Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mártonb

mártonb Járnitanuló

sziasztok.
    Szerdán vettem Farm-aranyért Ajándékozási szerződés ládát 30-aranyért, és azóta csak 1-ajándékot tudok küldeni.
    Miért van ez????

2. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Sziasztok !!! Én is pakolásztam volna Rackó felhőjét, de a "Szuper bubis forró fürdőt" nem találtam sehol. Elvileg meg kell legyen...segítenétek, hogy hol ???? Nagyon szépen köszönöm !!!

3. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nem tudom pontosan, ezzel mit szerettél volna kérdezni. Kérlek, fejtsd ki bővebben a kérdésedet, problémádat.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni tőlünk, akkor szükséges megadni a farmnevet és a hozzá tartozó ID-azonosítót.
    Megértésedet, együttműködésedet köszönöm.

4. Enike**

Nem tudom pontosan, ezzel mit szerettél volna kérdezni. Kérlek, fejtsd ki bővebben a kérdésedet, problémádat.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni tőlünk, akkor szükséges megadni a farmnevet és a hozzá tartozó ID-azonosítót.

Megértésedet, együttműködésedet köszönöm.

5. Enike**

Szia!

Ha eddig nem pörgetted még ki, akkor próbáld meg most, az újjal együtt. Még fent van a keréken, ki lehet pörgetni.

Ha pedig ellenőrzést kérnél, hogy hová tehetted ki, akkor farmnévre és ID-ra van szükségem, hogy segíteni tudjak.

-happy58- kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Most a csokis forró fürdő az új nyeremény. A szuper bubis már van egy ideje..
    Vagy nem jól tudom?

7. Enike**

Szia.
    Közben javítottam, rájöttem, köszönöm.

Ninett79 kedveli ezt.
  8. VörösIstvánné_[Kati]

VörösIstvánné_[Kati] Utánpótlás-írogató

Sziasztok

Végig csináltam az Északi-sarki játékot.Minden készen van,az1,és 2 felhőt ki tudtam rakni,a 3-asat nem engedi.Tudnátok segíteni mit csinálok rosszul??
    ID:15595231

9. -happy58-

-happy58- Járnitanuló

Huhh, bocsánat !!! Olyan rég kellett az oldalt használnom, hogy a legelemibb hibát ejtettem !!! Farm nevem -happy58- ID 29502923 Hátha meg van valahol...azért megyek pörgetek párat !! SZIA !!! Elmentem pörgetni, kemény munka volt, de sikerült mind a kettőt megkaparintanom :) Már nem kell keresgéljél, de köszönöm szépen a segíteni akarást, csak én hibáztam !!!!

Utoljára szerkesztett: 29.12.23
    Enike** kedveli ezt.
  10. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Szia! Elakadtam a Gyopárosvölgyön. A fáimat nem tudom kezelni. Az első, ill. második érési szakaszban vannak, de csak a kivágás opciót ajánlja fel. Már próbáltam kivágni őket, hogy tovább lépjek, de az se működik. Igaz, hogy még csak a 6. szinten vagyok, de teljes sötétségben. Köszi, ha valaki segít!
    táti_eszti, 35048648

11. Enike**

Szia!

Ha a még nem kivágandó fákat nem tudod learatni, az azt jelenti, hogy tele van a fatermés-raktárad.
    Készíts belőlük jelvényt, vagy szolgáld ki a megrendelőket.

upload_2023-12-29_19-41-26.png

12. Enike**

Szia!

Az Északi sarki kaland 3.felhősorra való dekorok + os tulajdonságúak, ami annyit jelent, hogy amíg van + tulajdonságuk, addig nem tudod őket a felhőre tenni.
    Helyezd ki őket a farmodon, arasd le a dekorokat annyiszor, ahányszor a nevüknél lévő szám jelzi. Ezután töröld és ki tudod majd tenni a felhőre.

Északi-sarki kaland felhősor 3
    • Lezárási idő: 144:00 óra
    • Kategória: Tenyésztési bónusz sorok
    • Jutalom:
      • 1x Felszereléses láda V.
      • Több TP vagy BTP az ólaknál. Bónusz: 800%. Hatóidő: 06:00 óra.
      • Több TP vagy BTP a terményes ólaknál. Bónusz: 800%. Hatóidő: 06:00 óra.
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Konfettigyár, Ünnepi hárompontos, Ezt kösd át).

13. VörösIstvánné_[Kati]

VörösIstvánné_[Kati] Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Enike** kedveli ezt.
  14. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Köszönöm a segítséget!

Enike** kedveli ezt.
  15. Enike**

Szia!

Mivel a dekor véletlenül került visszaváltásra nem sokkal karácsony előtt, így valószínűleg már csak az új évben lesz ezzel kapcsolatban bármiféle információnk a Központ részéről.
    Addig is türelmedet és megértésedet kérjük!

16. PaySkin

PaySkin Fórumszaki

Sziasztok!

Elméletileg éjfél óta szuper akciós nap van, gondoltam beteszek pár tenyésztést.
    De ez a látvány fogadott:

17. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok! Igen, nálam sem működik a szuper akciós nap.

18. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Tele van a hócipőm a hibákkal!
    Őskor óta játszom. Akkor nem voltak hibák.
    Kedves programozók! Ha hiba nélkül indítanátok módosítást, az jó lenne. Vagy gyorsan kijavítanátok.
    Nem kompenzációt szeretnék, hanem hibátlan menetet.
    Így ez már nem játék, hanem méreg telep

fankostepsi, erko63, Evita-55 és 2 más kedveli ezt.
  19. serenge2

serenge2 Junior szaki

sziasztok!
    Nem lesz ma akciós nap?
    Már pár órája elmúlt az ígért időpont

20. kevinerika52

kevinerika52 Járnitanuló

Szia. Automatikusan indítottam a tenyésztést a második kör bedobásnál vettem észre hogy 2 szupertápot von le, ez már megint szívás, tele hibával a játék, mindenre oda kell figyelnünk ez már idegölő nincs is kedvem játszani, csak sajnálom abba hagyni mivel kezdetek óta játszom.

Pincsyyy kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.