Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok Szeretném megkérdezni, hogy miért nem enged belépni a kisebb farmomra többszöri próbálkozásra sem? farmnév nyucsi ID 45627748

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése és az ellenőrzőpanel adatai alapján utoljára 2024-12-07 (tegnap) 21:00:35 -kor léptél ki a farmjodról.
    Érintetlen állapotban van, beérett növények, figyelmeztető felkiáltójelek a hirdetőtáblán.

Elmentett név- és jelszó kombinációval szeretnél belépni?

Nézd meg a jelszókezelőben, hogy megfelelő kombinációval szeretnél-e belépni?
    Ha több böngésző is van a gépeden, másikban is lehet régebbi mentett jelszó.
    Ha, kliensben játszol és ott van elmentett jelszavad, azt is meg tudod nézni, leellenőrizheted.
    upload_2024-12-8_15-26-44.png

Alul a szerkesztés gombra kattintva előjön a mentett adatokat tartalmazó lista, ahol szerkesztheted, vagy törölheted azokat.

Lehet, hogy egyszer elmentettél egy rossz kombinációt és most véletlenül mindig azt írja be.

Központi belépési probléma nincs.
    Gondolom, helyes játékba lépési linket használsz, mert farmerama.hu már nem létezik.
    Most a játék a www.farmerama.com címről érhető el kizárólag!

Erről közlemény: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-játék-elérhetősége-módosult.25742/

Dolphin, Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. lenor

lenor Járnitanuló

Sziasztok! beakartam váltani a faadvent2 kódot, de nem kaptam meg az ajándékot, segítenétek, köszi
    lenr01 ID: 16126162

4. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján 2024-12-08-án (ma) 17:00:08 -kor került beváltásra a kód.
    Megkaptad rendben a 25 db KK Turbótrágyát (barna) és a 2 db 2XL-es barkácscuccot.

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. kolaci

kolaci Törzsjátékos

Nem is nektek címeztem, de én nem tudok a központtal kommunikálni.

Othep kedveli ezt.
  6. lenor

lenor Járnitanuló

Köszönöm, hogy ilyen gyorsan reagáltatok, igen már látom én is.

Luminary és Othep kedveli ezt.
  7. zsofia37

zsofia37 Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, de már teljesen becsavarodtam ettől a sok eventtől.

Luminary és Othep kedveli ezt.
  8. Nyucsi

Nyucsi Utánpótlás-írogató

1. Kedves Othep! Kb. 1 óráig próbálkoztam mire végre be tudtam lépni. Kiírt nekem egy utasítást, hogy erősítsem meg, hogy nem vagyok robot. Nem értem azóta sem, hogy miért. Bármit csináltam, mindig törölte a jelszót. Köszönöm szépen a segítséget! Szép estét és jó pihenést kívánok! tremama

Othep és Luminary kedveli ezt.
  9. Othep

Szia ismét.

Örülök, hogy sikerült belépned. :)
    Nehéz ezt innen távolról megítélni, hogy mi lehetett a baj...
    Nem állítottál be véletlenül a kliensnél elsődleges jelszót?
    Ha egyedül játszol, nincs rá szükség.

rjolka, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központtól kapott információ alapján a Paszulyon tapasztalt hibát (nem jelent meg az érési idő bizonyos felhősoroknál, illetve nem lehetett aktiválni) sikerült elhárítani.
    Kérjük, aki érintett volt, ellenőrizze a felhősorokat, s ha továbbra is hibát tapasztal, akkor Farm név és Farm ID megadásával jelentkezzen, megadva a felhősor nevét, ahol hibát észlel.

További jó játékot kívánunk Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Swartsch, vihence, kigyo51 és 3 más kedveli ezt.
  11. gobbledegook

gobbledegook Utánpótlás-írogató

Sziasztok, nálam a paszulyon egyetlen sor sem jelenik meg, az oldalsáv szerint mindössze 2 érett sorom van, nem tudok kupont aktiválni (illetve próbáltam, és bár és aratni nem tudok, mégis levett két egyórásat). Látom, hogy van levelem, de ha rákattintok, teljesen üres a levelezőláda. Csak a főfarmra tudok belépni, ha a többire próbálok, akkor csak a barikák tologatják egymást, majd visszajön a térkép. gobbledegook 51676683. Köszönöm előre is!

