Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Ki kicsoda? - A gazdák', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok Lányok Fiuk!
    Na itt vagyok én is hetek óta készülök ide írni.:)
    Voltam személyigazolványt csináltatni mert letelt a 10 év és mindig akkor derül ki ha valamit intézni akarok.
    Tv szolgáltatot akartam cserélni és ott kér a kitöltésnél személyi számot.Igy elmentem az okmány irodába ott meg kiderült,hogy
    a bal kezem egyik ujjáról sem tudtak lenyomatot venni ( tehát lehetek betörő ) nem kellett sehova menni mert a jobb kezem 2 ujján volt
    szerencsére.:):):)
    Kontrolon is voltam ott meg a fülemből vettek vért !Na csodálkoztam is mert 71 éves koromra olyanok történtek amit nem is
    hallottam.
    Már nem negyon eventezem csak egyszer lépek be este szétszorom az ajándékot és kész.
    Ági olvastam hogy sokáig köhögtél meggyogyultál már egészen?
    Csacska a váratlan jól sikerült?
    Tihamérral mi lehet vajon mert annyit sem mond hogy muk!!!??
    Unokámék el vannak hálaadáson én még sosem voltam ugy hogy nem tudom milyen szégyelem is magam (most már mindegy majd a
    következő életembe ):cry:
    Még játszom egy kicsit azután nézem a civil a pályánt mert azt szeretem minden héten szombaton meghallgatom.
    Mindenkinek jó hétvégét és jó játékot.

csigusz10, kmandy, zsozso577 és 7 más kedveli ezt.
  2. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

