GYIK E-mail cím megerősítése

Kategória: 'Technikai ismertetők', témanyitó: WildB, témanyitás ideje: 16.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. WildB

  WildB Fórum hercege

  E-mail cím megerősítése
  • Miről is szól az e-mail megerősítés?
  Megkérünk minden játékost, aki eddig még nem erősítette meg az e-mail címét, hogy tegye ezt meg most.
  • Miért fontos, hogy legyen egy megerősített e-mail címe minden játékosnak?
  A legfontosabb indok a biztonság. Ha elfelejted a jelszavad, csak a megerősített címedre kérhetsz újat. Emellett minden adatváltoztatáshoz (név, jelszó) szükséged lesz erre a címre. Így senki nem változtathatja meg a belépési adataidat az engedélyed nélkül.

  Ezek mellett a Farmerama hírlevelére is csak a megerősítés után iratkozhatsz fel.


  • Hogyan is fog működni ez a rendszer?
  A meglévő felületet tovább fejlesztettük, így egy új kinézetű oldal fog megjelenni azoknál, akik még nem érvényesítették a címüket, amennyiben a felhasználói fiók beállításai menübe lépnek.


  [​IMG]

  A jelszó mezőben a játékban használatos jelszót kell megadni, nem az email fiókotok jelszavát!
  Hogy könnyebben megtalálhassátok ezt a felületet, az érintettek számára egy új értesítést is létrehozunk, amit a hírek oldalon érhettek el. Innen közvetlenül eljuthattok a felhasználói fiók beállításai menübe.


  [​IMG]
  Amint megadtátok a szükséges adatokat, egy felugró ablak fogja megerősíteni a folyamatot, ahol olvashatjátok még egyszer az e-mail címeteket, ahová a megerősítő levélkiküldésre került.
  Ezután látogassátok meg az e-mail fiókotokat, ahová rövid időn belül meg kell érkeznie a megerősítő e-mailnek. Ha netán nem érkezne meg, érdemes a Spam mappában is körülnézni. Egyes szolgáltatóknál hosszabb időbe is beletelhet, mire odaér a levél. Emellett az is lehet probléma, ha korábban letiltottátok a Bigpointtól érkező leveleket erre a címre, ebben az esetben a supporton tudtok segítséget kérni. Ha megérkezett a levél, nincs más teendőtök, mint a levélben található megerősítő linkre kattintanotok.

  [​IMG]
  Ha ezzel megvagytok, a játékba való visszatérés után egy felugró ablak értesít a sikeres megerősítésről.  Copyright © 2013 - Magyar FARMERAMA csapat

  Megjegyzés: Az itt leírt adatok tájékoztató jellegűek. Az itt megjelenített információkat megpróbáljuk mindig a lehető legaktuálisabban tartani, ennek ellenére előfordulhat, hogy téves, esetleg nem aktuális adatok, értékek jelennek meg.
  A Bigpoint GmbH, a Farmerama játék üzemeltetője fenntartja magának a jogot a játékban szereplő elemek változtatására, akár előzetes bejelentés nélkül is.
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.3.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.