Visszajelzés Esti foci - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 3.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Szomszi!
    Én Chrome-on nyomom. :) Éjszakára már hosszút ültettem, meg fogok is, de akkor is gyér. Pannik is dolgoznak pedig. Ez most rém gyatra. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Azért próbáld meg a terület váltást, hátha.

Swartsch és Ninett79 kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

Néha nem árt átismételni az alapvető ismereteteket, legyünk bármilyen tapasztaltak is....
    Akiknek gondjai vannak a felröppenőkkel, ugye mindent, de mindent taroltak, és ameddig a szem ellát, csak 1x1-es föld van a területeken, ahonnan a röpi jöhet? (főfarm, szédült szántó)
    Sehol egy állatos raktárház, dekor, vagy olyasmi, amiből nem jön felröppenő...?
    Az XXL-es fáknál talán még az eventnövény is jobb (kivéve esetleg, ha elég gyakran tudjuk aratni), Raktárházból maximum a Füvészkert legyen kinn, mert a fa az ad röpit, de a fákat gyorsítani kell.
    Adjunk esélyt a felröpiknek, hogy minél több területről röppenhessenek fel.
    Ezekre is figyeljetek oda, kérlek.

Swartsch, Vilmos05, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én próbáltam a tisztáson is. Ott még annyit sem adott. :D :p

5. Bokicska-völgy

Bokicska-völgy Járnitanuló

Sziasztok! Adott egy jó társasjáték, lehetne játszani..De két terület -event növénnyel- nem bír összehozni , annyi fölreppenőt, hogy legalább 2 játékot sikerülne kikeverni 4 óránként ! Játékmester 1-es - leülhet !!!! >:(

tyutyika2005, sutimami57, ljanika6 és 4 más kedveli ezt.
  6. GreekYogurt

GreekYogurt Törekvő

Sziasztok!

Csak 1x1-es földekkel és néhány pannival rettentő kevés felröppenő érkezik.
    Eddigi játékaim során messze ez a legkevesebb felröppenőt adó event.

7. krisztabanya

krisztabanya Fórum nagymestere

Sziasztok! Hát hogy egy aratásnál még 2 keverést sem lehet megcsinálni ez gyalázat! Ennyire rosszul nem is tudom mikor jöttek a felröpik,

sutimami57, ljanika6, fankostepsi és 5 más kedveli ezt.
  8. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Hát gyalázatos a felröpi felhozatal, a legenda mind a kettő aktív mégis alig jön felröpi. Nem tudok állandóan 30 órás növényt berakni, nincs annyi szupertrágya ami elég lenne.

sutimami57, ljanika6, Zitike17 és 6 más kedveli ezt.
  9. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szép napot mindenkinek!

Igen a felreppenő gyalázatos!! Nincs mit szépíteni!

sutimami57, ljanika6, fankostepsi és 4 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A kisfarmomon nekem is gondom van a felröpikkel. A főn krókusz megy szupertrágyával gyorsítva , a szédültön eventnövény csak vízzel. A krókusz 95 felröpit ad, tehát nem elég két keverésre... még egy dekort kéne kivennem, de úgy érzem esélytelen lesz, ha nem kapunk valami segítséget a beállításoknál. Az egyik aranyrekeszbe mérgembe betettem ezt:

[​IMG]Gyűjthető tárgy bónuszNagyobb esély különleges tárgy felröppenésére20%24:00Az éléskamra polcán található. Aktiváláskor arany rekeszt foglal el.
    De sajnos eléggé hatástalan és elveszi a helyet a kari sütitől, így nem tudok nullázni a felröpikkel! Lehet, hogy törölni fogom és inkább a nullázással próbálkozom tovább...

11. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

Sajnos nem csak ennél az eventnél van így:( Próbálkoztam én is vele... de ment is a kukába...:oops:

fankostepsi kedveli ezt.
  12. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!
    Már kétszer sikerült begyűjtenem, de harmadszorra nem jelent meg a korallzátony 2. szakaszának 16. mezején a 3 db farmanyagos láda nyereményként, csak egy 1 db-os Kacsa Kata turbótrágyája. Az ismertetőben ez nem kétsoros mező, hogy csak egyszer elérhető, utána az állandóan elérhető nyeremény változik. Miért?
    Köszönöm szépen a választ.
    Marcsi0712
    ID:35028376

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Igazad van, tényleg nem kétsoros a 16-os mező, de ennek ellenére csak 1x vehető át a 3 darab Farmanyagos láda I. A Központi táblázatban ez a sor hibásan jelent meg. Elnézést kérek a kellemetlenségért.
    Az eventismertető és a korábbi eventekhez hasonlóan nincs lehetőség duplázni a kezdeti nyereményeket, minden esetben átvált egy állandó nyereményre.
    Ellenőrzésem szerint te sem tudtad 2x átvenni. A Koralzátony táblán 3 alkalommal mentél végig, de a megszerzett nyeremények között csak 3 db Farmanyagos láda I szerepel.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok.:)

14. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Kedves Luminary!
    Nagyon szépen köszönöm a 5* :Dválaszodat.
    Marcsi0712

vihence kedveli ezt.
  15. Luminary

Sziasztok!

Még 53 óra van vissza az eventből. Sajnálattal olvasom a felröppenővel kapcsolatos visszajelzéseteket. Nagyon sok lehetőség van a felröppenő gyűjtésre a nullázáson kívül is. Első és legfontosabb, hogy NE legyen semmi más kirakva arra a területre, ahonnan a felröppenőket szeretnénk gyűjteni. Habár a fák is adják a felröpit, mennyiségben és időben nem megfelelő számban adják a felröppenőt.
    Részlet az event segédletből, ami minden eventcsevegő elején megtalálható:

Felröpi 1x1

A felröppenő mennyisége minden esetben a játékelem alap érési idejétől függ.

Nincs hatással rá sem a tp, sem az adott játékelem szintje. (pl. hiába 190-es szinttől érhető el a macskamenta, nem ez adja a legtöbb felröppenőt)

Ez az alapidő bónuszokkal rövidíthető.
    Jelentős különbség van egy 6 órás növény, vagy egy bónuszokkal 6 órásra lehozott hosszú érésű növény által adott felröppenő mennyiség között.

Az egyes játékelemekből csak 1 db felröppenő jöhet.
    (Ha ettől eltér az event, az az eventismertetőben benne lesz. Erre nagyon kevés példa volt eddig.)
    Ez azt jelenti, hogy egy ólakkal telepakolt területről maximum 44 db felröppenő jöhet az ólakból. Ha fejre áll a gazda, akkor sem kap többet.
    Hasonló a helyzet a 2x2-es földterületekkel és a komfort talajjal is.

Cél: a lehető leghosszabb érésű dologgal telepakolni az összes KICSI területet.
    Erre legalkalmasabbak a növények 1x1-en, vagy a fák.
    Az eddigi tapasztalatok alapján a növények mintha jobban adnák a felröppenőt, mint a fák.
    (20 óránál hosszabb érésű fa nagyon kevés van, de 20 óránál hosszabb érésű növény magas szinteken már több is van.)
    A hosszú érésű növények érési ideje jelentősen csökkenthető nemesítésekkel, termékekkel, felhővel, de a fák érési idejének csökkentése vagy nagyobb áldozattal jár (lásd: turbó), vagy csak néhány %-nyit tudunk lefaragni az időből egyéb bónuszokkal.

Az eventsegédletben további hasznos tanácsokat olvashattok és alkalmazhattok a saját játékotokon belül.

