Visszajelzés A művészkert - 2023. július - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 26.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Kedves Játékosok!

Ezennel megnyílik „A művészkert - 2023. július event csevegője!

Az event kezdete várhatóan: 2023. július 27. (csütörtök) 16:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2023. augusztus 2. (szerda) 23:59 óra

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, mini-játékos
    Eventnövény: Blökibokor
    Felröppenők: Munkáskesztyű, Kerti kislapát
    Malomtermék: Vetőmagos zsák

Különleges kellék: Csillagos érme
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes/nehéz

Az event a Főfarmon és a szédült szántón zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint az Főfarmon és a szédült szántón lévő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

Copyright © 2010-2023 - Magyar FARMERAMA csapat

Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
    A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.

maszilva, Gio, Kuzdern és 7 más kedveli ezt.
  2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Sziasztok!

Az eventnövény a főfarmon és a szédült szántón ültethető, a felröppenők szintén erről a két területről érkeznek, növényekből és fákból.

A minijátékról egy rövid videó:

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

Kuzdern, Sali~*.*, varga1234 és 20 más kedveli ezt.
  3. Goran

Goran Fórum hercege

Sziasztok! Húúúú, 4 azaz NÉGY piccolo és a felhő sem rossz, csak bakker, csütörtökön megyünk tengerre és hát a jelenlegi helyzetben még azt sem tudjuk ma mi lesz, nemhogy mikor fog kezdődni holnap, vagy akármikor :eek:o_O Fel lesz adva a lecke, legalább is nekem, az biztos, de valahogy és valamikor meg kell csinálni.

Más: a naptárban egy jó ideje nem lehet látni milyen eventek jönnek még az aktuális hónapban, pedig évekig benne volt már elsején az egész hónap, az úgy sokkal jobb volt.

4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Kedvenc eventem, szerettem eddig. Szívesen ráncigálom a ládákat, bár elég idő igényes, de szép is.Tervem a befejezés, és ahogy emlékszem, sokkal többet szoktam játszani, hogy ki tudjam szedni a boltból, amiket szeretnék. 4 piccoló, plusz a többi ládák, ami tetszik, neonos, stb. Egyedül nálam a felhő nem nagyon jön be, a tp.s felhőkért nem rajongok, de azért el fér a paszulyon. A fp, amit ad, jelentéktelen. Mindenkinek sikeres játékot kívánok!

alex0824, Sali~*.*, Gio és 15 más kedveli ezt.
  5. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    A Haladási sáv végéig kell 475 malomtermék. 10 db-ot kapunk ajándékba. Így már "csak" 465 db kell.

Ehhez:
    465 x 48 = 22.320 db Blökibokor és
    465 x 3 = 1.395 Munkáskesztyű kell.

A növény alapból 6:00, vízzel 4:48, vízzel és trágyával 4:20.

Egy kör szaporulata csatnival 1.212 növény.
    22.320 / 1.212 = 18,42 --> 19 kör kell a felszaporításon felül.
    Ez napi 3 aratással megoldható.

A bolt kirablásához sok szerencse, és valószínűleg további sok-sok növény kell.

A játékot amaránttal várom. Ha jól adja, akkor szinte meglesz a felröpik harmada.
    Utána bízok benne, hogy a 25 Pannival öszzejön a többi.

A tervem szerint először letermelek 35-40.000 növényt, hogy lehetőségem legyen a boltból vásárolni.
    A többit meg majd ltom menet közben.
    A boltból kell a Poccolo, a Neon ólak ládája I-II és a Bónuszláda.

Sok sikert, jó játékot.

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az event naptár tervezetet itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eventnaptár-tervezete-2023-július.23753/

alex0824, Kuzdern, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  7. kabocatanya

kabocatanya Járnitanuló

Szia Zoli!
    Köszönjük ezt a szép levezetést.

-kesudió-, Sali~*.*, T.Annie23 és 7 más kedveli ezt.
  8. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Sok sikert zökkenő mentes eventet minden gazdatársnak aki belevág! A farmos tevékenységem kis időre abahagyom kivárom miképp folytatódik a játék! Túl zsúfolt a program egyszerre indul minden! A szomszédaim akik nem mennek szintén szünetre továbbra is kapják az ajándékot! Köszönöm mindenkinek a tippeket,tanácsokat a Modiknak a segítséget!

csio70 kedveli ezt.
  9. Goran

Goran Fórum hercege

alex0824, Sali~*.*, sutimami57 és 8 más kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    biztos oka van annak, hogy azt nem úgy töltődik, ahogy esetleg régebben. Gyere, jelentkezz Modinak és máris több feladatra lesz kapacitás. ;)
    Addig pedig használjuk azt, ami rendelkezésünkre áll.