----------------------------------------
    MUKK!
    Tessék átvenni az adventi napi ajándékot, meg az adventi jutalmat is (KÓD) is be lehet váltani! Már akinek kell, mert egyik sem kötelező.
    ----------------------------------------
    Velem meg sok érdekes történt is meg nem is. Pl.
    Pro primo: Unokák tanulnak. A kicsi az általános iskola első osztályában koptatja a padot, de nem tanul jobban, mint a nagyobbik unoka. Igaz, nem is rosszabb a teljesítménye. A nagyobbik is sikerrel veszi az akadályokat, bár megjegyezte, hogy a papának igaza volt, amikor azt mondta, hogy hiába nem fognak változni a tanárok, de nehezebb lesz a tananyag. Mert a gimnáziumi 7-8 osztály azért mégis csak az általános iskola szintjén van, még ha többet is követelnek, mint egy átlagos általános intézetben. A kilencedik pedig az már az "igazi" középiskolai osztály, magasabb szintű ismeretekkel. Szerencsére mind a két csemete szülei diplomások, mind a két anyuka rendelkezik pedagógiai végzettséggel. Az apukák meg mérnökök, két-két nyelvismerettel a magyaron kívül, szóval tudnak segíteni, ha kell. Bízzunk abban, hogy nem kell, megy magától is a szekér. De ... de ... a kicsi azt nem szereti az iskolában, hogy nem azt csinálja, amit Ő AKAR, hanem azt, amit a tanító néni akar. Márpedig a törpilla igen csak akaratos fehérnép, előre sajnálom a leendőbeli férjét. (Mondjuk anyai ágon lévő női felmenői is igen csak azt szeretik, ha az Ő akaratuk érvényesül.)
    Pro secundo: Még májusban kaptam beutalót a kezemre fizioterápiára, amit november elején sikerült is letudni. Ja kérem az isten és az egészségügy malmai nem túl gyorsak. Aztán jövő héten megyek majd hasi ultrahangra, azt is májusban kellett volna elvégezni, de ugye az időpont aaaaz csak csúszik. Épp decemberre.
    Pro tercio: Egy hete péntek este a Murphy törvénykönyv megint beteljesedett. - A fogfájás mindig péntek este kezdődik. - Igaz, igaz. Azt tudtam, hogy nem a fogammal lehet a gond, hanem valami más gyulladt be. Úgy, mint két-három éve épp karácsony előtt. Akkor is péntek este kezdődött. A fogam, ami fájt, sajgott folyamatosan és enni azt nem tudtam, azért nem lehetett bűnös, mert gyökérkezelt, korona van rajta, meg a szomszédos másik két fogon. Akkor az arcüreg. orrüreg, valamiféle üreg volt begyulladva. Fogászati ügyeleten meg csak húznak, hát ezt a koronázott, gyökérkezeltet ne vegyék ki, mert attól nem lesz jobb. Akkor kaptam vasárnap estefelé a rendes ügyeletes orvostól gyulladáscsökkentőt és fájdalomcsillapítót, ami egy nap alatt megszüntette a fájdalmat. No most nem így történt. Hiába szedtem A, B és C fájdalomcsillapítót, nem használt egyik sem. Még a D gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító sem. Hétfő délelőtt meglátogattam a fogorvosomat, ahol kapásból letolt az asszisztencia, hogy miért nem jelentkeztem be előre, miért nem kértem előre időpontot? Mondtam, hogy péntek este kezdett el fájni a fogam, nem kérhettem előtte időpontot, mert nem vagyok jós, aki tudja előre, mikor csap bele az istennyila. Elmondtam az orvosnak a bajomat, megállapította, hogy tényleg nem a foggal van a baj. Írt fel antibiotikumot. Azt ki is váltottam, de hiába, amíg a gyulladás van, addig van fájdalom is. Arra meg nem írt semmit. Elmentem kedden délelőtt a patikába, vittem magammal mindazt, ami otthon volt fogfájás ellen, mutattam, hogy EZEK egyike sem jó, kéne valami. Adott olyan E bogyót, ami gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító is, hogy na majd EZ teszi a dolgát. Nem tette. Este elmentem az orvosi ügyeletre, hogy kéne valami a fogamra, mert... Elmondtam mindent, mutattam a bogyókat is, hogy ezek nem jók, - kivéve azt az E bogyót, amit a patikus adott, - nézegette, majd közölte, hogy vissza kéne menni a fogorvoshoz, de írt fel bogyót, ami szerinte jó, váltsam ki. Amit adott, az az E bogyó volt. NA kérem, bezárult a kör. Nincs tovább.
    Másnap visszasunnyogtam a fogászomhoz. Megint megnézte, mondta, hogy hát amíg be van gyulladva, addig fájni fog. Mondtam,én az éjjel már arra is gondoltam, hogy felmegyek a tetőre (tízemeletes az épület) és lelépek. A fájdalomnak vége lesz azonnal. Letolt, és mondta, hogy tűrni KELL! A lényeg, hogy csütörtök reggeltől lett elviselhető a fogfájás, ami, mint kiderült, egyrészt az íny gyulladása, másrészt az arcüreg gyulladása volt. Ez akkor derült ki, amikor harmadszorra is visszamentem a fogászhoz, mert eszébe jutott, hogy meg kéne röntgenezni azt a fogat. Szóval szívtam én rendesen az elmúlt héten. Ami az elkeserítő, hogy enni alig ettem, mert nem tudtam a fájdalomtól, de fogyni nem fogytam semennyit sem, pedig van miből leadni.

Ennyi mára elég lesz.

Utoljára szerkesztett: 1.12.24
    -elzemari-, -W-595-, Othep és 4 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Advent
    Az advent valódi jelentése – a nyugalom, az elmélkedés, az adakozás és megnyugvás időszaka.
    Teljen mindenkinek békében, nyugalomban, szeretetben!

upload_2024-12-1_20-24-44.jpeg

-elzemari-, -W-595-, Tündi100149 és 9 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Újra itthon vagyok....sok-sok új tapasztalattal....ami jó lenne be is tartani! Ám lusta lettem!
    Gratulálok a TOP-n elért eredményeinkhez. Nem volt célom az első kategória.....de így alakult ....és amim volt....az elég lett!
    Az utolsó órákat ez egyik szomszédommal izgultuk végik. Telón keresztül ment a csevej!
    A mostani eventet befejeztem.....nálam nagyon rossz volt a leosztás....az alapot nagyon ritkán adta....sokszor kellett cserénem.

Ági....köhögésed abbamaradt már? Jól vagy?
    Judit....jó volt a váratlan pihenés?
    Ilona....ritkán látni téged. Pedig jó olvasni az írásodat.
    Lajos....jó látni téged is....gyere gyakrabban....légyszí....légyszí!
    Tihamér.....a te írásod is hiányzik! De elcsodálkoztam, hogy a legkisebb unokád is már iskolás!
    Jesszus....hogy fiatalodunk!

