Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. csóri-farm

csóri-farm Aktív író

Sziasztok!

Hirtelen nem találtam megfelelő fórumot, nekem az a problémám hogy telefonon böngészőből nem tudok levelet írni senkinek. Máshol pl piac a szűrőbe tudok írni, csak a levél nem. Más is találkozott már ezzel?

csóri-farm ID: 15911465

2. 2003Fanny

2003Fanny Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen!

3. koppen61

koppen61 Utánpótlás-írogató

Nem tudom aktiválni az e-mailba kapott ajándékkódot. Kérem segítsenek,hogy kell beírni,hogy érvényes legyen? kis betű,nagy betőkell vonal?

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha gépeled, akkor a kisbetű-nagybetű mindegy. A kötőjelek kellenek. Nem kell viszont a végéről a szóköz és a csillag. Ne keverd össze a 0-t (nullát) a O (nagy O) betűvel; ahogy nem mindegy, hogy 1-et (egyes számot), l-et (kis L betűt) vagy I-t (nagy I betűt) írsz.
    A legegyszerűbb, ha másolod; ekkor arra kell figyelni, hogy a kijelölésnél se az elején, se a végén ne legyen szóköz (és persze a csillag se kell).

5. katica063

katica063 Törekvő

Sziasztok! Szeretném kérdezni, hogyha megváltoztattam az email címem, akkor többé nem kapok ajándékkódot? /mert azóta egyszer sem kaptam/

6. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Ha megváltoztattad az e-mail címedet, az új e-mailod hasznlatához<<< a "Levelek érkezéséhez">>> a következőt kell megtenned:

Hírlevél kezelés!
    Kérlek, ellenőrizd le, hogy az e-mailddel, a Felhasználó fiók beállításokon belül, a hírlevél fülön engedélyezve van-e nálad a hírlevelek fogadása.

Amennyiben be van kapcsolva, a képen látható "Igen" szó látható, zöld háttérrel. Ha nincs, akkor piros háttérrel "Nem" szó látható rajta.
    Amennyiben nincs engedélyezve a hírlevelek fogadása, akkor ezért nem kapsz levelet, vagyis kódot sem.
    Ha fel vagy iratkozva hírlevélre, akkor nézd meg a Spam és promóciós mappákat is.

Ha az engedélyes bejelölése után sem rendeződik a helyzet, akkor kérlek, ez ügyben keresd fel a supportot, ahol segítséget tudnak nyújtani számodra.

A supportot itt éred el:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd, minimum 140 karakterben leírva a problémádat.
    Olyan e-mailt adj meg, amelyen válaszukat fogadni tudod.
    A velük való levelezésből már semmit ne hozz a fórumra, mert az levéltitoknak minősül.
    Sikeres megoldást kívánok!​

7. Goldros

Goldros Törzsjátékos

Jó reggelt , én hiába megkaptam a bónuszt azt irja, hogy a rendszerben nem található .
    Ilyenkor mit tudok csinálni??
    Gazda: Goldros ID: 16719200
    mindent kiprobáltam még is azt irja .. segitsetek

8. -BombadilToma-

Szia!
    Ha az email-ben kapott bónuszkódról van szó, akkor
    a) Ha kézzel írod be a kódot, akkor ügyelj arra, hogy a nulla és a nagy O betű, illetve az 1-es szám, a kis L betű és a nagy I betű ne keveredjen össze. Kellenek a betűcsoportokat elválasztó kötőjelek is.
    b) Ha kijelölöd és másolod a kódot, akkor pedig arra ügyelj, hogy ne legyen sem az elején, sem a végén szóköz.
    c) A kód csak az email-ben szereplő ID-jű farmon váltható be.

Ha valami más a problémád, akkor írd meg részletesebben.

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  9. Goldros

Goldros Törzsjátékos

Már mindent megpróbáltam és akkor is ezt irja ki

10. -BombadilToma-

Mi mindent próbáltál ki?

Nyisd meg az email-t.
    Lenyomott egérgombbal húzd végig az egérmutatót a kód felett. Ekkor a kódot kék alapon fehér betűkkel látod. Ellenőrizd, hogy semmi más ne legyen kijelölve. Ha nem sikerült, jelöld ki újra.
    Nyomd meg a Ctrl-C billentyűkombinációt (másolás).
    A farmon nyisd le a jobb felső sarokban a ?! ikont, és válaszd a legalsó, a kód beírására szolgáló menüpontot.
    Kattints bele az Ajándékkód mezőbe, és nyomd meg a Ctrl-V billentyűkombinációt (beillesztés). Ekkor a kód bekerült a mezőbe.
    Nyomd meg a jobb szélső pipa ikont, és kész vagy.

Ha így is azt az üzenetet kapod, hogy a kód nem található a rendszerben, akkor ellenőrizd, melyik farmodra kaptad a hírlevelet. Csak azon tudod a kódot beváltani. Minden farm egyedi kódot kapott.

11. Goldros

Goldros Törzsjátékos

Sikerült köszi a segitséget

Swartsch és -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. atyka88

atyka88 Fórum ismerője

hello. hol lehet egy honapos aratogepet es vetogepet vasarolni?

13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, menj be a városba, ott a Gazdaboltban, Alapfelszerelés, a Szolgáltatások fül alatt tudod kiválasztani a munkások előfizetését.
    Jó gazdálkodást, sok sikert kívánok!

Swartsch kedveli ezt.
  14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen, ez így van Mindenkinél. Ott nem tudsz galambpostát küldeni.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. feri465

feri465 Törekvő

Sziasztok szép napot kívánok,olyan gondom van hogy pár pillanattal ezelőtt végeztem a feladatok garmadája gazdakőrivel,de sajnos a ládák lekeveréséhez nincs lehetőség a malomban,mi lehet a gond.Belépési nevem:feri465 ID:26121316

16. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Az események fülre kattints rá, ott van a sajttál mellett.

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. feri465

feri465 Törekvő

Köszönöm rákattintottam,de csak az elvégzett gazdakőrit adja be,a malomban pedig csak a sajttál keverési lehetősége van meg.Igy jártam.

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Akkor sajnos meg kell várnod egy modit, hogy megtudja nézni mi a helyzet.
    Az ID számodat is írd meg, az kell az ellenőrzéshez.

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. pokocska

pokocska Utánpótlás-írogató

Szia hogy van ez meg csináltam a gazdaköriket és mégse találok 2 kitevöt
    a valamit valamiért és a a karom legyözése

pokocska 35765138

20. pokocska

pokocska Utánpótlás-írogató

Szia hogy van ez meg csináltam a gazdaköriket és mégse találok 2 kitevöt
    a valamit valamiért és a a karom legyözése

pokocska 35765138