Visszajelzés Feladatok garmadája - 2024. szeptember - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 4.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Nagy ívbe tojok a kisfarmokra, tuti nem fogok azért megfeszülni és a napomat a gép előtt tölteni, hogy legyen valamire
    való dekorom.

fankostepsi, -happy58- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Ez a panaszláda. :)
    Kérek mindenkit, a csevegőbe fáradjunk át. :D

Dolphin, vihence, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

Bocsi, benéztem a helyet, de marhára pipa vagyok, így akár panasz is lehetne.

vihence és -happy58- kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én is így vagyok vele:music::D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. anonima5050

anonima5050 Fórum-zöldfülű

Szia. Én sem kaptam meg,ugyancsak többszörifrissitésen vagyok túl.

6. Szépnyárinap

Szépnyárinap Junior szaki

""""a malomtermék láda lesz, és bekerül a váza ikon alá, az "elhasználódó" fülhöz. Ott van lehetőségünk kinyitni a ládát.
    Én megtaláltam, kibontottam. kaptam 2 db harapós tátikát és 2 gombolyagröpit.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. merci003

merci003 Utánpótlás-írogató

Sajnos úgy látszik mégis van megkülönböztetés a játékosok szintje szerint, mert én a 97. szinten vagyok és a mostani eventről csak annyit tudok a játékba belépve, hogy a szomszédaim küldenek nekem pl. tejesbödönt, amin meglepődtem, mert nekem ilyen ajándék nem szerepel az ajándékküldésnél. Vetni sem tudok eventnövényt, mert nekem ilyen nincs a vetőmagok között.
    A fentiek alapján olyan nekem a játék, mintha nem is lenne semmilyen event!
    Azt szeretném, ha egy illetékes válaszolna a fenti problémákra.

8. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Sziasztok! Kikevertem a ládákat, de ott maradtak a malomban, nem lehet kezdeni velük semmit sem, hiába frissítek, nem akar kijönni a malomból. Igazán jó játék, az idegeknek!!!!!!

9. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

jó ez a panaszkönyv, senki nem válaszol, nem is segít. A ládáim a malomban dekkolnak, nem tudom kinyitni. Valaki segítene? Hiába frissítek, semmi.

10. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Ott is fogod látni, menj a dekorok - elhasználódó fűlre ott ahol a többi ládák vannak.
    Ott meg fogod találni a ládákat.
    Ugyan úgy működik, mint az összes többi láda.

zsani_apja, Swartsch és Kuzdern kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha segítséget kérsz, akkor először is egy segítségkérő topikba írj, másodszor add meg a farmnevedet és az ID-számodat.

Ha a ládáid a malomban dekkolnak, akkor várakoznak arra, hogy sorra kerüljenek. Ha az előtte levő keverés befejeződik, ez is sorra kerül. Ha ott van az első helyen, de nem keverődik le, akkor lépj ki, takaríts egyet, majd lépj vissza. Vagy bekerültek a ládáid a többi közé, vagy be sem kerültek a malomba, és akkor újra tudod próbálni az elkészítésüket.
    Ha nem megy, kérj segítséget, ahogy fentebb írtam.

Dolphin, zsani_apja, Luminary és 5 más kedveli ezt.
  12. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Sziasztok! Elvagyok veszve, minek a hozadéka a malacpersely?

13. GA-BI-O-Farm

A malacpersely a tüntető malac terményes ólja, meg tudod építeni, vagy próbáld a piacon beszerezni.

Kuzdern, zsani_apja, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  14. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Köszönöm, megtaláltam :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Jó hírem van, meg tudod vásárolni az ólat a piros kosár alól, a malac persely terményes ólat meg tudod építeni. Esetleg jó "pénzzé"
    csp-ért a piacon meg tudod vásárolni.
    Tüntető malac
    Sok sikert, jó játékot kívánok.:)

vihence, Kuzdern, Luminary és 2 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

A malacperselyt nem törte fel valaki? Lehet abba is vannak itemek. :D

17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Panaszláda nem segítségkérő topik, ritkább a moderátori jelenlét. Ahogy Játékostársad javasolta, név, ID szám megadásával valamelyik Segítségkérő topikba vidd a kérdésedet. Azonosítók nélkül annyit tudok javasolni, hogy nézz be a Váza ikon/ Elhasználódó fül alá, majd a keresőbe írd be - Jutalmazó tárgyak ládája.
    Amennyiben további segítségre van szükséged, várom az azonosítókat, pl. ide: https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/
    Sok sikert!

Dolphin, GA-BI-O-Farm, vihence és 2 más kedveli ezt.
  18. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Sikerült, köszönöm szépen a segítséget!

Luminary kedveli ezt.
  19. merci003

merci003 Utánpótlás-írogató

Sajnos semmit nem látok az eventből, úgyhogy nem tudok vetni sem, ajándékot sem küldeni, ami az eventben van. A 100. szint alatt olyan ez a mostani event, mintha nem is lenne. Idáig ilyen még nem volt, legalábbis nem vettem észre, hogy lett volna! A PÉNZ a minden, elég szomorúnak tartom.

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az utóbbi időben több olyan event is volt, ahol a nem korábban megszokott 3. szinttől volt elérhető az event teljesítése. Ez is lehet, hogy egy újítás a Központtól, nem tudhatjuk. Ajándékba tudsz küldeni Barkácscuccot is, az is nagyon hasznos a szomszédaidnak, de a közelgő tenyésztős eventhez a Bájital is hasznos lesz, ha nem akarod a Strandoló medvéket küldeni.
    Értjük, hogy csalódott vagy, mert ezt most nem tudod teljesíteni, de így most erre a hétre más célt tudsz kitűzni magadnak. Nézd meg milyen gazdaköri feladatokat tudsz teljesíteni, termelj a Parti nyaralóhely szezon Megrendelőinek, nézz körül a kihelyezett dekorjaidnál, nem tudod-e cserélni olyanra, amivel több TP-t tudsz szerezni az aratáskor - nézd meg, nincs-e üres területed a dekoros területeken, ahova még ki tudsz helyezni dekort, ha esetleg nem tudtad még az összes helyet felszabadítani, nézd meg, hogy tudsz esetleg ott haladni. Nézd meg a Dobozban a Váza alatt, hátha vannak olyan ládáid, amik TP-t adnak. Aratás előtt tegyél be olyan termékeket a rekeszbe, amik segítenek több Tp-t szerezni, s ezen ténykedésekkel elő tudod segíteni, hogy mielőbb elérd a 100-as szintet Te is, s akkor nem fogsz a jövőben kimaradni az ilyen, magasabb szinthez kötött eventből. Vagy töltsd a pajtádat, nézd meg miből van kereslet a piacodon, s termelj oda, ezzel gyarapítva a Csengőpengődet.
    Szerencsére ez a játék sokrétűen játszható, mindenkinek magának kell megtalálni a céljait.
    A szintlépés szerintem nem pénz kérdése, hanem szorgalmas játék eredménye.
    Sok sikert, jó tervezgetést a céljaidhoz és eredményes játékot, mielőbbi szintlépéseket kívánok!

GA-BI-O-Farm, Sali~*.*, vihence és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.