-elzemari-, henrietta1223, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  5. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jobb napot mindenkinek!

Nem értem, miért akarják, hogy megint elmenjek, töltsem máshol a ráérő időmet? Az előbb beléptem, elmentem a napi ajándék kiváltása után a paszulykaróhoz, leszedtem amit kellett, majd át akartam menni a kergére. Helyette egyet villant és máris játékon kívül voltam. Amikor ismételten be akartam lépni, a rendszer feltette a szokásos kérdését, miszerint a Chrome nem lett rendesen bezárva, vissza kívánom-e állítani a ... Újat nyitottam, beléptem, de nagyon morcos vagyok. Ennek nem lesz jó vége számomra! Minden más rendesen működik, a net is, a wifi is, etc.

Hrrrr!

6. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Az alvásom, már megint idő előtt letudva - vagyis megaludtam én azt az időt ami általában elég, a ludas a korán elalvás lehet, nagyon fáradtan értem haza a munkából - héten délutános vagyok.
    Már számolom a napokat, hogy mennyit is megyek még - már nem sok van, és nem is bánom.

Zsozso, örülök, hogy újra otthon vagy, remélem minden jól alakult és kipihenten tértél haza.
    Én is gratulálok a TOP-os sikerekhez.

Lajos, köszönöm szépen a listát :).

Tihamér, jó volt olvasni az írásod - már ami az unokákról szólt, a gyulladásos fájdalom az nagyon nem okés, de reméljük hatott valamelyik bogyó és már jobban vagy.

Nálam a köhögés még mindig nem múlt el, van hogy kevesebbet, van hogy többet köhögök, pedig voltam szakorvosnál is kaptam antibiotikumot amit be is szedtem, sőőőt ittam gyógynövényes szirupot is....

Henike, az ujjlenyomat nálam sem volt sikeres mikor csináltattam a személyimet.

Az eventet elkezdtem, pörgettem is jó sokat, lett bónusz is, tettem mellé Jack-et is és most délelőtt termelem az e.gazt.

Nálam is " szórakozik " a rendszer, akartam képet ide rakni de elszállt a szerkesztett írásom.... >:(

Írtam, hogy lesz egy újabb ajándék kód, holnap lehet beváltani FAADVENT2.
    A gyopároson elértem a 30. szintet - erről akartam egy képet hozni, ami nem jött össze - nah süssék meg....

Itt napok óta ködös szürkeség van..... hideg az annyira nincs, de ezt a szürkeséget nem tudom díjazni - gondolom nem vagyok ezzel egyedül.....
    Inkább lenne hidegebb, és világítana a napocska de tisztább lenne a levegő és a bacik is pusztulnának.

Utoljára szerkesztett: 6.12.24
  7. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt!

Itt is többet szundít a nap a felhők mögött, mint amennyit nappal ébren van. Hideg meg csak mínusz tíz fok alatt lehetséges, az felett csak hűvös lehetséges. A hideg az Szibériára jellemző, az meg szerencsére tőlünk messze van. De minden viszonylagos.

