Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Szerencsekockát tenyésztéskor kaphatsz közepes eséllyel. Nem felröppenő. :)

Luminary kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Szerencsekocka fák aratásakor érkezhet felröppenőként. A mai nap folyamán 1db szerencsekockát kaptál 2024-09-13 13:27:37 kor.
    A Füvészkerteket érdemes csak hosszúérésű fákkal megtölteni és turbótrágyával csökkenteni az idejüket. Játékostársaid tapasztalata alapján és a teszteken is - amit Dophin kollégám végzett - elég gyéren röpködnek a szerencsekockák. Pannis támogatással lehet többet szerezni, illetve tenyésztések is adják kevés eredménnyel, ahogy az az event ismertetőjében le van írva:

Szerencsekocka
    • Felröppenhet:
      • tenyésztésekből alacsony százalékos arányban felröppenhet, felröppenés esetén 1 db tenyésztésenként,
      • fák aratásából a Főfarmon
    • a megvásárolható event kosarakból is szerezhető.
    • Visszaváltási érték: 44 TP, 29 CSP
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot kívánok!

Swartsch és Zsófi0101 kedveli ezt.
  3. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórummogul

Szia:) Köszönöm a választ. A kocka rendben van, értem. De azt nem értem, hogy semmit nem mutat az aratás után. A poharat sem. Ez azért zavaró. Ennek mi lehet az oka vajon ? Délután még minden rendben volt nálam.
    Persze ez csak játék. Ha nem látom mit kapok, akkor nem látom....

4. Luminary

Szia!

Ilyenkor lépj át egy másik területre és be fog indulni a felröppenők áradata. Nem gyakran, de időnként előfordul ez a jelenség. Ne nyúlj a beállításokhoz semmi esetre sem.
    Megértésedet köszönöm

GA-BI-O-Farm, Swartsch és Zsófi0101 kedveli ezt.
  5. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórummogul

Nagyon szépen köszönöm az ötletet, bevált :) Most látszott az eddigi vödör mennyiség a szédült szántón. Egy óra múlva ismét aratni fogok, remélem a főfarmon is látni fogom a felröppenőket :)
    További szép estét neked :)

Luminary kedveli ezt.
  6. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Nálam minden aratásnál előfordúl,a bahán is.nem csak időnként.Szomorúan tapasztaltuk,hogy megint hosszabb időre elérhetetlen volt a játék.Itt minden időre megy...a bónuszok fogynak,a növények nem szaporodnak.Már olvastam valamelyik gazdatársamtól,hogy event alatt nem igen ad a szerencsekerék termény bónuszt.Tapasztaltam nem egyszer.250 parti pörgetésből 1 db 6 órás növénybónuszt kaptam.Mért van ez így?Máskor többszőr kipörgetek ha nincs event!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.9.24
    ktamás és Zsófi0101 kedveli ezt.
  7. Luminary

Szia!

Értem az elégedetlenségedet, de nem tudok teljes mértékben egyetérteni.
    Én nem tapasztalom Chrome böngészőben az általad írt állandó felröppenős jelenséget. Összefüggésben lehet az internetsebességgel és a játékra használt gép paramétereivel és nem utolsó sorban, a mai lehetett a belépési hiba miatt is.
    Az utóbbi időben inkább a fórumot nem lehetett elérni, szerencsére a farm zavartalanul működött.
    Reméljük mindenkinek sikerül mielőbb akadálytalanul tovább játszani. ( Én már be tudtam lépni). A Kerekkerék - a farmerek szerencsekeréke valóban nem mindig adakozó, de a nevében is benne van, hogy "szerencse" :) Nem garantált, hogy mindig azt a bónuszt és annyit ad, amit mi szeretnénk. Játékosként én is tapasztaltam már nemegyszer, hogy bizony hoppon maradtam. De ennek az ellenkezője is igaz.
    Köszönöm a megértésedet, további sikeres gazdálkodást kívánok!:)

8. atyka88

atyka88 Fórum ismerője

sziasztok hol lehet vasarolni kacsa kata tragyat olcso penzert?

9. mancikai56

mancikai56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    75. szinten vagyok és eltűnt az event növény termesztés és ajándék lehetőségem. Szomszédaim meg vannak és az összes terület amit eddig meg lehetett venni.
    Várom valakinek a válaszát.

