Visszajelzés A tollas macska - hétvégi küldetések - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 1.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 3.9.24.
  1. 1

43 szavazat
    25.3%
  2. 2

9 szavazat
    5.3%
  3. 3

0 szavazat
    0.0%
  4. 4

3 szavazat
    1.8%
  5. 5

10 szavazat
    5.9%
  6. 6

6 szavazat
    3.5%
  7. 7

5 szavazat
    2.9%
  8. 8

14 szavazat
    8.2%
  9. 9

11 szavazat
    6.5%
  10. 10

69 szavazat
    40.6%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Egy újabb event érkezik, hétvégi küldetésekkel.

A tollas macska

Az event kezdete várhatóan: 2024. augusztus 02. (péntek) 10:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. szeptember 01. (vasárnap) 22:00 óra

3 hétvégén 3 gazdaköri küldetés vár teljesítésre.

Figyelem, csak minden 2. hétvégén érkezik gazdaköri küldetés!

Eventnövényt kell ültetni, felröppenőt gyűjteni, majd az event kellékekből és a pajtában lévő bahás termékekből be kell szállítani a kért mennyiségeket a különböző jutalmakért. Minden hétvégén lesz egy időkorlátos feladat is.

A gazdaköri feladatok és a hozzájuk tartozó eventnövény, felröppenő csak a megadott időpontban érhető el.

1. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. augusztus 02. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2024. augusztus 04. (vasárnap) 22:00 óra

2. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. augusztus 16. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2024. augusztus 18. (vasárnap) 22:00 óra

3. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2024. augusztus 30. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2024. szeptember 01. (vasárnap) 22:00 óra

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, gazdaköri küldetéses
    Eventnövények: Koponya, Ammonitesz
    Az eventhez tartozó felröppenő: Ásatási szerszám
    Malomtermék: Nincs

Különleges kellék: Borostyánkő
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint 100. farmos szint*, Baharama megléte
    Az event nehézségi fokozata:
    Közepes/nehéz

Az event a Bahamarama-Ültetvény területén zajlik.
    *a módosítást 2024.08.02-án 13:22-kor végeztem el,
    100. szinttől érhető el ez az event / Dolphin

Az event - a fentebb részletezett időpontokban - a hírek felületéről, az event óráról, a Gazdakörből, valamint az eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük Nektek,
    hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    addig ne kezdjétek el a teljesítést!

A feladatok megoldását senki ne hagyja az utolsó percekre,
    mert utólag senki számára nem tudjuk az eventet befejezni akkor sem,
    ha rendelkezett az event teljesítéséhez szükséges dolgokkal!

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Az event panaszládája >> ITT <<érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

Utoljára szerkesztett: 2.8.24
    maszilva, vihence, .dina1. és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Dolphin

Kedves Játékosok!

3 hétvégén vár ránk különböző gazdaköri feladatsor. 2 hetente kerülnek megrendezésre az újabb küldetések. Az event a Baha ültetvényen zajlik majd.

Az első és második hétvégi küldetésben event növényt kell termesztenünk, a teljes feladatsor elvégzéséhez 3870 db-ot. Ezek mellett bahás dolgokat kell beadnunk a pajtából, növényeket, állatokat, faterméseket és terményeket. A harmadik hétvégi küldetéshez felröppenőket kell gyűjtenünk, a teljes feladatsor elvégzéséhez összesen 550 db-ot.
    Minden alkalommal a 4. szint egy időkorlátos feladat, a megadott növényből kell a megadott mennyiséget megtermelnünk a rendelkezésre álló idő alatt, ez a feladatrész nem kötelező elem. A kért növényt mindhárom bahás termőterületen lehetőség van termelni a feladathoz.

A felhőt a 2. hétvégén tudjuk megszerezni, a dekorokból pedig 2-2 db-ot kapunk, ez mellett sok egyéb hasznos jutalmat szerezhetünk.

Sok sikert Mindenkinek a teljesítéshez!