Fogfájás hál' istennek nincs már, van helyette álmosság és fáradékonyság. Mintha megfáztam volna, hol HOL és MIKOR? Sokat ebben a nyálkás szürkeségben nem szeretek kint lenni. Se sokat, se keveset. Valami fátyolosan megszállta a torkomat, sokat kell krákognom, fogat köszörülnöm, illetve dehogy fogat, torkot. Nem szólhat minden a fogról kérem! Van itthon strepsils. (Vagy az, vagy valami hasonló nevű, áttetsző tabletta.) Én vettem a feleségemnek nemrég, de most én használom. Reggel fél négykor felébredtem, akkor mondta a feleségem őméltósága, hogy sokat krákogtam az este,azért ad nekem fííííínom szopogatós tablettát, hátha használ. Ha már bort nem szopogathatok a sok bogyó miatt, hát szopogassak ilyen izét. Meglepődtem, mert Ő ilyenkor az igazak álmát szokta aludni, de ébren lenni nem szokott hajnalok hajnalán. Az az ÉN feladatom. Fent voltam fél ötig, majd visszafeküdtem az ágyikóba és aludtam fél hatig. Akkor felébredve felettébb értelmesen néztem a nagy semmibe. Ezt onnan tudom, hogy kimentem, hogy ne bent menjek ki, majd utána a fürdőszobába belestem, kézmosás közben belenéztem a tükörbe és nem voltam megelégedve a látvánnyal. Nem néztem ki most sem szépen, olyan ... olyan ... szóval el voltam anyátlanodva a KÉP szerint. A szobában mondtam nejemnek,hogy voltam már jobban is, mire azt válaszolta, hogy látja. Szerinte ma menjek boltba. Pedig tegnap még akartam, de ma én is lebeszéltem magamat erről. Aztán nyolc előtt elaludtam olvasás közben. Mikor felébredtem, kilenc óra volt, akartam beszélni életem értelmével, de nem tudtam, mert elpárolgott otthonról. Én nem találtam sehol, pedig ez a lakás nem olyan nagy - 55 m2 - nehéz elbújni benne. De csak előkerült. Lement a ház melletti kereskedelmi egységekbe, egy a kisebbik unoka által limlom boltnak nevezett kisebb kínai boltba, meg a mellette lévő kis pékségbe is benézett. Vett bucit, azzal pótolja a kenyeret, mert ma ebédre csuszpájz lesz tökből, ahhoz meg kell kenyér. Ámbár a tegnap maradék főtt krumpliból még ebéd után mindjárt csináltam krokettet, én szeretem azzal is. De őnagysága ragaszkodik a kenyérhez, az neki jobban fekszik a krokettnél, Ő tudja! Valamire költötte a család vagyonát a kínai boltba, mondotta is, de én - szokásomhoz híven - eleresztettem a fülem mellett. Az olyan, ami nem ehető, iható és kínaiba lehet venni, nem igazán érdekel. De azért csak mondta, hát had beszélje ki magát. Nekem szelektív hallásom van. Hol meghallom azt, amit a felségem mond, hol meg nem. Ha nem akarom, akkor az oroszlán bömbölését sem hallom meg, nemhogy a felségem szavát. :)

Most épp fent vagyok, benéztem a farmra, nem történt semmi eget rengető dolog, persze én nem is eventezek, szokás szerint.

További szép napos napot mindenkinek! Semmi betegség ne legyen sehol senkinél!

Öööö ... A nyugdíjba vonuláskor én is élveztem, hogy nem kellett menni munkába, de két hét eltelte után a megszokott tevékenység hiányzott, Aztán évek múltával az is megszűnt.
    ------------------------
    https://kephost.net/p/MTU4NTgzMA.jpg
    https://kephost.net/p/MTU4NTgzMg.jpg

Ma déli állapot nálunk. Ragyogó verőfény, a látás korlátlan, meleg, minden szép és jó.

Utoljára szerkesztett: 6.12.24
    -W-595-, Ágica-1958, Ms.AbyZu és 5 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

Sziasztok

Jövök egy kicsit kinyitom az ablakot és letörölgetek......nagyon nagy a csend.
    Biztosan nagyon elfoglaltak vagytok a VV-ben....nekem is listáim vannak. Melyik nap mit kell csinálnom, vennem, elintéznem!

Ági...hol tart az a bizonyos centi? Mennyit kell még aludnod.?xD

A hétvégi event első részét letudtam hód tenyésztésével a harmadikat is így tervezem. Nagyon nehezen haladok ezzel a
    hódos tenyésztéssel.....egyszer biztosan készen leszek vele.
    A soros eventet is befejeztem tegnap....de nem tudom, hogy miért ültetem még az e-gazt...azért az egy ládáért...de ültetem.
    A kerék nem volt kegyes és szépen lassan ültetgettem pár alkalommal sztápot használtam.
    Már második napja szürkeség honol a városban.....hideg az nincs....

9. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jóóóó napot gazdák!

Idő? Hát a szürkeség itt is alapállapot. Ehhez jött hozzá, mikor elindultam itthonról a drótszamárral papagájtápért, a havas eső. Jó dolog széllel szembe tekerni. Bár kéne szemüveg utcán is, de ilyenkor jobb, ha nincs rajtam. Nem zavar a műanyaglencsén a csepp, cseppek. Azokon keresztül rosszabbul látok messzire is, mint minden nélkül. Azért a szemeimhez még ragaszkodok. ... Ragaszkodás. Nem régen szedtem össze valami bacit, vírust, amitől a fogam fájt. Az elmúlt, de valami/ki nagyon ragaszkodó lett, mert már harmadik napja köhögök, egyre jobban. Ezt sem szeretem, én EHHEZ sem ragaszkodnék, de nem rajtam múlik. Van valami pözsgőtabletta, azt reggel egy pohárka vízben feloldom és lenyelem. Nem jó az íze, de ... Hátha segít. Rontani nem tud rajtam.

