Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rettriver

Rettriver Járnitanuló

Szia!
    Már 2.napja a hírek felületéről nem tűnik el az egyes szám.Már mindent megpróbáltam, az adventi kalendáriumot és a napi ajándékot is levettem. A "megannyi bónuszcsomag" kétszer szerepel.Lehet,hogy ez a baj? Több farmomon is ez a helyzet.
    Köszönöm!
    Rettriver ID: 21656202

2. .silu.43.

.silu.43. Fórum-zöldfülű

Eltűnt a Főfarmomról az egyik Farmaranyfám. Sehol sem találom.
    .silu.43. ID:1229461

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm türelmedet, a kérdésed elbújt előlem.
    Benézve Hozzád az látszik, hogy a Piros kosárnál /Akcióknál van még olyan ajánlat (kis egyes a bal felső sarokban piros körben), amit nem néztél meg - a jobb oldalon található nyíllal tudsz lapozni az akciós ajánlatok között.
    upload_2024-12-3_17-12-26.png
    Nézd végig az akciókat, s azt követően el fog tűnni a felkiáltó jel a hírek mezőről.
    További jó játékot!

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Farmodról nem tud eltűnni semmi, legfeljebb nem ott van, ahol keresed.
    Ellenőrzésem alapján egyik Farmaranyfád bent van a dobozban, mivel ez speciális fa, a Dekorok fülön (Váza) alatt keresd, a másik pedig a Főfarmodon áll, a bal alsó sarokban.
    További jó játékot!

5. .silu.43.

.silu.43. Fórum-zöldfülű

Kedves Dolphin! Köszönöm szépen

Dolphin kedveli ezt.
  6. Rettriver

Rettriver Járnitanuló

Köszönöm szépen!

Dolphin kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok,

Némi segítségre van szükségem. Próbáltam keresni valami infót a fórumon, de biztos béna vagyok, ezért nem találom.
    Köszönöm, ha kapok hozzá egy linket, ahol utána olvashatok az alábbiaknak.
    Letöltöttem a telefonomra a GooglePlay-ből a Farmerama Mobile alkalmazást. Úgy látom elég jó lesz, bár a vélemények megoszlanak róla.
    Ami gondom most van, hogy nem menti el a jelszót belépéskor. Két opció van Farmerama fiókkal a belépés. Itt nem menti sem a felhasználói nevet, sem a jelszót. Másik a Google fiókkal a belépés, de ezt egyelőre nem mertem használni, mert azért bizalmas adatokat nem szeretnék megosztani, és nem tudom, hogy ez mennyire biztonságos, illetve ha igen, akkor a Google fiókkal menti e- a belépési adatokat?
    A másik problémám, hogy nem találom a mobil alkalmazásban, hogy hol lehet belépni a fórumra, vagy, hogy belehet-e?

Köszönöm előre is választ :)

8. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A napi fórum játéknál a napi nyertesnél nekem csak a holdfény neve szerepel ! A kapható nyeremény látszik de a név nem láthatő

9. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Szervusztok! Kérdésem lenne, hol található a Napraforgó domb? Esetleg a Gyopárvölgyben? Nem játszom ott, mert nagyon nehezen indultam el benne és végül ott hagytam.

10. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Részlet Kazimir CT ismertetőjéből:
    "Az ellenőrzés miatt nem fogjuk a nyerteseket naponta közzétenni, csak hetente egyszer, minden hétfőn az előző heti nyerteseket. A nyeremények jóváírása is ekkor történik meg. Ettől függetlenül az előző napi nyeremények felfedése naponta meg fog történni az eredeti tervek szerint, nyertes megnevezése nélkül.

Ezek a szabályok 2024.12.02-től lépnek életbe."

További jó játékot!

farmeres53 és Dolphin kedveli ezt.
  11. -Sudden-

Szia.

A Napraforgódomb egy teljesen új terület, amely a fő farmhoz tartozik, de a Gyopárvölgy segítségével oldható fel, feloldásához a Gyopárvölgy 25. alpesi szint elérése szükséges.
    A Napraforgódombot itt éred el:
    upload_2024-12-4_8-32-41.png
    A Gyopárvölgyről itt tudhatsz meg többet: KATT
    További jó játékot!

Dolphin kedveli ezt.
  12. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Aktív író

Sziasztok!

A Top egyik nyereményével, a "Répatolvaj"-jal kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy melyik arató szedi le, amíg megvan a plusszos tulajdonsága? Az alap, vagy a bónuszos? Ennek megfelelően tenném ki (nem mindegy melyik területre), ha majd szükség lesz rá.
    Előre is köszönöm a választ!

13. -Sudden-

Szia.

A "Répatolvaj" mivel bónuszt adó dekor, ezért a sima arató nem szedi le.
    További jó játékot!

Spanlotus776367 kedveli ezt.
  14. -Sudden-

Szia.

A Farmerama csapata már egy ideje dolgozik a játék mobilverzióján. Egyelőre még korai stádiumban van, ezért hivatalos bejelentés sincs róla, de hamarosan hivatalos információkat fogunk megosztani amint a központ erre utasítást ad. Addig is, pár információ: az applikáció hivatalos, nyugodtan lehet vele játszani, és hamarosan bejelentésre kerül a béta fázis hivatalosan is. Jelenleg további információkkal nem tudok szolgálni. Köszönjük a megértésed!

Sali~*.* és Fätum kedveli ezt.
  15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Rendben köszi. Akkor az applikáción belüli fórum, eléréséről sem tudtok semmit, ha jól értem?

16. -Sudden-

A Fórum elérhetőségét el tudod menteni a Kedvencek közé a telefonod böngészőjében.
    A fórum linkje:
    https://board-hu.farmerama.com
    Jelenleg nincs egyéb információnk, megértésedet köszönjük.

17. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,h Mélykék ajánlatoknál ha csak a mélykék öröm multicsomagokat szeretném megvenni,előtte meg kell vegyem az alap csomagokat is?

18. -Sudden-

Szia.

A multicsomagok attól függően jelennek meg, hogy melyik "alap" csomagot nem vásároltad még meg.
    Például: Ha megvásárolod a Mélykék öröm csomag 1 és Mélykék öröm csomag 2-t, akkor neked már csak a Mélykék öröm multicsomag 3 fog megjelenni, hiszen a multicsomag az összes hátralévő "alap" csomagot tartalmazza. Multicsomagból egyet tudsz megvenni, amint azt megvásárolod az ajánlat eltűnik, hisz a Multicsomag az alapcsomagokat tartalmazza. Remélem érthetően fogalmaztam.
    Sok sikert és további jó játékot!

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  19. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Köszönöm szépen a válaszod! Csak azt szerettem volna tudni ha az alap csomagokat nem veszem meg, attól még megvehetem a multi csomagokat?

20. Tági09

Tági09 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A Mélykék öröm multicsomag 1 ára a leírásban 6290,- Ft, a vásárlásnál 6690,- Ft-ba kerül! ???

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.