Játékban lévő elemek továbbfejlesztése - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 15.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. petigazda1995

petigazda1995 Utánpótlás-írogató

A gyors aratás mellett sajnos egy kicsit értelmét vesztené az arató gép, amit kuponért vagy pénzért lehet használni, így ilyen funkció valószínűleg sosem lesz. Marad a sok kattintgatás.

2. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Jó lenne megoldani azt hogy láthassuk a szomszédaink bahamarama és gyopárvölgy szintjét is, ha már a fő "játék" szintje látható, nem lenne nehéz megoldani hogy a másik 2 rész is látható legyen. Pl: a bahamarama szintjét csak a bahamarama szigeten tartózkodáskor láthatjuk szomszédainknál (mint saját magunknál) és ugyanez a gyopárvölgyön.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. nolina1965

nolina1965 Fórum ezredese

Sziasztok, beszélgettem egy barátommal, aki régen szintén farmozott. Kérdezett a szezonról, elmondtam a lényegét. Elmondtam, hogy nem értem, miért a 39.szinten vannak az extra nyeremények, és a 40-en, az ismétlődőn csak olyanok, ami engem nem érdekel, nem motivál a megszerzésére a beadandók mennyisége miatt. Még egyszer sem vonzó, nemhogy ismételném.
    "Papírra" vetem ötletét: a 40. szintre tegyenek be 10 különböző ajándékot (vagy amennyiszer kimaxolva ismételhető), ami random sorrendben kerül az adott játékoshoz. Ezzel sokakat lehetne motiválni.
    Amit én tettem hozzá: gondolván az újabb játékosokra, hogy bele kéne tenni néhány régebbi titokólat is, pl. gereblyegyár, ilyesmi.
    Az adott dolog, ha nincs/kevés van az adott játékosnak, később kerüljön be (mint a random szomszédajándékozásoknál).

4. Forradalom

Forradalom Aktív író

Sziasztok!

A Kerek- kerékkel kezdeni kellene valamit, mielőtt mindenki elmenekül a bolygóról!

Néha látom, hogy van 99 normál pörgetésem.

Dolgozok vele fél órát
    és nyerek 80 mandragórát.
    Amit még az életben nem használtam semmire.

Jó lenne, ha nem csak egyesével lehetne pörgetni, hanem nagyobb adagokban is, például tízesével-húszasával.

Tehát megnyomnék egy gombot, a gép pedig tized másodperc múlva kiírná, hogy mit nyertem a 20 pörgetéssel. Sokkal gyorsabban haladna játék.

Tudom, hogy ettől még ugyanúgy csak mandragórát és virágdrótot nyernék, de rövidebb idegig tartana a szenvedés. Előre is köszönöm!
    -------------

[ Mi vagyunk a bajnokok, mi vagyunk a játékmesterek, mi viseljük el ezt a játékot! ]

5. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Én is díjaznám a sima pörgetéseknél a változást,még arra gondoltam: beváltani partyra:music:
    10 sima érne egy party pörit :p
    Nekem már több száz normál ment a levesbe,mert kellett a party pöri és a ládákból mind a kettő jönxD

Utoljára szerkesztett: 20.10.24
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tenyésztést támogató ötlettel jöttem;)

Igazi farmos hangulatot teremthetnének a csoportos kifutóba tett arany állatok... ha a legjobb dekorokat megszégyenítő tp-t kapnnák a használatukkal! Ezzel még enhgem is rálehetne venni a tömeges szupertáp vásárlásra;)

7. GaborL1

GaborL1 Utánpótlás-írogató

Anno volt lehetőség kipróbálni a gyors aratást olyan 2011 fele, de kivették a játékból, az említett aratógép funkció miatt is szerintem. Illetve lehet ,hogy prémium gazdák számára akarták elérhetővé tenni, mint a fák automatikus learatását pl :)

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ötlettel jöttem...

Rengeteg kerek kerék főnyeremény csak porosodik a menüben...
    Lehetnének mondjuk évente 2* olyan akciós napok amikor egymásra építhetnénk őket....
    A méretük maradna... de az adományuk összeadódna...
    Az összeépítés első 3-5 lépcsője lehetne ingyenes... utána lépcsőnként arannyal fizetnénk a lehetőségért....
    Farmonként fajtánként csak 1 db összeépített lehetne... de az korlátlan méretű... - a meglévő készlet korlátozná az összerakható mértéket.
    Hasznos lenne a játéknak... bevételt hozna...
    Hasznos lenne a játékosoknak... A menüben porosodó dekorokat hasznosnak éreznék...
    Talán még a party pörgetés is kelendőbb lenne;)

Később ugyanezt kiterjeszthetnék egyéb dekorokra is;) - ezáltal is bevétel generálódna... Az összeépített dekorok természetesen normál dekorból építve is elveszítenék a csereképességüket...
    Felpörögne a csere.... érdemes lenne halmozni a javakat... nem veszítenék értéküket a megszerzett dolgok...
    Igazán specifikussá tudnának válni a farmok... s komoly bevételi forrá lenne a játéknak;)

Kuzdern kedveli ezt.