Ebéd mára a tegnapi maradék leves, meg reggel a maradék főtt krumpliból csináltam burgonyás tésztaalapot, de mivel feleségem Őméltósága nem kívánt semmilyen gombócot, maradt a nudli, azaz a burgonyasodrott. A könyv szerint - Horváth Ilonáé, már nálunk ez a harmadik vagy negyedik, amióta együtt élünk, - két kéz között kéne sodorni egy mozdulattal, de én a gyúródeszkán egy mozdulattal sodrom. Nekem úgy kényelmesebb, megszokott. Közben a feleségem meg a morzsát pirította le. Nem, nem Morzsa kutyát, hanem a zsemlemorzsát. Hasonló, de nem mindegy.

Sok ládát bontottam tegnap, nem sok hujjogatni való volt. Aztán a keréken is pörgettem ilyent is, meg olyant is. Sima pörgetés, meg a spéci pörgetés. Azokból is jött sárga izé, meg alap izé is, de a trolofánodú/kotorék/ketrec/akármi volt a rendkívüli. Kitettem a rémségesre. Elfér ott. Sokat nem kell foglalkozni vele.

Megyek körbekukkolok a konyhában, hátha kell valamit csinálnom. Pénteken csípőspaprikás kalácsot készítettem egy rúddal. Már elfogyott tegnap estére. Karácsonyig kalácsot nem sütök, de akkor többfélét is. Diós, mákos, kakaós-csokoládés és leopárd. Az is kalács, de nem véres, hanem a sima és a kakaós tészták vannak összerakva, bugyolálva egybe, azért olyan a metszete, mint a leopárd bundája. Piszkos. Foltos.

Szebb napot, mint amilyen itt van!

10. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Tihamér, már nyugdíj mellett dolgoztam az utóbbi pár évben - 2019-ben lettem nyugdíjas, mert bőven megvolt a 40 évem, és éltem a lehetőséggel, de mivel munkaerő hiány volt így hát vissza mentem.
    Jobbulást az összeszedett bacikból.

Zsozso, összvissz még 6 napot megyek dolgozni, a héten még 2 napot - mert sok szabim maradt, és ki kell venni - a jövőhéten pedig 4 napot megyek, mert utána kezdődik a téli szünet.

A hétvégi eventet megcsináltam, sőt a másikat is befejeztem, túl termeltem az event növényt, és most a felröpikért küzdök, azokért az 1-1 ládákért.

Itt is tart a szürkeség, ámbár tegnap nagyon gyengén de előbújt a napocska.

11. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolygós szép napot!
    Minden fantasztikusan szorgoskodó,kitartó gazdasszonynak és gazdának szívből gratulálok a Top-ban elért eredményükért!!!
    Rég írtam,,de egészségi állapotom,és az újabb-mégújabb valós nehézségek miatt se időm,se türelmem.....bajból meg mindenkinek elég a sajátja.
    Azért olvasni,olvasgatok.Köszönöm a nekem szóló üzeneteket.

Lelkiekben azért én is készülődök.......fogadjátok tőlem szeretettel Juhász Gyula szépséges versét:

Karácsony felé

Szép Tündérország támad föl szívemben
    Ilyenkor decemberben.
    A szeretetnek csillagára nézek,
    Megszáll egy titkos,gyönyörű igézet,
    Ilyenkor decemberben.

Bizalmas szívvel járom a világot
    S amit az élet vágott,
    Behegesztem a sebet szívemben
    És hiszek újra régi szeretetben,
    Ilyenkor decemberben.

És valahol csak kétkedő beszédet
    Hallok, szomorúan nézek,
    A kis Jézuska itt van a közelben,
    Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,

S ne csak így decemberben.

