Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. _marci7_

_marci7_ Járnitanuló

Sziasztok!
    Egy több mint egy év után újra!Sajnos betegségek,műtét,lábadozás.Látom jó sok mindenről lemaradtam.Kérdésem:eek:lyan dolgok amiket eventek során lehetett megszerezni,de nincs vagy megvásárolni nem lehet hogy tudom beszerezni??????pl:hólyagfa ami egy nagyon régi fa

2. _Nagypapa_

_Nagypapa_ Járnitanuló

Szia! Szívesen küldök. Ha előbb írsz, cserenapkor küldtem volna, persze ha ajándékozható. Legközelebbi cserenapkor írj rám.

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    üdv újra a játékban.
    Vannak lehetőségek mind az új játékosoknak, mind a visszatérő játékosoknak beszerezni a játékba régebben bekerült ólakat, fákat. Egyrészt vannak segítőkész régi játékosok, akik Csere nap idején felajánlják, hogy küldenek régebbi dolgokat új / visszatért játékosoknak, ehhez Galambpostát várnak a Játékostól.
    Érdemes ezekben a topikokban olvasgatni, az ilyen felajánlást tevőknek küldeni Galambpostát.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándék-cserebere-Új-szabályokkal.11054/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékok-felajánlása-kérése-cseréje.21481/
    Ezek az állatok, gyümölcsök piacképesek, így ha vmire szükséged van sürgősen, akkor érdemes ott is körbenézni.
    Aztán rendszeresen meglátogat bennünket Rezeda doki az Ólválogatás / Fás válogatás mini eventekkel, ott is van lehetőség ezek megszerzésére.
    Valamint évente több alkalommal megrendezésre kerül a Csere és ajándékozós mini event, most volt pár napja legutóbb, itt a Léghajó kínálatában érdemes keresgélni.
    Sok sikert, eredményes gazdálkodást!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! A vasárnap a farmon feladatkor kapott gyapjas érméket hol lehet beváltani?

5. Dolphin

Szia,
    az ismertetőben megtalálható az információ, a gazdaköri küldetéseknél van a bejárata a Rackó árui boltnak:
    upload_2024-8-13_16-21-26.png
    Ha már minden küldetéssel készen vagy, akkor szűrj a Gazdaköri listában a Kész küldetésekre (zöld pipa, a legalsó), s ott bármelyik, a programhoz tartozó küldetésre kattintva meg lesz a bejárathoz a gomb.
    Az Ismertetőt itt tudod megtekinteni, onnan hoztam a képet (középtájon találod a bekezdésben)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üdvözlői-rendszer-Élet-a-farmon.25227/#post-1395741
    Megértésedet köszönöm!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  6. chili48

chili48 Törekvő

Szia! Újabb kérdés! Az évszakos titokzatos ládák hogy működnek? Learatom és újra jelzi az aratást!o_O

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egyelőre hibásan...

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Dolphin

9. bazsarózsa17

bazsarózsa17 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem tudom hogy tettem szert 2db Fonálfarmra ,most szeretnék még többet a gazdaköri végett. Segítséget szeretnék kérni hogy rátaláljak. Köszönöm!

10. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A pók terményese. Ólválogatással érkezett. Esetleg cserenapon tudsz rá szert tennivagy ha ismét bekerül ólválogatásba.
    Termény:
    Selyemfonál

Termény pajtaértéke: 672

Fonálfarm
    Műhelyben NEM megépíthető.
    Indításhoz szükséges: 1 db póktáp, 1 db pók
    Szükséges szint: 21.
    Tárgy mérete: 2x2
    Kép
    .........................................
    NévTulajdonságok
    .....................................
    ÉpítőanyagJátékba kerülésMegjegyzés
    [​IMG]FonálfarmTermény: 1 db selyemfonál
    Érési idő: 14:00 óra
    Tapasztalatpont: 250
    TP
    Trágya mennyisége: 3 db
    nem megépíthető2019. március
    eventnyereményként
    - Ólválogatásban szerepelt.

