik-e vagy sem). A hiba javítása után kezdett csökkenni a zöld csíkjuk, ami napok óta már piros volt. Mivel mára lefogyott 0-ra ezen Játékosok aktivitási pontja, ezért eltűntek a Szomszéd listáról.
    Esetleg Ticket számot tudsz adni a bejelentésedről? Ha igen, rá tudok kérdezni a bejelentésed státuszára.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Itt találjátok a hivatalos információt az ÁSZF-ben és Adatvédelmi tájékoztatóban történt módosításokról:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...atban-és-az-adatvédelmi-nyilatkozatban.25421/
    További jó játékot Mindenkinek!

kigyo51, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.