Visszajelzés Őszi fesztivál + TOP 4000 | 2024 - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 20.11.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 19.6.25, 17:01.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event a játékba:

Őszi fesztivál + TOP 4000 | 2024

Az event kezdete várhatóan: 2024. november 21. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. november 27. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: növénytermesztős, felröppenős, beadós
    Eventnövény: szökőkútfű
    Az eventhez tartozó felröppenők: töklé, fahéjrúd
    Malomtermék: tökös Latte

Különleges kellék: nincs
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes

Az event az alábbi területeken zajlik:
    Eventes terület, Főfarm, Szédült Szántó, Erdei tisztás, Bahamarama ültetvény, Esőerdő, Zuhatagok szigete

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Szédült Szántó, Erdei tisztás, Esőerdő, Zuhatagok szigete területeken, illetve a térképen megjelenő eventbejáratból érhető el.

Az event zajlik a Bahamarama ültetvényen is, de ott nem fog megjelenni az event bejárata!

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne arassátok illetve ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

>> KÖZLEMÉNY A TOP ESEMÉNNYEL KAPCSOLATBAN<<

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

Swartsch, maszilva, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A megszokott Őszi fesztivál event visszatér!
    Idén TOP 4.000 lesz.

Sikeres event teljesítést kívánunk mindenkinek!
    A résztvevőknek pedig kitartást, sok sikert kívánunk az eredményes szerepléshez!

varga1234, pisti243, Swartsch és 27 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Eljött végre megint a kihívás
    Vegyük elő a pajtából a sok búzát
    Dobáljuk, dobáljuk ameddig csak lehet
    Hogy a végén mi legyünk a győztesek.

Most már csak az a kérdés, hogy mennyi lesz az új kategóriák alja?

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Először a közleményt olvastam;)
    Hurrá! Legyen így!:inlove:

Ha szabad hozzáfűzni, kritikát...
    Egy szabály akkor korrekt ha pontos kritériumokat tartalmaz...
    Pl lehet tömőfarm... max mennyiség jelölésével...- a több ezer nem lehet... azt jelenti hogy 1 ezer lehet? :eek:o_O:oops:
    Bár óriási előre lépés;) De ez jelenleg még finomításra szorul...8)
    Rengetegen használnak sok kisfarmot.... azonos piacon... A sok mondjuk jelentsen az én olvasatomban 2 nél többet.... :wuerg:

No mindeegy... nekem tetszik a szabályozás.... :inlove:

Hajrá mindenkinek aki elindul:inlove:

zagimichna, szellorozsa, csio70 és 13 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Bennem is pont ez merült fel... És kiegészítenélek még azzal, hogy a szabályokat előre kellene lefektetni, a következő évi TOP eventre vonatkoztatva.
    Ugyanakkor baromi nehéz objektív, számszerű szabályokat lefektetni úgy, hogy az ne legyen kijátszható.
    Viszont talán célszerű lenne a TOP event után közzé tenni - természetesen név nélkül -, hogy milyen farmos cselekedetek vezettek oda, hogy egy farmot kizártak a TOP-ból. Afféle iránytűnek a következő évre.

fairmike, vazulneni8, zagimichna és 36 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Másodjára;)
    Tetszik az event... a ládákért biztosan behajigálok ezt azt:p
    Igen a bentmaradottaknak fontos lenne...:music: De a kizártak jogosan háborognának...:wuerg:
    Bár előre szóltak... De ez olyan, hogy ne hajts gyorsan mert megbüntetnek... 8)Mikor büntetnek?:eek: Mekkora bal lépés kell hozzá?
    Pontos számokat nem az alkalmazás után kell nyilvánosságra hozni!:music: Előre... kellene... ;) De ugye már láttunk ellen pédát... :oops:
    S kérdés... mennyi időre visszamenőleg figyelik a többfarm összejátszását?:p
    Érdekes kérdések ezek...8)

A törvény az törvény... Ha kijátszható vagy rugalmas.... az nem jó....-.-

tandem6, zagimichna, jutka190226 és 11 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Sziasztok. Mivel nem játszottam végig az évet nem hiszem hogy beférnék a Top 1000- be:music:/ Kevés a hanga juh és társai tápom//;)
    Ugyannakor az alap event hasznos,és a 147 szintig bedobok mert a kitehetők jók és tetszenek,és ha jól néztem/147 beadás/ 5 milliárdom azért van lazán;)8)
    Sok szerencsét aki készült ,rá és hajrá aki győzelemért megy.:)xD
    Ui/ Úgy érzem most lesz vége a kisfarmozásnak,o_Oamit egyébként én sose használtam és nem is tartom fairnek hogy 1 farmnak kisfarmjai legyenek./:sleepy:

