Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ayrin67

Ayrin67 Fórummogul

Szia,nem tudom hol kell jelenteni egy gazdát Angel0930 cseréltem vele én elküldtem neki a megbeszélteket,de azóta semmi hír,ez volt 8:47kor át is küldtem őket, azóta nem látom a csere ajánlatát sem kint!!!!Ilyenkor mit kell csinálni???? ID: 19565775

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem találom a Nem megbízható gazdák topikját. Segítenétek?

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

5. Othep

Szia.

Először is kérlek, vegyél pár nagy levegőt és ne ijedj meg rögtön. :)
    Itt a link, de nem baj, hogy idehoztad a kérdésed.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...dékozási-és-kereskedelmi-akció-kapcsán.11056/

Kiléptél, beléptél a farmról?
    Ilyenkor nagy a forgalom az éterben, és szükséges lehet ez a lépés, hogy helyükre kerüljenek a dolgok.
    Megfelelő terület ládájában keresed az ólat vagy dekort vagy fát?

Természetesen továbbítom ellenőrzésre az ügyet, de erre sajnos várnod kell, mert nincs most ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.

Ayrin67 kedveli ezt.
  6. Othep

Kinyitottam.

Kuzdern és Ninett79 kedveli ezt.
  7. Ayrin67

Ayrin67 Fórummogul

Igen kiléptem,beléptem!!Nem vagyok annyira ideges,lehet nincs gépnél,de akkor is szólhatna,hogy ekkor lesz,de a cseréjét sem látom!!!:(

8. Othep

Szia.

Teljesen megértelek. :)
    Az ilyesmi idegörlő tud lenni nagyon.
    Igen, lehet, hogy közbejött valami neki.
    Hozom az ellenőrzést, amint jön valaki, aki meg tudja nézni.
    Remélem azonban örülhetünk, mert azt a hirt hozod hamarosan, hogy a cuccok megérkeztek. :)

9. adszat86

adszat86 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! A csere event-nél feltöltöttem két ajánlatot ami nem sokkal rá el is tűnt, viszont nem jelenik meg az elküldött fülnél. Azt szeretném kérdezni, hogy ezt megvásárolták vagy hiba csúszott és visszakerültek a raktárba?
    Köszönöm szépen a segítséget.
    Gazda: adszat86
    ID:14897319

10. Othep

Szia.

Azt ellenőrizted magadnál, hogy megkaptad-e a vágyott tárgyakat?

11. adszat86

adszat86 Utánpótlás-írogató

Sajnos nem találom a raktárban.

12. Othep

Kollégám elvégezte az ellenőrzést:

2023-06-04 14:10:22 órakor raktál ki a léghajóra (cserefelület) 2 ajánlatot ami azóta is kint van.
    Az eddigi utolsó sikeres cseréd egy szilfa volt, egy csöves mogyorófáért cserébe, 2023-06-04 14:08:52 órakor.
    Nincs nálad probléma.
    Összesen 4 ajánlatod van kinn a léghajón, mert az ötödiket elvitték. A csövesmogyorósat.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. Jennyke60

Jennyke60 Törekvő

Sziasztok! A szomszédomnak szeretnék küldeni piros akácfát, raffiát és nem sikerül. Csereengedmény kell már vettem, elpazaroltam 10 farmaranyat. De ő nekem tudott küldeni amparella fát. Mit nem csiknálok jól?

14. Othep

Szia.

A fák elvileg cserélhetőek.
    Miért nem tudod őket elküldeni, mit tapasztalsz?
    Farmnevet és ID-t is adjál egy esetleges ellenőrzéshez. Valamint a cserepartnered nevét is.

stb_farmer kedveli ezt.
  15. Diti54

Diti54 Fórummogul

Sziasztok!
    Nem tudok rájönni, hogy mi adja a Majamaszkot. Kerestem az enciklopédiában is, de nem jöttem rá. Kérek szépen egy megfejtést :)

16. Othep

Szia.

