Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 20.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Gratis2011-

-Gratis2011- Fórum-zöldfülű

Tudnátok segíteni? Nem tudom, hogy én állítottam-e el valamit, vagy más oka van, de a múlkori hosszú leállás óta nem tudok üzenetet küldeni sehogy sem a frmról. Gazda: -Gratis2011- ID: 21402556 Előre is köszönöm, ha foglalkoztok a problémámmal.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján nincs probléma a levelezésedben. Küldtem egy próbalevelet, s rendben elküldte (a próbalevelet majd töröld ki nyugodtan)
    Mi volt a tapasztalatod?
    Amit saját magam tapasztaltam már, hogy túl hosszú levelet én sem tudok időnként elküldeni, ilyenkor régi levelekből szoktam törölni, és rövidebben írom meg a gondolataimat. Illetve időnként nem szereti, ha Enter-rel sokszor kezdek új sort/bekezdést.
    Kérlek, próbáld ki ezeket a "trükköket", hátha Neked is segítenek.

Sali~*.* és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. merylu55

merylu55 Törekvő

Bementem a postára és hülyén néztek rám. Ha elfogy róla a pénz ismét be kell menni?

4. Dolphin

Szia,
    itt tudsz tájékozódni a Paysafecardról, működéséről:
    https://www.paysafecard.com/hu/

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szia! Igen ha elfogy a pénz róla újat kell venni! Nézd meg a térképen nálatok melyik posta forgalmazza! IItt nálunk a postán van egy újságos,lottó-totó kisebb ajándék rész leválasztva onnan hozattam! Sok helyen yan már OMV kutakon évek óta! A térképen fogsz találni árusító helyett!

6. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Utánpótlás-írogató

Sziasztok! remélem jó helyre írok. Berkenye fát mikor, hol lehet venni? Válaszotokat köszönöm .

7. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elnézést, hogy a bankkártyás témához hozzászólok. Én úgy jártam kb. 1 hónapja, hogy egyik napról a másikra nem tudtam a bankkártyámmal vásárolni a járékban. Mikor megjött a válasz a supporttól megdöbbentem. Előbb letiltották a kártyám, majd feloldották. 1x próbálkoztam kártya vásárlással. Sikerült. De aztán úgy döntöttem, hogy maradok a paysafecard vásárlásnál. Szerintem biztonságosabb, mint a kártya.

8. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia.

A berkenyefa egy régi titokfa.
    Már nem lehet venni, de cserenapon szerintem megszerezhető.
    A termése, a berkenyebogyó - piacképes.

Gyöngyasszony és Sylja kedveli ezt.
  9. Sylja

Sylja Kivételes tehetség

Szia!
    Néha a farmárudában farmpengőért is hozzá lehet jutni régi különleges fákhoz. Érdemes figyelni a kínálatot.

Gyöngyasszony kedveli ezt.
  10. Kijelentkeznél

Kijelentkeznél Fórum-zöldfülű

Sziasztok !:inlove:
    Az Őszi Eventről mit kell tudni ?:p

11. Sylja

Sylja Kivételes tehetség

Sali~*.* és Kijelentkeznél kedveli ezt.
  12. Kijelentkeznél

Kijelentkeznél Fórum-zöldfülű

13. zsiraimiklosne

zsiraimiklosne Utánpótlás-írogató

Évek óta ugyan azzal a bankkátyával vásárolom a farmmunkásokat, most pedig nem engedi.Visa bankkártyám van eddig nem volt vele semmi probléma,minden hónapban tudtam használni.Elküldésnél a supportnak mindig hibakódot küld, hogy nem vagyok robot.Rákattintva mindig egy papagáj jön fel,segitséget kérnék mit kell csinálnom, mert hiába kattintok rá.

14. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Központnak jelzésre került a probléma, de egyelőre még nem kaptunk visszajelzést arról, hogyan lehetne megoldani az ügyet.

Kollégám egy másik topikban összegyűjtötte az egyéb vásárlási lehetőségeket. Kérlek, tekintsd meg ezeket, hátha esetleg találsz közte olyat, ami számodra is megfelelő lehet:

- az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet, ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered: https://www.paypal.com/

15. zsiraimiklosne

zsiraimiklosne Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Enike** kedveli ezt.
  16. monikacicamica73

monikacicamica73 Aktív író

Sziasztok

Az lenne a tiszteletteljes kérdésem... hogy vettem különböző elhasználható dolgokat a gyopároskához.. olyat mint instafa, betakarítás növelő és gyorsabb felnövekedést ... viszont most ha teljesítem a feladatot, akkor a jutalmat nem írja jóvá, mert hogy túllépem a keretet. Ez igy kicsit sem jó... mit tudok tenni? Köszönöm szépen a segítséget előre is
    Gazda: monikacicamica73 ID: 23862990

17. Dolphin

Szia,
    a Gyopárvölgy így működik, itt nem rugalmas a pajta fala. Ha van lehetőséged bővítsd a raktárad kapacitását, vagy használj fel a készletedből.
    Az akciók ismertetőjében erre fel is hívják a Játékosok figyelmét, hogy figyelni kell, ki milyen csomagot szerezz be.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Hrózsa

Hrózsa Fórumszaki

Sziasztok!
    Olvastam, hogy a gyopárvölgy 5. szintjénél megkapjuk a jégszarvas dekort. Megnéztem a menüben, de nem találom. Lehet, hogy valamikor egyik dekoros területre kiraktam, de nem találom. Meg tudnátok esetleg nézni, meg van-e? Köszönöm szépen előre is.
    ID számom: 8922744

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kollégám megkereste neked a Jégszarvas dekort, a Házi kedvenc futtatóban van kitéve, a jobb alsó sarokban, felfelé haladva megtalálod.

20. Hrózsa

Hrózsa Fórumszaki

Köszönöm szépen!!!