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia! Sziasztok :)

Köszönjük ezt a minden részletre kiterjedő eventismertetőt. Örülök az újabb időkorlátos feladatoknak biztosan csinálni fogom. Annak már nem annyira örülök, hogy elhúzódik ilyen hosszú ideig, de az, hogy a második héten megkapjuk a felhőt talán kárpótol.
    [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG]

Jó ásatást kívánok mindenkinek, sikeres leletekkel!

4. happyman1980

happyman1980 Fórum ismerője

Sziasztok!
    A felhőnél lévő tp mennyiség nincs elírva? Farmszint x 15.000TP? (mert ha elírás lenne, és 1500 akkor nem csinálom). és farmos tp? mert az event a Bahán folyik majd?

juliannakoczkas kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    igen Farmos TP és nincs elírva a szám.
    Jó játékot!

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Laza event! Picit újra gondolva!
    Tetszik;)
    Ez szuper hír:inlove:

7. Swartsch

Swartsch Fórummogul

Sziasztok! :)
    Jó kis laza event lesz, nem köt minket a géphez egész hétvégén! :)
    Lehet előre tervezni, hisz láthatóak jó előre a teljesítéshez szükséges "kellékek". Az e-gaz mennyisége is nagyon barátságos és a felröpi is simán teljesíthető.
    A felhő elfér a többi közt, de sztem ilyen eventért nem is várhatunk hatalmas adományokat.

Sikeres eventet kívánok Mindenkinek! :)

8. -Holdfeny-.

Azért az a tp bónusz az nem rossz... s szintenként egy harmat cseppel növekszik... az állatos része, meg egy esetleges nullázásnál segíthet...

juliannakoczkas, ildiko44 és Swartsch kedveli ezt.
  9. Swartsch

Swartsch Fórummogul

Szia! :)
    Igen, jogos..hozzá is akartam írni, h a tp az azért nem is olyan rossz :)

juliannakoczkas, ildiko44, vihence és 3 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Egy csepp lesz a tengerben;) ezzel is nő majd a napi aratás...
    A nullázás szerelmeseinek is hasznos...:music:

11. Macska48

Macska48 Utánpótlás-írogató

A felhő csak a 3/3 feladatnál tejesül!

12. Dolphin

Szia,
    aktiválni valóban csak a 3. küldetés után tudod, mert akkor tudjuk megszerezni a rávaló 3. dekort. De a felhősort a 2. hétvégén tudjuk megszerezni.

13. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Kb ennyi.
    A nullázóknak lehet egy kis segítség. De azoknak a régebbi játékosoknak, akik hozzád hasonlóan állnak, azoknak a napi tp rész az nagyon gyenge. Most csináltam egy gyengébb aratást , ahol 1 db "élő holt" adott 5.334,832Tp-t vagy egy virágos 7.735,507 tp-t, a felhő 3.855,000 tp hozamával szemben. Szóval ez tp mennyiség azért egy régi játékosnak annyira nem a valhalla. Persze új játékosoknak még ez a felhő is lehet nagyon jó. Számomra nincs még megközelítőleg sem olyan mint egy élőholt kincs dekor, ami azért nem a legjobb dekor.
    :)

14. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

Én szoktam nullázni, de ezt a felhőt nem fogom figyelni, ahogy a többi ilyet sem figyelem.
    Ahhoz kellenének a Levéltáncok vagy hasonló jó dekorok nagy számban, hogy akár egy ilyen felhő érését is figyeljem a nullázás előtt.
    Mi az a boldog piac?

juliannakoczkas, PZoli64, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Sok felhő van... helyet nem foglalnak... csak ontják az esőt... 8)
    Én még mindig látom a következő szint elérésének esélyét...:music: Pont nem aggódom mikor érem el a 300. szintet...
    Lehet meg sem érem... Kellenek a felhők...