Sokaknál bevált taktika, hogy az eventnövényt rövid idő alatt letermelik, lehetőleg az első két napban. Ilyenkor bónuszokkal emelni a hozamot és csökkenteni az érésidőt szupertrágyával és a szupertrágyára ható felhőkkel, termékekkel.
    Ha, már nincs gondunk az eventnövényre, akkor nyugodtan, mindkét eventes területen a felröppenők gyűjtése lehet a cél. Vannak akik nullázással a felröppenőket is hamar begyűjtik, de, ha erre nincs lehetőség, vagy nem akarunk annyi extrát használni, akkor egyéb módokon is növelhetjük a felröppenők mennyiségét.
    Hosszúérésű nemesített növények erre a legalkalmasabbak, de nem mindenkinek van kinemesített növénye. A mostani event alatt én is több növénnyel próbálkoztam, amik nem nemesítettek és nem rossz eredménnyel. A víz és trágya mellé minden esetben használtam az ezüst rekeszben a növény kategóriájának megfelelő alkímista terméket az érésidő csökkentésére. Az arany rekeszbe A Gyűjthető tárgy bónuszt tettem, talán nektek is akad a kamra polcán 1-2 darab.
    upload_2024-7-8_17-4-53.png
    Nekem jelenleg 11 Pannim van, azokat szoktam hurcolni - ahogy az a nagykönyvben le van írva.

Folyamatosan 7-14 órás növényeket ültetek, éjjelre a hosszabb érésidejűk vannak előnyben. Jelenleg napközben a Piros levelű bazsalikomot ültettem, amit kicsivel több, mint 5 óra múlva tudok aratni. Az utolsó aratásom eredménye:

upload_2024-7-8_17-35-59.png upload_2024-7-8_17-36-44.png
    Remélem, hogy ha egy kicsit is, de tudtam segíteni.
    Sok sikert mindenkinek!:)

16. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Ez mind szép és jó! De amikor kiteszem a 30 órás növényemet szupitrágyával és nem ad annyi felröppenőt hogy legalább 2-öt tudjak keverni nagyon bosszantó. A szupertrágya is véges. A legenda mind a kettő meg van ennek ellenére nem jönnek a felröpik. Ha csak 20 órásat, vagy 22.45-öst teszek be akkor még ennyit sem ad.

vihence kedveli ezt.
  17. Luminary

Szia!
    Teljesen megértelek, én is bosszankodnék. Ezért írtam le, hogy én hogy csinálom, hátha valakinek segítség.
    Sokszor írjuk és tudom, hogy már a könyökötökön jön ki, de töröljétek a gyorsítótárat és a sütiket. Én is megcsinálom, mert kell. Sőt, fentebb nem írtam, de érdemes aratás előtt frissíteni F5-tel.
    Milyen földbe ülteted az amarántot 1x1, normál?

Swartsch, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Sziasztok!
    Hát én még a játékba kerülés után nemsokkal próbáltam ki, cirka annyit ér, mint egy marék hangya, semmit.
    Még ha nem foglalna rekeszt, amiből egyébként is kevés van a játék fejlődéséhez képest, akkor ellőné az ember, de
    így csak gyűlik a kamrapolcon egy semmire nem jó gyűjthető tárgy, nemhogy 20 %-ot.
    Lehet elfelejtették hozzárendelni azt a nyamvadt 20%-ot.

Swartsch, vihence, kakukkszegfű és 2 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Gabi!
    Sajnos egyet kell, hogy értsek veled, igazad van... remélem azért holnap végzek, még az utolsó dekor fele van csak meg éremben, de nagyon kínlódok vele.

Swartsch és vihence kedveli ezt.
  20. kakukkszegfű

kakukkszegfű Haladó

xDxDxD 4 pannit biztosan nem pótol...8)
    Bár lehet nem megfelelő eventnél... nem megfelelő ideig próbálgattam...:oops:
    Amíg nem lesz több rekesz addig kamratöltelék marad...:wuerg: szerencsére nem ezenmúlt az event sikere;)

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.