A termény piacképes.
    Az Állatokról és a terményes ólakról itt tudsz bővebben olvasni:
    Állatok, termények, ólak a játékban

bazsarózsa17, Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  11. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID:33746229
    Légyszives megírni, hogy kártya csere után,
    ami a számaimat is megváltoztatta.....
    hogyan tudnék arató gépet vásárolni ?
    Köszönöm szépen

12. Dolphin

Szia,
    törölni szükséges a felületről a régi kártya adatait, majd az új vásárlásnál a banki felületen tudod az új kártyáid adatait megadni.
    Fontos tudni, hogy a bankok az internetes kártyás vásárláshoz bevezettek erős Ügyfélhitelesítést, ami azt eredményezi, hogy plusz egyedi kód szükséges a tranzakciók során. Ha ezt nem tudod, akkor a bankoddal kell felvenni a kapcsolatot.
    Itt találsz információt ebben a témában az Enciklopédiában:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-bankkártyával-mastercard-visa-maestro.775/
    Sikeres vásárlást!

13. -Jani13-

-Jani13- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A gyopárvölggyel kapcsoltban lenne kérdésem.
    Az alpesi kertben 32. szinten vagyok, és 45000 tapasztalatpont kell a tovább lépéshez.
    Ez nekem kb. 45 nap, ha sikerül betartanom a napi 1000 pontot.
    Az alpesi kert I. -ben 77 szint után lehet megnyitni az utolsó kis területet is.
    Ez szerény becslésem szerint akár lehet 10 év is.
    És akkor még ott van a II.-III.-IV. -es kert is.
    Meg sem merem becsülni, hogy az hány év.
    Lehet valahogyan gyorsabban is haladni??
    Köszönöm

14. Dolphin

Szia,
    ATP-t a Megrendelőktől tudsz szerezni, a Főtéren állók küldetéseinek teljesítésével, valamint az Újrahasznosítóban. Ha van lehetőséged, akkor hívd vissza "Cukorkával" (Édes csere) a Megrendelőket, illetve az Újrahasznosítót folyamatosan tartsd üzemben.
    Javaslom nézz körül a Gyopáros csevegőben is:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/
    A Gyopárost nem lehet roham tempóban teljesíteni, itt türelemre mindenképpen szükséged lesz.
    Sok sikert a haladásban.

15. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Sziasztok szeretném megkérdezni ,hogy miért nem lehet a kliensen belépni a farmra már töbször újra telepítettem és egyszerüen nem enged pelépni köszönöm -emmocika-

16. Dolphin

Szia,
    hibaüzenetet kapsz, vagy mit tapasztalsz? Nincs esetleg vírusírtó programod, ami blokkolja a játék indítását? Próbáltad esetleg más módon is már a belépést, vmelyik böngészőben esetleg?
    Köszönöm, ha pontosítod a problémádat.

17. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Köszönöm a választ de már sikerült belépni.

Dolphin kedveli ezt.
  18. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Ne haragudj kérlek....
    Valamit nagyon elrontottam.....
    Töröltem - erre kitiltottak.
    Mit tettem ?
    Hogy hozzam rendbe ?
    Segítségedet előre köszönöm szépen.

19. Dolphin

Szia,
    pontosan ki tiltott ki és honnan? Ezt most nem értem annyira.
    Én sajnos a kártyás vásárlásban itt a fórumon a korábban adott információn túl nem tudok Neked segíteni. Ha egyedül nem boldogulsz, esetleg kérd családtag, ismerős segítségét, vagy a Supporthoz tudsz még fordulni.
    Megértésedet köszönöm!

20. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

Köszönöm, hogy válaszoltál.
    Sajnos már nincs akitől kérdezhetnék, mindenki kihalt körülöttem....
    A supportnak nem lehet írni, a biztonsági "képek bejelölését" nem fogadja el, pedig látom az eltérést...

A vásárlásnál a következő van kiírva:

"Sajnos az USER ID-d saját kívánságodra vagy egy rendelés sztornózásának
    következtében tiltólistára került. Válassz másik fizetési módot....."
    Túl idős vagyok, hogy másik módot keressek - nem is értek hozzá.
    Ezek szerint el vagyok bocsátva ?
    Vége a több mint 10 éves farmozásomnak ?
    Aratógép nélkül itt már nem lehet boldogulni...
    Köszönöm szépen.