Utoljára szerkesztett: 11.12.24
    -elzemari-, zsozso577, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  12. vízöntő

vízöntő Fórum ezredese

Kedves Ilona!
    Köszönjük a szép verset:inlove:
    Mikulásra akartam küldeni baglyot, de azt írta ki nincs ilyen gazda.:music:
    Hát igaz késve de akkor most elküldöm neked.
    10 csodaszép Mikulás-vers felnőtteknek és gyerekeknek - Google Chrome 2024. 12. 06. 10_21_50.png :inlove:

13. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Van ilyen nevű gazda. Igaz, elöl-hátul ALSÓ kötőjel is kell! Talán ez lehetett a hiba. :)

Jobb és szebb napot mindenkinek!

Szürkeség, párás levegő, esőre hajló,idő, és olyan se meleg, se hideg odakint. Ezt a feleségemtől tudom, mert ma ő volt boltban, oda sem én mentem. Teljesen ellustultam. Késő este sok órai napközbeni alvás után elaludtam. Aztán hallottam, hogy köhögök, de vissza is aludtam. Ezt éjjel kettőig csináltam, akkor felébredtem. Visszamentem a feleségemhez a szobába és ott olvasgattam. Köhögtem,de abban bíztam, nem hallja. Reggel kiderült, hallotta. Így nem csak én nem aludtam, de őt is zaklattam. Aztán háromkor kimentem, gyúrtam egy levél tésztát, mert ma ebédre rántott leves és túrós tészta a terv. Négykor kimentem és kinyújtottam a tésztát, majd visszamentem aludni a kisebbik szobába. Háromnegyed hatkor arra ébredtem fel, hogy a konyhában világos van. Kimentem, felségem itta az éjjel kifőzött kávét. Tett fel vizet a tésztának, én meg összevágtam. Kifőzte, csinált levest és bementünk a szobába. Kis terefere és abban egyeztünk meg, hogy ma Ő megy le a boltba kenyérért, ezért-azért. Nem tudom mikor ment el, mert én már megint aludtam. Fél kilenckor feljött, arra felébredtem. Kilenckor ismét alvás tízig. Ebéd után bementem a szobába és elaludtam. Egy óra alvás után ismét fent vagyok. Asszem megcsípett egy afrikai csecselégy, attól lehetek álomkóros. Nem jó ez így.

Délelőtt felhívta a feleségemet egyik ismerőse, nyolcvan feletti. Pécsen volt a fiánál, ott orvos. A szemét műtötték meg a múlt héten, mára hazajött ide a lakásába. Mivel nem emelhet semmit, meg főzni sem főzhet semmit, nehogy baj legyen a frissen műtött szemmel, az itt élő nővére megy hozzá naponta, bevásárol és ott főz kettejük számára. Keserves egy dolog, ha az ember képtelen gondoskodni magáról. De szerencsére neki van aki segít, mert nincs mindenkinek segítője. Nekem itt van a felségem, ezért nekem - ezért is - jóban van részem.

A fenébe is! Álmos, fáradt vagyok. Aludnom kellene. ... Ki érti ezt?

Ennél jobb napot mindenkinek!

-W-595-, henrietta1223, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

Sziasztok

Szép verseket hoztatok....köszönet értük!
    Ilona jobbulást kívánok neked és remélem, hogy a VV-s gondok is jó irányban fognak eldőlni. Szorítok!

Tihamér...remélem, hogy a köhögésed már enyhült....mert nagyon nem jó, ha ez ember rázkódik.

Ági... akkor ez a munka véget ért számodra? Találtál már másikat?....vagy a megérdemelt pihenés vár rád?

Az eventeket csinálom. A soros eventnél a felhő már üzemel....de az apróságok miatt ültetem tovább az e-gazt.
    A hétvégi eventnél elsősorban a felhőre való kütyüért hajtok....és aztán jövök visszafelé. Ugyanis számomra a nagyon rövid
    idő alatt soknak tűnik az e-gaz.

Nagyon remélem, hogy a pihenők lassan visszatérnek a topikba és elmesélik mi történt velük! HMMM???!!!!
    Én most az ajtót bezárom....a kulcs a lábtörlő alatt!
    Mindenki vigyázzon magára!