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  12. Enikő65

Enikő65 Törekvő

Sziasztok !
    Nem lehet cserét indítani !! :( Mindenem meg van hozzá !!

13. Dolphin

Szia,
    pontosan mi a problémád? Mit szeretnél cserélni, mire? Kérlek pontosítsd a problémádat, és hozz Farm nevet és Farm ID-t, mert ezek nélkül sajnos nem tudunk benézni Hozzád.

Általános információk:
    Ha Te adsz fel csere hirdetést:
    1-esbe amit Te ajánlasz fel, 2-esbe amit Te kérsz
    upload_2024-12-9_14-8-41.png

Felrakott ajánlatoknál:
    1-es amit Te kapsz, 2-es, amit Neked kell küldeni a Játékosnak, ha elfogadod az ajánlatot:

upload_2024-12-9_14-10-9.png

Ha hozod az információkat, akkor szívesen be is nézek Hozzád.

Swartsch, kigyo51 és aida2330 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    javaslok egy teljes géptakarítást Nálad, illetve a Gyorsítótár ürítését, a Sütik (Cookies) törlését.
    A Galambposta hibáját orvosolták a Központban (kb. 30 percig volt probléma)
    2024-12-09 15:41:32-ig vannak aktív munkásaid, 2024-12-09 13:41:32-kor és 2024-12-09 13:41:51-kor aktiváltad a Kuponokat.
    A paszulyodnál sem látok problémát, 126 oldalnyi felhőd van, beérett jelenleg nincs:
    upload_2024-12-9_14-33-37.png

További jó játékot!

15. csabi9911

csabi9911 Haladó

Sziasztok, 100 db piccolobol mennyi az esely farmaranyfa es viragfestes nyitasra? Mibol hany lehetne?

16. Dolphin

Szia,
    nincs információnk arra vonatkozóan, hogy melyiknek mennyi az esélye.
    Ha szeretnéd, teszten tudok nyitni 100 db Piccolo ládát, és tudok hozni eredményt, de ebből tényeket levonni nem lehetséges. Ha nyissak, hány csomagról hozzak infót?

kigyo51 és genka53 kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem a farmaranyfára 1%, a Virágfestésre 2% van beállítva; de ezt nem tudjuk, csak a bontásaim alapján gondolom így.
    Azonban az esély nem egyenlő a tényleges eredménnyel. Az 1% nem azt jelenti, hogy 100 ládából biztosan lesz egy farmaranyfád. Lehet, hogy egyet bontasz, és azt kapod, de az is lehet, hogy 1000-ből sem lesz egy sem.

vihence, kigyo51, alex0824 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Vagy kapsz, vagy nem.
    Sajnos 100-at nem lehet "egyszerre, egyben" nyitni, mivel annyi nem fér ki egy területre. Így akár 1000 ládát is nyithatsz, mivel az nem egyben, nem egyszerre történik, így nem lehet megtudni, hogy 100 vagy 1000, vagy 10.000 ládára mennyi lehet ezeknek az esélye. A max egyszerre nyitási lehetőség jóval a 100 fele alatt van. Volt már rá példa, hogy ennyiből, vagy kevesebből (1-ből) is lett pl farmaranyfa 1-2, meg olyan is, hogy nem lett.

vihence, genka53, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  19. keresoanna

keresoanna Fórum-zöldfülű

Szia, nem tudom kivágni a gyopárvölgy északi erdőben a fáimat. Kérlek segíts.

20. Dolphin

Szia,
    ilyen akkor szokott előfordulni, ha a Raktáradban tele van a Fatuskó tároló vagy a Zöld üzemanyag tároló (ide kerül a Gyújtófa). Nézz be a Raktáradba, s egy kis harang jelzi a telítettséget. Használj fel abból, amiből sok van (készíts belőle Faanyagot, vagy dobd az Újrahasznosítóba) és utána már ki fogod tudni vágni a fákat. Illetve ellenőrizd, hogy van-e lehetőséged esetleg a kapacitást bővíteni az adott Tárolóban.
    Mivel azonosítókat nem hoztál (Farm név és Farm ID), így csak általános választ tudok adni, ha pótlod az adatokat, akkor be is tudok nézni Hozzád.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.