ZitaGAZDA03, levi5, Ayrin67 és 12 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

Itt a játékban a jogalkotó és a jogalkalmazó ugyanaz, nem úgy, mint a valóságban. Ha a döntésben valóban a játékosok érdekét nézik, akkor a rugalmasság lehet előny. Tény, hogy a kizártak felháborodása jogos lehet egyfelől, hiszen nem szegtek meg konkrét, jogászi pontossággal megfogalmazott "törvényt". Másfelől ha jól megindokolhatóan valóban oda vezetett a cselekedetük, hogy mások játékát rontották el, akkor a háborgás nem jogos. Bár az elmúlt két TOP esetén nem azt láttuk, hogy tettek volna valamit a központban Olgával...

Sajnos bárhogyan fogalmaznak meg szabályokat, törvényeket, mindig lesz, aki rájön, mit nem szabályoztak le pontosan, és mindig lesz vitatható szürke zóna. A való életben is szerepel pl. a jogban a "jóerkölcsbe ütköző" szerződés fogalma. A bíróságok is eltérően ítélnek meg eseteket. Ha minden 100%-ig szabályozható lenne, nem kellene bíróság...

9. -Holdfeny-.

A tenyész állatokat behajigálom a + event növényért... aztán jöhet a termelés;) s a beadogatás!

Kíváncsian várom az ismerős neveket... :inlove: s a kategóriák beadandó számait;)
    Egyenlőre megtippelni sem tudom...:music:
    Ha csak Olgára vonatkozik a szabály... akkor Egy ember miatt módosítottak:oops:xDxDxD
    Húúú látom mit gondolsz most:p

Igazából megmagyarázni én is meg tudom....;)
    Végülis engem nem érint... 8) Itt jön be a lustaságom/kevés időm ..... haszonként... :p
    Aki nálam egyfarmközpontúbban játszik... s csak ők maradnának az ellenőrzés után....:eek:o_O Kb csak új nevekkel találkoznánk;)

Ez sem lenne jó...8) Nagyon nem lenne jó.... :oops:
    Mondjuk ha lenne akár 1 olyan kisfarm amit folyamatosan használok + pajtatöltésre... én a biztonság kedvéért még 1 salátát sem tennék be a topba....:wuerg: Pont a rugalmas elbírálás miatt:oops:

Még egy kérdés... Kizárják a Top-ból a szabályszegőt, vagy törlik a farmját? Esetleg csak x idejű felfüggesztést kap? Sok itt a kérdés...
    Még akkor is ha csak elméletben...

Boccio71, Kukackukac, tompaker és 7 más kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Most sem fognak.
    Úgy látom, hogy inkább még bátorítják is, mivel amit írtak, rá semmiképp sem vonatkozik.
    "Például, ha valaki több ezer fiókot hoz létre annak érdekében, hogy egy fiókját a toplistára jutassa, azt nagyon alaposan meg fogjuk vizsgálni."
    Neki valóban sok ezer farmja van, de múlt évben sem egyet, hanem 32 farmját vitte a topba.
    A jó dekorokal teli rémes eventet is talán 243 farmon csinálta meg, így nem kizárt, hogy ha nem szóltak rá most a top miatt, akkor valami - szerinte - nagy dobást tervezhet.

Ms.AbyZu, Kukackukac, BSBSBSBS és 11 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

A dekorok jók... érdemes értük is bedobálni... :music: D

A Győzelem itt érdekes lesz...;) De Hajrá, mindenki érje el a célját:inlove:

Ui: Teljesen egyet értek veled8)

12. farmerSS

farmerSS Fórumfelvigyázó

Szia

Biztos, hogy sokkal kevesebb, mint tavaly volt.

Nagyon jó, hogy emelték a játékosok számát, így talán nem szállnak el a + milliárdos beadások a semmibe.
    Ha maradt volna most is az 500 !!!, el se tudom képzelni, hogy mennyinél állt volna meg az alja.
    Így szerintem 15 milliárd bőven elég lesz az ezerben maradáshoz.
    Ha mégsem, nem írom senkinek se jóvá a nyereményt.xDxD

Tavaly:
    TOP 500
    1 - 500 játékosig
    TOP 1000
    501 - 1000 játékosig
    TOP 3000
    1001 - 3000 játékosig

Most :

TOP 1.000
    1 - 1.000 játékosig
    TOP 2.500
    1.001 - 2.500 játékosig
    TOP 4.000
    2.501 - 4.000 játékosig

Ayrin67, szellorozsa, varga1234 és 18 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Na pont ez a probléma... ezért kellenének konkrét számok...:oops:
    Lehet miatta bővítették 4000-re a listát... Hogy elférjenek a farmjai:oops:

Ha őt nem zárják ki akkor senkit...:wuerg: Bár azért 1 farmját benthagynám...;) hiszen játszani jó:inlove:
    15?:eek:o_O Kívánom legyen igazad!:inlove:

14. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok, Szia Toma:)

Pontosan, bár csak mellékágként vizsgáztam itt-ott jogból, amit most a központ közzétett igazából egyenlő a nullával...:
    "nem tolerálhatjuk az olyan szabályszegéseket, amelyek mások számára tönkreteszik az eseményt.