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kacsa Kata szupertrágyára (propeller) gondolsz?
    Időnként vannak akciók, ez volt az utolsó: https://board-hu.farmerama.com/threads/szupertrágya-és-kacsa-kata-szupertrágya-akció.25338/

Farmárudából, farmpengőért a Limitált fülön,

Adják felhők: Repülni lehetséges felhősor , Tavaszi kertészkedés felhősor , Virágnyitó kikelet felhősor , Mitikus állatok felhősor
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/

Dekorok: Mitikus pegazus, Szivárványos tyúk, Biogazda, Macskás golyórágó-adagoló
    https://dekorbazis.farmgazdak.hu/dekor-tablazat/

Sok-sok láda adhatja: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/

Van az eventkosarakban is: https://board-hu.farmerama.com/threads/hátulgombolós-kockázatos-kihívás-2.25389/#post-1402139

kigyo51, Sylja, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  11. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!
    Most vásároltam farmmunkásokat, megkaptam az érte járó bónuszt, de bevallom a felugró nyereményablakot nem néztem meg alaposan. A bank vásárlási bónuszai szerint a 6. osztályban nyertem 150 db szupertrágyát, 12 db szerszámosláda II-t és 1 db Dzsinn-ládát. Ez utóbbit nem találom a váza ikon alatt, hol kell keresni?
    Köszönöm szépen a segítséget.
    Marcsi0712
    ID: 35028376

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Általában hónap elején van akció, ebben a hónapban már volt. Érdemes a naptárban és az ismertetőben is figyelni.
    -Szupertrágya és Kacsa Kata szupertrágya akció!- a meghirdetett akciót.
    A másik lehetőség a piros kosár alóli vásárlás a Gazdaboltban FA-ért.

13. Othep

Szia.

Pontosan mely eventnövényt hiányolod?

A Kockajáték event a 80. farmos szinttől kezdhető el.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/hátulgombolós-kockázatos-kihívás-2.25389/

A Tenyésztős event pedig a 85. szinttől. (Itt nincs eventnövény.)
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/neon-harcosok-tenyésztős-event-2024-szeptember.25385/

Az eventismertetők ezeket az információkat tartalmazzák.
    Te sajnos még nem érted el a szükséges farmszintet.

kigyo51, Swartsch, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

A Dzsinn-láda valójában nem láda, csak a neve az.
    Tehát ne keresd.
    Amikor elérjük a ponthatárt, akkor egy felugró ablak tájékoztat minket a nyereményről, és automatikusan kibontásra kerül egy véletlenszerű ajándék.
    Ez az ablak meg is érkezett írásod szerint. :)

És innen idéztem: https://board-hu.farmerama.com/threads/vásárlási-bónusz-rendszer.19851/#post-1119375

15. Othep

Szia.

Kollégám megnézte, mit hozott számodra pontosan a Dzsinn: 150x Szupertrágya, 12x Szerszámosláda II, és 2x Farmmunkás kupon (48 óra) volt a jutalmad ma 2024-09-15 10:27:45 órakor.

Marcsi0819, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  16. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Összeszámolta már valaki,hogy ebben az eventben hány órát szünetelt összeségében a játék?

17. kosagi

kosagi Fórum mestere

Sziasztok!
    Nem tudok matricát lerakni. A matricakiválasztás után csak pörög a napraforgó.
    Köszi, ha ránéztek

kosagi 52267135

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    böngészőben vagy kliensben tapasztalod a problémát? Melyik albumba szerettél volna matricát beragasztani?
    Kérlek, egy frissítést követően próbáld meg újra, s ha nem jársz sikerrel, pontosítsd a problémát.
    Köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  19. kosagi

kosagi Fórum mestere

Szia!
    Böngészőben. Többször ki-be léptem, gépet takarítottam mielőtt írtam. Sem Firefoxban, sem Chrome-ban nem működik. Sárga matricát szerettem volna rakni, mást nem is tudnék.

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszönöm a visszajelzést.
    Hozzájárulsz, hogy lerakjak egy vagy két sárga matricát tesztelés céljából az 5. oldalra? Én a bal felső sarokban lévőt raknám le, de ha másikat szeretnél, jelezd. Mivel nem lehet visszaszedni, amit lerakunk, így csak a jóváhagyásoddal tudom tesztelni a problémádat.
    upload_2024-9-16_13-16-36.png
    Megértésedet köszönöm!