alex0824, Kuzdern, -kesudió- és 8 más kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem is nagyon hiányzik a lebontott naptár. Ha előre szükségem lenne a tervezéshez bármilyen infóra, akkor átmegyek a német fórumra, és ott nézem meg.
    Szia Zoli!
    Köszönöm szépen a számolást és a tervet is :)
    Megvalósítási tervem még nincs, túl sok mindent kéne rendszereznem magamban hozzá, jön a hétvégi event is ezen a héten, (szintlépő csomag is lesz, még nem döntöttem el, hogy élek-e vele vagy sem..) Telihold is nyitva lesz... szóval látnom kell magamban a lépéseimet előre, jól átgondolva.
    Azt hiszem iszom rá egy kávét és lehet, hogy egy éjszakai alvást is segítségül hívok hozzá :)

Sok sikert és jó játékot kívánok mindenkinek!

alex0824, Kuzdern, aida2330 és 15 más kedveli ezt.
  12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Zoli! :)
    Köszönöm a matekot, és hogy megosztottad a tervedet.
    Majd a reggeli aratás után vágom hadrendbe a fő-farmot meg a szédült szántót, mert bőségesen van szupertrágyám, ezért azzal bármit meg tudok nyomni, úgy az event-gazt, mint a felröppenőket, addig meg nem rendezem át, marad minden így, ahogy van.
    Maximum a Gyopároson szüretelek egyet és szükség szerint kicserélem a fákat.
    A cca. 22 ezer eventnövény két területen könnyen meglesz, de igazad van, a bolti Bónusz- és Piccolo ládákhoz ezt még legalább mintegy 50-60 %-kal meg kell toldani, de az sem okoz nagy fejfájást a két területen való ültethetőség miatt.
    Kedvelem ezt a minijátékot, mert ez végül is a dominójáték elvén működik, csak nem pöttyök vagy szövetanyagok vannak a téglalap alakzatokon, hanem virágok. :)
    Sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

alex0824, aida2330, PalMa és 16 más kedveli ezt.
  13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Enike** BA pár perce közzétett információja:

Kedves Játékosok!

A Központ döntése alapján a "Bevezetés a szigeti farmmunkába" eventet egy későbbi időpontban indítjuk újra.

A tervezett újraindítás időpontja: 2023. augusztus 4. (péntek) 14:00 óra
    A tervezett befejezés időpontja: 2023. augusztus 6. (vasárnap) 22:00 óra

Mivel ekkor lesz hétvégi event is, így a játékismertetőt frissíteni fogjuk azon információkkal, hogy az eventhez szükséges eventnövények és a felröppenő hol kap teret.
    Kérjük, hogy az event sikeres befejezéséhez a játékotokat ezen információk birtokában tervezzétek majd meg!

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

A Farmerama csapata

alex0824, stellácska26, aida2330 és 15 más kedveli ezt.
  14. agi770

agi770 Törekvő

Szeretem ezt a játékot. Az pedig külön tetszik, hogy nem tematikus a felhősor. A raktárban porosodó, szinte semmit sem hozó vackaimat teszem rá.

levi5 és genka53 kedveli ezt.
  15. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Ez az event, aminek nagyon szeretem a mini-game részét, mert minden verziója tök jól néz ki, de szerintem még nem volt olyan, hogy be tudtam volna fejezni :D
    Mindenesetre most fel van töltve úgy-ahogy a pajta, szerintem nekifekszek az ültetésnek.:music: Meglátjuk mennyi szupertrágya lesz hozzá. Annak mondjuk örülök, hogy "dolgozóbarát" kezdete és vége lesz az eventnek.

16. Barika45

Barika45 Utánpótlás-írogató

Művészkert event a naptárban sincsen. Tegnap nem találtam a teliholdason kívül más eventkiírást, biztosan bennem van a hiba. Fel sem tételeztem, hogy ekkora zűrzavar után beraktok egy új játékot. nem is készültem hosszúérésü növénnyel. Az előzetesben dominóevent volt, ez lenne azonos a művészkerttel?

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, a Művészkert event a dominós event. A kiírás a szokott helyen elérhető tegnap 10:00 óta: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-művészkert-2023-július.23841/

bactriaanus, zsoxxya, PZoli64 és 11 más kedveli ezt.
  18. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Hiába aludtam egyet az event-kiírása után....nem lettem okosabb!
    Lehet...azért elkezdem...hogy az e-növényt felszaporítsam...aztán éjszakára megint hosszút ültetek.
    Addigra remélem tisztán fogok látni.....vagy nem???? Mindenesetre várok....tovább...messze van 16 óra!

aida2330, -W-595- és Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

„A művészkert 2023.július” event élő, online!

Kérjük, hogy 16:00 órakor mindenki lépjen ki a játékból, majd térjen vissza a farmra.

Ellenőrizzétek, hogy az event játékban van-e, hírek menü információja, valamint az eventóra mutatja –e a kezdést!

Sikeres játékot kívánunk:
    a Farmerama csapata

Kuzdern, .dina1., vihence és 2 más kedveli ezt.
  20. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Belépéskor ez volt látható a Kliensnél 16:10 -kor. Leokéztam egy ideig töltött, majd leállt.

genka53 és -happy58- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.