Például, ha valaki több ezer fiókot hoz létre annak érdekében, hogy egy fiókját a toplistára jutassa, azt nagyon alaposan meg fogjuk vizsgálni."

igen, megvizsgálják...és? az, hogy több ezer fiókod van a farmerama szabályzata értelmében nem szabályszegés:

"A Farmeramában csupán az tilos, ha a játékos nem engedélyezett módszerekkel/parancsfájlokkal/szoftverekkel juttatja előnyhöz a saját fiókját vagy más fiókokat.

Minden olyan kapcsolat, amelyet manuálisan hoznak létre egy vagy több játékos felhasználói fiókja között, engedélyezett, mivel ez nem számít pushingnak."

Mivel teszi tönkre valaki más számára az eseményt? Egy szóval nem írták le, hogy ne indulj pl. 20 fiókkal...és mivel fehéren-feketén van egy szabályzatuk amit ők alkottak, ha azt betartottad, akár 3000 kisfarm mellett is indulhatsz a TOP-ban akár 50 fiókkal is...ha ezért kizárnak bizony perelhetőek.

"ha szokatlan viselkedést tapasztalunk, a vizsgálatokat követően megtesszük a szükséges lépéseket."

Mi a szokatlan viselkedés és mi lesz a szükséges lépés?

"Célunk az, hogy a szüreti esemény tisztességes és élvezetes maradjon minden résztvevő számára, és értékeljük az eseményt övező érzelmeket."

Mindig van egy olyan érzésem, hogy a játék készítői egész egyszerűen nem ismerik a játékot...fel sem fogják, hogy sok játékosnak mit jelent/jelentett a TOP...azért merem múlt időben írni, mert évek óta egyre jobban lesüllyesztik ezt az eseményt...nagyon kevés olyan event van, ahol a játékosok még tudnak egymásnak szorítani, büszkék lenni a játékban elért teljesítményükre, ha valaki nem is indult a TOP-ban önzetlenül örülhetett és szurkolhatott a közösségéhez tartozó többi játékosnak...nézzétek meg most a csevegőket...sehol semmi...évek alatt sikerült elérni, hogy az egykor pezsgő fórumokon alig van napi 10-20 bejegyzés...és lehet, hogy akkor még sokat mondtam. A mostani nyereményeket látva bizony már én is elgondolkodom, hogy induljak-e...

Ms.AbyZu, Boccio71, csio70 és 25 más kedveli ezt.
  15. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Szerintem a játékosszám nem lényeges a jutalom számít. o_O
    Ugyanaz lesz most az ezerért mintha 500 lenne.:eek:
    Persze ha 15 milliárd elég lenne az érdekes lenne ,mert annak a duplája is kézbe van egyben ;)xD,Szóval ha igy lenne simán rádobnám persze a végén:)xD
    De szerintem maradnak az eredetileg várt számok,max megáll 50 milliárdnál az alja és nem megy el 80-ig:music:

16. -Holdfeny-.

Talán pontezért a leírtak miatt nem túl erősek a nyeremények...:oops:

Tune90, juliannakoczkas, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Ez lehetséges.
    Így legalább több hely lesz neki.

18. -Holdfeny-.

Hm 80:eek:o_O Kicsit reálisabb mint a 15...
    De az utóbbinak jobban örülnék...8)

19. zsona416

zsona416 Fórum bárója

1 saláta?:)))...és akkor mi van azokkal, akik több 100 piccolót küldtek át kisfarmokról a szomszéd ajándékozásnál? egy szóval nem írták, hogy a piacra gondoltak...

DevilMókus, tompaker, Kincső52 és 3 más kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

Valóban lehetséges, hogy a jelenség kezelésére döntöttek a bővítés mellett. Mert azt azért tudomásul kell venni, hogy a központ soha nem fog szankcionálni egy stabilan és sokat fizető játékost. És ezért nincsenek egyértelmű szabályok, csak a "megvizsgáljuk", meg "eldöntjük"; és ezért nincs (és nem is lesz) konkrét kommunikáció - ahogy a support döntései sem hozhatók a fórumra, nehogy precedens legyen belőlük...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.