Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. atyka88

atyka88 Fórum ismerője

sziasztok
    hol kapom meg a Loriollat?

2. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Mint írtam korábban a válaszomban, a problémát természetesen azonnal jeleztük a Központ felé. Efelől ne legyen kétségetek.

Nem tudjuk, hogy hogyan és mikor fogják tudni orvosolni a hibát.
    Addig arra kérünk Benneteket, hogy fokozott figyelemmel használjátok a farmos belső levelezést.

Természetesen az ünnepek alatt és közben nehezebben lehet megoldani ezeket a dolgokat, hiszen sokan töltik a karácsony és az újév közti időszakot (is) szabadsággal, pihenéssel a Központban is.

Kérlek, ne használjátok a topikot csevegőnek, ez segítségkérésre való topik.

Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!

Dolphin, zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. hofeher2

hofeher2 Utánpótlás-írogató

miért nem lehet revolut bankkártyát használni a prémiumnál

4. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a "Csokis forró fürdő"-re hol lehet szert tenni?
    Köszönöm: mamszi5107

Kuzdern kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    A Party pörgetés főnyereménye lesz,de még nincs játékban.

Kuzdern és mamszi5107 kedveli ezt.
  6. mamszi5107

Köszönöm szépen!

Kuzdern kedveli ezt.
  7. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Titok ólból fejlődhetett ki nemrég.Venni elvileg nem tudsz.Még.

8. atyka88

atyka88 Fórum ismerője

koszonom

9. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia Ismét!

Újfent beléptem hozzád. Nálam kattintásra mutatta a zellert:
    upload_2023-12-28_17-41-52.png

Kurzorra pedig mutatta a tapasztalatpontot is:

upload_2023-12-28_17-42-18.png

Sajnos azon kívül, hogy a beállításokban újra végigkattintottam nálad minden olyan beállítást, ami szükséges az információk megjelenítéséhez, mást nem tudok tenni.
    Nagyon remélem, hogy mégis működni fog nálad ezután rendesen az információk mutatása.

Dolphin kedveli ezt.
  10. Szemi19

Szemi19 Utánpótlás-írogató

Szia Enike ! Vártam néhány órát és most hogy beléptem úgy látszik mintha rendbe jöttek volna a dolgok- legalább is egy része. Nagyon köszönöm a segítségedet. További szép napot kívánok

Enike** kedveli ezt.
  11. liliom11

liliom11 Járnitanuló

Szia! Szeretném megkérdezni, hogy a növénybevételi bónuszt ha felhasználom, (24 órás 100%) hat-e a szigeti koszorúra, vagy csak konkrétan növényeknél adja a 100 %-ot?
    Köszönöm, ha válaszolsz! Üdvözlettel: liliom11

12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Igen, hat a Szigeti koszorúra/is/!
    Egyéb
    KépNévHatásBónusz mértékeHatóidőMegjegyzés
    [​IMG]Növénybevételi bónuszTermésbónusz a növényekre100%24:00Az éléskamra polcán található. Aktiváláskor arany rekeszt foglal el.

13. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Nem tudom hol lehet pilóta sapkát készíteni. Valahol lemaradtam :) Szitakötő ólam van.
    Kérnék egy kis segítséget.

14. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia. A műhelyben barkács cuccokért cserébe tudsz készíteni.

15. mamszi5107

Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni, hogy a 2023-as Rackó ajándékok listáját hol tudom megnézni?:oops:
    Az enciklopédiában sehol nem akadtam rá.
    Köszönöm!

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Sylja

Sylja Fórum bárója

Kuzdern és mamszi5107 kedveli ezt.
  17. ◙NÉRO◙

◙NÉRO◙ Fórum-zöldfülű

üdv.
    Miért csak 1-ajándékot tudok küldeni, amikor TEGNAP vettem Aranyért Ajándékozási szerződést vagy 20-at.????

18. mamszi5107

Othep, Kuzdern és Sylja kedveli ezt.
  19. Santangelo

Santangelo Fórum-zöldfülű

Fent jelzett hibával kapcsolatban mikor történik intézkedés?

20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Ezzel a problémával kapcsolatban áttanulmányoztam az ÁSZF és az Adatvédelmi információ pontjait.
    Így egy hibát, azaz hiányosságot szeretnék jelezni!
    Az adatvédelemmel kapcsolatban hiányolom, hogy sehol nem tér ki semmi a játékon belüli kommunikáció, magán, privát tartalmú levelezéssekkel kapcsolatban, hogy a játék miként kezeli azokat. Azért ez egy lényeges dolog lenne, amiről a játékosokat az adatvédelmi információkon belül részletesen tájékoztatni kellene!
    A játék biztosít számunkra kommunikációs csatornákat, a postai levelezést és a Kacsa Kata postát, hogy egymással privát, magánjellegű levelezés útján kapcsolatba léphessünk. De a játékosok ennek kezeléséről nem kapnak sehol információt, tájékoztatást!

Például:

1. Alkalmaz-e a játék esetleg automata szűrőrendszert, hogy ne lehessen tömeges üzeneteket, sértő, erőszakra buzdító, obszcén, rasszista vagy egyéb módon méltatlan megnyilvánulásokat tenni, ne lehessen reklámtevékenységet folytatni? Ez most az általad említett új rendszer miatt pont aktuális.

2. Az egymással történő privát kommunikációt esetleg naplózza-e a rendszer?
    Ha naplózza, akkor az adatokat mennyi ideig tárolja, az milyen célt szolgál? Pl: Technikai hibák elemzése, javítása, a rendszerbiztonság, nem rendeltetésszerű vagy nem megengedett használat felszámolása, illetve statisztikák létrehozása, stb?

3. Ha a rendszer esetleg naplózza a privát levelezéseket, akkor a naplóbejegyzések milyen információkat tartalmaznak a magán jellegű levelezésekről?
    Pl: Üzenet dátuma és időpontja, a küldőt és fogadót, az üzenet szövegét, adatmennyiség, stb?

4. Ha a levelezésekről esetleg készülnek naplóbejegyzések, akkor azokat kik olvashatják?
    Pl: a Bp munkatársai, rendszergazdák, adminisztrátorok, stb?
    Ha esetleg mások elolvashatják, akkor szükséges-e a beleegyezésünk, hogy az esetleges naplózott beszélgetéseket mások megtekinthessék?

5.
    Milyen esetekben, milyen okból vizsgálhatóak az esetleges naplóbejegyzések a privát levelezésekről? Milyen esetekben olvashatóak el a levelek tartalma? Pl: A levelezés nem rendeltetésszerű vagy nem megengedett használatának gyanúja esetén? Ha az üzenet fogadója esetleg bejelenti az üzenetet annak tartalma miatt stb?
    Ha esetleg a naplózott beszélgetéseket, levelezéseket netán elolvassák, akkor a rendszer naplózza-e, hogy ki és milyen okból olvasta azokat?

Mivel a játékban, a privát kommunikációs csatornák jelenleg is működnek. Azokat nap mint nap önfeledten használjuk, egymással akár teljesen magán jellegű, bizalmas dolgokat is megoszthatunk magunkról, így azon üzenetek, levelek kezeléséről, a tájékoztatás úgy vélem, elengedhetetlen a játékosok felé.

Kérlek, ezt is jelezzétek a központ felé.

Utoljára szerkesztett: 30.12.23
    farmeres53, aida2330, fankostepsi és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.