Javítva Hibajavítások / Változások 2015.07.16. Csütörtök

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 16.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. _tHUNder_

  _tHUNder_ Fórum császára


  Kedves Játékosok!

  A mai napon az alábbi javítások / változások történtek meg a játékban:


  A korábbi Színkavalkád eventhez kapcsolódó Parafa nevű fatermés piacképessé vált.

  Zavaró szövegbuborékok nehezítették a játékmenetet -> Javítva, a szövegbuborékok rövidebb ideig vannak jelen

  A "Bőröndbolt" nevű ól a menüben a fejlesztések között jelent meg -> Javítva, a Bőröndbolt az állatos menübe az "alap ólakhoz" került.

  Különleges, a menüben lévő "barkácsdobozok", egyéb dobozok csak akkor voltak kinyithatóak, ha a fő farm területen vettétek azokat igénybe -> Javítva, a különleges dobozok bármelyik játékterületről kinyithatóak a menüben.

  VB 2011 léghajó a dekorációs elemek menüben rossz helyre ( az elhasználódó) részlegre került -> Javítva, a tárgy a dekorációs tárgy részlegre került.

  Hibás egység/mennyiség kijelzés a menüben lévő barkácsdobozokban/különlegesség dobozokban ( contain %amount) -> Javítva, az egeret a dobozokra vezetve megfelelő érték jelenik meg.

  Egyes esetekben a túl hosszú szöveges leírás nem volt olvasható gazdaboltban/egyéb felületeken, mert a szöveggel együtt mozdult a tárgy is -> Javítva, csak a szöveg mozog, a tárgyak nem.

  Égig érő paszulyon nem jelent meg minden látogatás alkalmával, mennyi idő van hátra a lezárásból -> Javítva, minden alkalommal látható a hátra lévő idő a felhősornál.

  Paratölgy XXL; Tűzvirágfa XXL;Ujjas juhar XXL grafikai megjelenése eltért a többi XXL fától (nem csillogott) -> Javítva, Paratölgy XXL; Tűzvirágfa XXL;Ujjas juhar XXL már csillognak a többi XXL fához hasonlóan.

  Bérelt szomszédok (aranyért vásárolható) esetében egy adott szomszéd szint után nem volt lehetséges beszedni a szintlépő pontokat -> Javítva, a bérelt szomszéd minden szintlépése után megkapható a jutalom TP

  Barátmeghívásnál megtévesztő a gomb színe (kék) -> Javítva barátmeghívás gombja zöld.

  Félrevezető bejegyzés a gazdanaplóban a barkácsdobozok kinyitása után-> Javítva, kinyitott doboznak / tartalmának megfelelő név és darabszám kijelezve a gazdanaplóban.

  Tyúklak különleges tojásból származó barkácsdobozoknál/szerszámoknál félrevezető felirat (érési idő) jelent meg, és egyesével kerültek a menübe -> Javítva azonos dobozok egymásra kerülnek a menüben "Szerszám" néven, félrevezető felirat eltávolítva.

  Természetgyógyászat mesterségnél az azonnali kiváltás ára nem mindig volt helyes értékű -> Javítva, függően az előállítani kívánt termék mennyiségétől, a fizetendő érték változik.

  Kiegészítés, friss információ
  2015.07.17. 13:21


  Számos játékos kérésének eleget téve az eventórára vezetve az egeret a segítő buborékban az óra és perc is megjelenik az adott event/akció még rendelkezésre álló idejéből.
  Így könnyebben tervezhetőek a munkálatok.

  eventóra.png

  Köszönjük a figyelmet,
  a Farmerama csapata
  frissítés/kiegészítés, eventóra kijezése
   
  Utoljára szerkesztett: 17.7.15
  bubus002, Snoopy, Bathilda és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.