Ebből kel kihozni a legjobbat!:inlove:
    Moost ezt kosár nélkül tervezem kezdeni... :music:

Utoljára szerkesztett: 1.8.24
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Tessék, itt a kosár,hogy tudj haladni. :D Még fizetni sem kell érte.

cskati01, Sárika555, nolina1965 és 14 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Jajj de cuki:inlove: Ma nem rohanok... :music: A kerék nem volt túl kegyes...:oops:

genka53 és Ninett79 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mindkettőtök véleményével tökéletesen egyetértek, én sem fogom figyelni, ahogy eddig sem tettem.
    Jobban örültem volna egy +1 állatot adónak, de hát ezt kaptuk, ezt kell, hogy szeressük.
    Alex!
    Ma már nem először átlétem a virágosok aratásánál a 10 millát majdnem a 11-ig jutottam el. Ez a felhő semmit sem ad egy jó dekor adománya mellett. Az élőholtat nem tudom mennyit adhat, mert nincs kint belőle semennyi sem, az eszköztárban csücsülnek :)
    A 300. szint nem izgat engem sem :)
    Ezzel a megállapítással nem szeretném kedvét szegni senkinek sem, mindenki úgy játszik ahogy akar és ahogy örömét leli benne :) :)
    Szia!
    Én azért vártam volna valami pajtára hatót inkább, mint ezt amit kaptunk :)

vihence, PZoli64, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elő kellett keresnem a szöges bakancsot, hogy egyáltalán vissza tudjak kapaszkodni a farmjaimra aratni a kliensben, miután a Chrome -ból kidobott...
    A korábbi hétvégés eventekre visszagondolva gyanús volt nekem a jelenlegi event kiírás szerint, a péntekenként 14:00 órás kezdés.
    Jó néhány szomszédos országban körül-nézve, láttam, hogy náluk minden pénteki kezdés 10:00. 8)
    Kérek erre megnyugtató választ, ugyanis ez esetben pl. a ma indított bónuszokkal vidáman meg tudjuk oldani holnap, az erre az eventre beadandó eventnövény letermelését, sőt, ha ügyesek vagyunk, akkor talán még az időkorlátos részt is.
    Kigyűjtöttem a hétvégi eventek beadási szükségleteit. :)
    (A borostyánkövet, mint különleges kelléket nem tüntettem fel, mert amennyit kapunk a gazdaköri feladatból,
    annyit be is kell adnunk belőle.) ;)
    A tollas macska 2024.08.02.Pé; 10:00 - 2024.08.04.Vas; 22:002024.08.16.Pé; 10:00 - 2024.08.18.Vas; 22:002024.08.30.Pé; 10:00 - 2024.09.01.Vas; 22:00
    1-3. feladat eventkellék3870 db Koponya, eventnövény3870 db Ammonitesz, eventnövény550 db Ásatási szerszám, felröppenő
    Hol, miből?Bahamarama ültetvényBahamarama ültetvényBahamarama ültetvény: növény, fa,
    varázsfa, napi ajándék
    1-3. feladat pajtából400 cukornád, 12 teve, 40 avokádó, 300 ananász, 6 kókusz kebelkosár, 40 papaja, 200 csili, 20 papapgáj, 40 kókuszdió.400 földimogyoró, 12 teve, 40 avokádó, 300 Aloe vera, 6 kókusz kebelkosár, 40 papaja, 200 kávé, 20 papagáj, 40 kókuszdió.200 kaktusz, 12 teve, 40 avokádó, 200+200 hibiszkusz, 6 kókusz kebelkosár, 40 papaja, 20 papagáj, 40 kókuszdió.
    4. feladat, időkorlátos 1370 db Cukkini (alap érésidő = 3:15)1370 Ördögcsáklya (alap érésidő = 5:00)2060 db Római kömény (alap érésidő = 2:30)
    Sikeres játékot! :D:inlove:

20. feki13

feki13 Fórum veteránja

Szia Gyöngy! :)

Na ne már, hogy nálad is ilyen dekorok csücsülnek :eek: Én meg még ki se váltottam a világítótorony minden részét mert nem tudom telepakolni dekorokkal :( Mikor niytok egy pöttyöst vagy élőholtat kiugrom a bőrömből :D Ti meg száműzitek itt :DD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.