-W-595-, henrietta1223, miklos4949 és 3 más kedveli ezt.
  15. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Hm! Háááát ... Én kimentem és megnéztem a lábtörlőnket, de nem volt alatta semmi. A szomszéd ajtó előtti lábtörlő alatt sem, tovább nem kerestem a kulcsot. Igaz, délelőtt a takarítónő tevékenykedett a lépcsőházban, lehet, hogy Ő vette fel és vitte el.

Jó napot mindenkinek!

A köhögés csökkent, de teljesen nem múlt el. Este több napi más szobában alvás után ismét a felségemmel egy szobában feküdtem le és aludtam el. Nem telt bele egy óra sem és felköhögtem magamat. Ahogy a nagykönyvben van írva, igazi spasztikus köhögés. Magyarra fordítva: görcsös. Abbiz ám! Erőltetett, görcsös, majdhogy nem fullasztó. Beültem a fotelbe és ott próbáltam ülve aludni, köhögésmentesen. Nem lehetett, újra elkezdtem ugatni, ezért áttettem a tanyámat a másik szobába. Még kétszer ébredtem fel köhögésre, de napközben azért már könnyebb.

Csütörtök este kaptam telefont és ezért pénteken délben bementünk a megyei kórházba, mert öcsém kórházba került megint. Romlott az állapota, ezért átkerült a központi intenzívre, ami nem túl biztató dolog. Mikor beszéltem az orvossal kettő felé, kiderült, ott tovább romlott az állapota. A legnagyobb gond, hogy sem a neurológián, sem ők sem tudták kideríteni, mitől lett ilyen rosszul. Több lehetséges ok is felmerült, de nem tudják, mi váltotta ki. Márpedig amíg nem tudják, hogy MI okozta a bajt, addig gyógyítani nem lehet, HA egyáltalán lehet, mert az is bent van a pakliban. A legtöbb, amit tehetnek, hogy addig megpróbálják szinten tartani a jelenlegi állapotában, míg meg nem találják a bibit. De ugye ma szombat, holnap vasárnap és a kórházban ilyenkor csak jóformán ügyelet van, bajkeresés nem jellemző. Nem akarom tovább részletezni, mert nem érdemes. ...

Az event továbbra sem érdekel, sőt még a Gizit is csak most kapcsoltam be, mert sok kedvem nincs a PC-hez. Jön a karácsony, készülődünk, tesszük a dolgokat. Majd lesz valami.

Szép napot mindenkinek, mert itt csak borultság, szürkeség van!
    ---------------
    Utóirat.: Elakartam küldeni, de azt írta ki, hogy nincs jogosultságom ehhez az oldalhoz. Nem írtam sokáig a levelet, időtúllépés nem lehetséges. Frissítés után sikerült a küldés. De ez sem tetszik nekem!

-W-595-, _Ilona49_, kmandy és 5 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Szeretnék Mindenkinek kivánni, nagyon szép és boldog ünnepeket!!!

kmandy, zsani_apja, Ms.AbyZu és 7 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Juhász Gyula: Karácsony felé

Szép Tündérország támad föl szívemben
    Ilyenkor decemberben.
    A szeretetnek csillagára nézek,
    Megszáll egy titkos, gyönyörű igézet,
    Ilyenkor decemberben.

…Bizalmas szívvel járom a világot,
    S amit az élet vágott,
    Beheggesztem a sebet a szívemben,
    És hiszek újra égi szeretetben,
    Ilyenkor decemberben.

…És valahol csak kétkedő beszédet
    Hallok, szomorún nézek,
    A kis Jézuska itt van a közelben,
    Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
    S ne csak így decemberben.

Ms.AbyZu, zsani_apja, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  18. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Áldot,békés,örömteli ünnepeket!!!!

Csacskám! Üdv újra itthon....Biztos nagyon jól érezted magad...de nekünk hiányoztál. Utólag is: névnapodra minden szépet és jót.
    Távollétedben "egy,csak egy legény" volt talpon a vidéken: Tihamér. Remélem a karácsonyi sütés-főzés meggyógyította,vagy legalább gyógyítgatta.

Ági! Zsozso! Köszönöm a kedves bátorító szavakat.

zsani_apja, Tündi100, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!

-W-595-, zsani_apja, Tündi100 és 6 más kedveli ezt.
  20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Mindenkinek kellemes ünnepeket!

henrietta1223, kmandy, zsozso577 és 7 más kedveli ezt.