Nosztalgiatopik (Nézz be egy mosolyra!)

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Kata_rzis, témanyitás ideje: 10.1.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ali_b78

ali_b78 Utánpótlás-írogató

Sziasztok Nosztalgiások!
    Életemben nem láttam még olyan aranyosat ebben a játékban, mint a Piñata event alatt Kacsat Katát lefejelni a cukros lampiont!
    Az megszerezhető esetleg? GIF-ben, vagy animációban? Nagyon vicces :-D

mimi kedveli ezt.
  2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nézzétek, mit találtam a külső tárhelyem nagytakarítása közben. xD (Valamikor 2015-ben készült.)

Sali~*.*, Kékmadár1, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Sajnos semmit nem látni a képből, ha azt hoztál..:(

zsani_apja kedveli ezt.
  4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ha már A mennyegzőnap event kapcsán ilyen szépen sikerült összeszedni, hogyan is jutott el a házasságkötésig Rackó és Kacsa Kata, ide is áthozom:

Rackó 2013-ban még a saját fajtájához vonzódott és egy szőke bombázóval "romantikus hintázott" (ez az egyik kedvenc dekorom)...

2014 elején már egy baráti körben ünnepelték a Farmerama születésnapját Kacsa Katával és egymás mellett ültek az ünnepi asztalnál. Talán itt kezdődött minden. :inlove:

Az első randi körülményeit egy gazdaköri küldetés meséjéből ismerhettük meg..:D

Kacsa Kata és Rackó már egy ideje találkozgatnak. Egyik este Rackó egy nagy csokor virággal jelenik meg Kacsa Kata házánál. "Elhívhatlak egy randira?" - kérdi szégyenlősen. "Miért is ne?" - feleli Kacsa Kata.

Először a moziba mennek. "Megnézhetnénk a Szerelmes Szárnyasokat" - javasolja Rackó. "Az egy romantikus vígjáték." De Kacsa Katának máshoz van kedve."Én inkább a Száguldó tűzvihart szeretném látni. Egy vadiúj, repülős akciófilm." Rackó beleegyezik, végül is ez Kacsa Kata estéje.

A mozi után jöhet a gyertyafényes vacsora egy drága étteremben. Minden pazar csak... "Az adagok elképesztően kicsik" - jegyzi meg Kacsa Kata, és bemutatva, hogy a hasában még maradt üres hely, vacsora után vegaburgert vesz egy utcai árusnál.

Az együtt töltött este végén összebújnak a parton az éjszakai eget bámulva. "Milyen gyönyörű a hold." - mereng el Rackó. "Az egerek azt állítják, sajtból van. Szóval elég büdös lehet" - töri meg a varázst Kacsa Kata.

Az este nem egészen úgy alakult, ahogy Rackó szerette volna, de ekkor Kacsa Kata odafordult hozzá: "Nagyon tetszett az este. Megismételhetnénk valamikor." Rackó még nem is tud felelni, amikor egy csók cuppan az arcán. Igen, Kacsa Kata ilyen és ő pont ezért szereti.

2015-ben Valentin napon vallott neki szerelmet.

Ezen emlékezetes eseménynek még külön dekort is szenteltek "Szerelmem, Kacsa Kata" néven:

Azóta is rendületlenül szeretik egymást.

[​IMG] (2017)

[​IMG] (2018 )

[​IMG] (2019)

Szóval épp itt az ideje, hogy összekössék az életüket. :D

És íme pár kép a nagy napról:

és a szuperül sikerült dekorok:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 7.5.21
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

elgondolkodtam rajta, hogy én min mosolygok mindig, ha ránézek a játékban:
    Elhoztam nektek is megmutatni: [​IMG] Ez a vízköpő figura az amin mindig mosolygok, ha rá nézek. Egyelőre csak egy felhőn találkozom vele, de reménykedem benne, hogy ezután már máshol is láthatom majd :)
    PS: Nem tudom elfér-e itt amit hoztam, csak reménykedem benne :), hogy igen.

Utoljára szerkesztett: 15.1.22
    Kuzdern, DevilMókus, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én már az Avatarodban is azt látom. :D ;)

Kuzdern, vízöntő és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

És nem káprázik a szemed xDxDxD ott van, mert úgy döntöttem, hogy szükségem van a mosolyra :D

8. zagimichna

zagimichna Fórumprofi

Szia,
    Nem is tudom, hogy tévedtem ide, ebbe a topikba. Muszáj megkérdeznem: hol itt a vízköpő figura? Én egy szarvast látok, agancsa közt a nappal. Gyönyörű jelkép.

Kuzdern, zsani_apja, vízöntő és 2 más kedveli ezt.
  9. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Visszajöttem kicsit nosztalgiázni. Már-már elfelejtettem, miért szerettem olyan nagyon a fórumot. Ugyanúgy nevettem most is, mint akkor rég... :music::(

10. Kuzdern

Kuzdern Fórum császára

Szia!
    Ebből látni itt a helyed ;)

jófarmerlány, zsani_apja és genka53 kedveli ezt.