Tudomásom szerint ezek adják a Maja maszkot:

Körhinta Játékóra

Tulajdonságai (ha csak simán kiteszitek a farmra):
    • Érési idő: 40 óra
    • Amit ad: 5600 TP és 1 db Maja Maszk nevű termék
    • A Munkások learatják a Körhintát!
      • Helyigénye: 2x2-es terület (a szigeten nem kitehető!)
    A Körhinta learatáskor 5600 TP-t és egy Maja maszkot ad.

és

>>Neonfényes ólak felhősor 6<<
    • Lezárási idő: 12:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • baha szint szorozva 150 BTP
      • 1 db Maja maszk
      • 1 db Bájitalos láda
      • 1 db Egzotikus tápok ládája
    • Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyezhetők rá. (Neon majom, Neon teve, Neon panda)

A Maja maszk tulajdonsága: 20% érésidő csökkentés a Bahamán elvetett zöldség kategóriájú növényekre, 6 órán keresztül.
    A 6 órás időtartam akkor kezdődik el, ha a Maja maszkot elfogyasztjuk (mint a többi mesterséghez kapcsolódó bónuszt).

A Maszk az Éléskamrában található:

Miután elfogyasztottuk, a bónusz megjelenik a szokásos helyen, a rekeszeink feletti sávban.

Már nem megszerezhetők ezek a dolgok.

Azt javaslom, írj rá a szomszédaidra, tud-e Neked valaki Maja maszkot küldeni, vagy itt tudsz kérni a többi gazdától:
    Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

17. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    >>Neonfényes ólak felhősor 6<<
    • Lezárási idő: 12:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • baha szint szorozva 150 BTP
      • 1 db Maja maszk
      • 1 db Bájitalos láda
      • 1 db Egzotikus tápok ládája
    Tematikus felhősor, meghatározott dekor elemek helyzehetők rá. (Neon majom, Neon teve, Neon panda)
    és a Körhinta játékóra:
    [​IMG]Idő: 40:00 óra
    Amit ad:
    5600 Tp;
    1x Maja maszk
    (természetgyógyászat)
    Szükséges terület: 2x2

Sali~*.*.*, stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  18. Diti54

Diti54 Fórummogul

Nagyon szépen köszönöm. Valahol van körhintám az tuti, csak meg kell keresnem :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.6.23
  19. soresne

soresne Fórumgróf

Sziasztok !
    a Doki küldetés felhősor véletlen kimaradt.Most sikerült megszereznem a rátevőket,de nem tudom rátenni a felhőre.Azt írja ki,hogy nincs ilyen a raktárban ,holott most cserlétem őket.Lehet,hogy összekellet volna építeni az I és a II ? csak a II kitehetőket cseréltem.Pl doki küldetés II
    Mélységesen fel vagyok háborodva :tegnap kaptam ajándékba Iszap fürdőzés II ,és ma már nincs meg ! hogy lehet ez !!!!!Milyen emberek vannak !!!Most változtattam jelszót és még is hozzáfért !!! Ki tudja mit szedett le amit nem is tudok >:(
    Köszönöm a segítséget .
    soresne
    5111156

Utoljára szerkesztett: 5.6.23
  20. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Jól gondolod, ezeket a dekorokat előzetesen össze kell építeni kint egy szabad földterületen, és utána helyezhetők a paszuly megfelelő helyére.
    Értelemszerűen, aminek csak a II-es részével rendelkezel, nem tudod mivel összeépíteni, és ezáltal nem tudod a felhőre sem kihelyezni.

A cseréidet ellenőriztem, nem tűnt el semmi. Voltak csereajánlataid, amiket töröltél.

Ezeket a dekorokat egyébként gazdaköri feladatokból is meg lehet szerezni! ( Gazdaköri feladatok neve: Kakukk akció, Kakukk utánpótlás, Kakukk-fiókák, Kakukk titkok).

stb_farmer kedveli ezt.