Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. FA-HU

FA-HU S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ebben a témában van lehetőségetek a különleges akciókról beszélgetni.
    Egy új megvásárolható felhősorról, új és korábbi csomagajánlatokról és minden egyéb, még nem ismert különlegességekről.

Ebben a témában kizárólag a különleges akciókkal kapcsolatos hozzászólások elfogadottak. Minden további hozzászólás off-nak minősül és törlésre kerülnek.

A visszatérő mini-eventekkel kapcsolatban az alábbi témában van lehetőségetek beszélgetni:
    >> Visszatérő mini-eventek csevegője <<

A fórum szabályzata ebben a topicban is érvényes: A Fórum szabályzata
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván,
    A Farmerama csapata

macska49, miniowl, vihence és 4 más kedveli ezt.
  2. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Mivel bezáródott a másik topic így nem tudom linkelni SAJÁT MAGAM xD Így tudom csak idézni a nemrég írt írásomat:
    "Szerintem nincs neki extra jelentősége. Gondolom a nagyoknak bőven van az FP-ből is, tehát nagy meglepetést nem tudnának okozni. Még az én pajtámban is közel 7.000db várja a felhazsnálást (mondjuk én alig veszek meg havonta onnan valamit, területek sincsenek maxon mert nincs értelme kiváltanom mindaddig még nem tudok rá kitenni valamit). Hasukra csaptak és betettek valamit az ajánlatba, azon se lepődtem volna meg ha a helyén 10db havermackó van, na de nem a plusszos verziója :D

Indokolatlan össze visszaság, mint a hétfőre ígért javítások...:D"

A guta üsse meg őket, hogy ezt bezzeg meghallgatták...
    https://board-hu.farmerama.com/threads/retró-jutalmazótárgy-csomagok-vására-2026-március.27631/

3. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Majd a következőben jön Jack + Virágfestéses akcióxD+ ami most nincs bennexD

Atyaég! Újra kell tanulni a fórum használatát:cry:mit-hol -hova.....

https://board-hu.farmerama.com/posts/1502553/

4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Éhes farmer Jackról és virágfestésről álmodik? Szép álmokat, talán egyszer teljesül az álmod :)

macimami1958, libuskafarm, vihence és 3 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Amíg nem külső helyre akarnak irányítani... addig nincs gond... 8)
    A sok sallang eddig is felesleges volt...:music: Egyszerű ésszerüsítés... ;)
    A havermackó megvételén gondolkozom... ;) jah nem... xD

6. MissL

MissL Fórumprofi

Sziasztok, a kis vakond és társai a földeken nálam semmit sem csinálnak hiába kattintok rájuk. Egyik földen sem.

Megnéznétek kérlek? :)

Szalacsinéni ID: 15014111

szöszi50 kedveli ezt.
  7. GreekYogurt

GreekYogurt Rutinos

Szia!

Nálam sem csinálnak semmit.
    Ha csak ennyi a "tréfa", hogy megjelentek akkor inkább erről nem is írok véleményt.
    Lehet, ha beérik az a növény ami az adott földterületen van és akkor kattintasz majd rá akkor ad esetleg valami kis meglepetést.
    Én ebben bízom mert egyébként enélkül semmi vicces vagy értékelhető nincs az egészben.

Dr.Szotyoládé és libuskafarm kedveli ezt.
  8. MissL

MissL Fórumprofi

Szia, a többieknél átvisz valami másik területre...

9. GreekYogurt

GreekYogurt Rutinos

Igen (a Föld alatti földterület), mondjuk a Kerge Kertbe vagy a Tölgyesbe stb. de ennyi.

10. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Én most arattam le mindent, de nem látok semmi változást, nem is tudom mit kaptam vagy nem kaptam :) Elültettem újra, de ismét megjelentek ugyanazok.
    Felőlem maradhatnak, hisz úgy sem érek rá nézegetni őket :D
    Érdekes, hogy senki semmit nem ír róla, pedig ez fontos lenne mit akarnak azok a bigyók :D

11. GreekYogurt

GreekYogurt Rutinos

Jó, akkor ez nem jött be. :)

12. MissL

MissL Fórumprofi

Én reggel arattam, amikor már ott voltak, de sehová se vitt :) Jó lenne tudni, hogy kellene-e kapni vmit ha kattintok vagy csak simán dekorok.

libuskafarm és GreekYogurt kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Bezzeg a napi projekt minden oldalon felugrál, csak győzzem csukogatni :cry:

14. Hofeher1

Hofeher1 Utánpótlás-írogató

mire jó a 8x terület ha nem hat rá semmi még a csatni sem ?

meg nem is ad 8at csak 7et

Utoljára szerkesztett: 1.4.26
    fcsilla és Doggyra kedveli ezt.
  15. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Szia! Nekem semmit nem adott, de elvitt a malomba, más földekre, csak azután lehetett az elültetett növényt learatni. Időrablás, nem vicces, sőt bosszantó! Talán ez a kínai humor!>:(

16. Kertlandia

Kertlandia Járnitanuló

Sziasztok!

Ez valami tréfa, hogy a kirakott, beültetett földek között ilyenek jelennek meg, hogy "tündér gyűrű", "földalatti földterület"? Kell ezzel tenni valamit?

17. Kisfenyő

Kisfenyő Fórumelemző

Sziasztok!
    Nem találok semmilyen tájékoztatást az új földterületről ! Lehet nem voltam figyelmes, de ha lenne egy link erről, akkor megköszönném, ha valaki ide betenné, hogy tájékozódjak az újdonságról.
    Köszönöm előre is !

18. CsőszMester

CsőszMester Utánpótlás-írogató

Szia! A varázslóinasok farmos pletykapartija fórumán találtam választ az új földterületre. Amikor a földterületet kézzel rakod ki, ott találod a plusz földterületeket.Az egyik több hozamot ad, míg a másuk az érésidőt lassítja, de kevesebb termést hoz.

Szia! A varázslóinasok farmos pletykapartija fórumán találtam választ az új földterületre. Amikor a földterületet kézzel rakod ki, ott találod a plusz földterületeket.Az egyik több hozamot ad, míg a másuk az érésidőt lassítja, de kevesebb termést hoz.

19. ginacica

ginacica Junior szaki

Sziasztok mikezek a felugrók a földeken?Vicc vagy van jelentőségük? Köszönöm

20. krisztabanya

krisztabanya Kivételes tehetség

Te vagy legalább a 6. aki ezt kérdezte velem együtt, de egyikre se ment válasz. Lehet, hogy ez is csak egy áprilisi tréfa???