Oázis

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: Imi*, témanyitás ideje: 21.7.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Korrekt lenne ha 1 piacról csak egyet lehetne a Topba vinni Közös Ip címenként...
    Így majd alaposan megvizsgálják a ......

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Tehát ha egy házas- vagy testvérpár 1-1 farmja azonos piacon van, mert nem tiltja semmi, és így tudják egymást segíteni, akkor egyiküket kizárnád? Melyiküket?
    De miért nem lehetne egy játékosnak több, azonos piacos farmja? Mindegyiken előfizet, eventezik, naponta belép. Igazságos lenne kettőt kizárni?

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Értem én, hogy nem lesznek kőbe vésett szabályok leírva, mert........, mondjuk úgy, hogy így egyszerűbb.
    De aki becsületesen szeretne játszani, azoknak kellenének a szabályok, hogyha: ezt és ezt csinálod, akkor ez lesz a bünti. Van, aki mert kockáztatni, van aki nem.
    Szerintem mindegy milyen nemzet, az veri ki a biztosítékot, amit csinál. Még az is benne van, hogy irigyek rá.
    De abba nem gondol bele senki, hogy emögött micsoda iszonyatos munka van.
    Még nagyon gondolkodok, mert 3 kitehető nem ér meg semmilyen büntetést.

Swartsch, alex0824, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Ha mindkettő fizetős akkor nem zárnám ki egyiket sem....
    S máris igazat adtam a BP-nek...:oops:
    na azt a munkát nem irigylem tőle... nekem néha egy farm is sok...

alex0824, kukori80 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  5. kukori80

:D:D:D:D:D Még egy kicsit beszélgetünk és már szeretni fogod Olgát. Lehet, hogy imádni is. :D

Swartsch, alex0824, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Nem szeretni nem fogom... 8)-.-
    Mert szerintem nem korrekt még akkor sem ha szabályos kiskapukat használva jutott el eddig...
    De azt értem, hoy élete a farm... Ebbe belegondolva inkább sajnálom...:wuerg:
    Én a kristálytiszta szabályokban hiszek... nem az alapos vizsgálatban... :music:

alex0824 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  7. kukori80

Ha szabályos kiskapukat dönget, az korrekt. Nem ő a hibás, hanem a Bp. A Top végén okosabbak leszünk: ha kizárják, akkor valami történt.

Swartsch, alex0824, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Azt kell kizárni, hogy nem értek oda az 1000- be.
    Ezennel a szavazást lezárom. :D

peter1022, alex0824, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Mi lenne , ha elmennék informatika tanárnak ?

Anno , amikor suliban voltam , két oldalt voltak számítógépek .
    Bal és jobb oldalt 10 - 10 db .

Na , oda állitanák diákokat , és minden diák 10 farmot csinálna , ami valljuk be nem sok .
    De 20 diák , az 200 farm .
    Na , de ez az első óra , ami reggel 8 kor kezdődik .
    Hátra van még a 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , és 14 óra .

Ez összesen 7 csoport . Ami egy nap , és 1400 farm .

Tegyük fel , ezt hétfőn csináltam , és hátra van még a kedd a szerda , csütörtök , és péntek .

Szombat vasárnap pihi .

Vagyis , egy hét alatt 7.000 db farm .

Tegyük fel , 4 hétig csinálom , különböző csoportokkal , ami 28.000 farm .

Ennek a 28.000 farmnak , csak 2800 különböző embere lenne , egy adott helyű IP címről .

Aztán , arra tanitanám őket , hogyan farmozzanak , eventezzenek , fejlődjenek , majd ha jön valami nyalaánkság , belecsapnánka lecsóba .

Na , azt szeretném tudni , hogy ez etikus lenne , vagy igazsáégtalan , vagy természetesen jó ötlet , hiszen minden embernek csak 10 farmja lenne .

10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem pihenj le egy picit. :D

11. -Holdfeny-.

Ez Jancsikás lenne:inlove:

alex0824 kedveli ezt.
  12. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Én meg azon gondolkodom, hogyha kirúgnának, akkor az etikus lenne-e, vagy igazságtalan, vagy egy jó ötlet, hiszen valószínű a munkáltatód nem ezért adna neked fizut , hogy munkaidőben a farmmal foglalkozz. Ha csak nem tananyag! De ha beköpnének, akkor repülnél az tuti.
    :DxD

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Majd közé tesz pár marcipán figurát és csokimázat attól még édes is lesz a farmon az élet :)
    Bár gondolom az infótanárnál nem feltétlenül munkaeszköz a marcipán és a csokimáz, de Jancsika ahhoz ért a legjobban :DxD

Swartsch, GA-BI-O-Farm és alex0824 kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Van tanári diplomád:eek:o_O Mert ha igen... akor hajrá;)

A Gyerekeim most valami gagyi játék programot írnak digitális kultúra órán s közben halálra unják magukat... Lehet jobban járnának ha farmoznának:p

alex0824 kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A való életben csak iránymutatónak jó a matek, de a gyakorlat nem alakul ilyen szépen. Lássuk csak, hogyan is lesz:
    Az első órán a 20 emberből 17 fog eljutni oda, hogy egyetlen farmot regisztrál. A következő órán hárman hiányozni fognak, de jön egy új, akit a főnök szuszakolt be a csoportba, és még okostelefonja sincs - az egész óra azzal telik majd, hogy megtanítod neki az ENTER-t. (És közben belül biztos vagy benne, hogy a következő órára el fogja felejteni. Úgy is lesz. Mellesleg ő lesz az egyetlen, aki soha nem fog hiányozni.) A többiek közben - bár Te azt hiszed a komoly munkát végzik, és farmoznak - fészbúkoznak és játszanak. Ráadásul lesz kettő, aki a farmnévre sem fog emlékezni, amit ő adott, és egy, aki egész órán a jelszavát fogja próbálgatni. Óra végére fogtok csak rájönni, hogy a jelszóban lévő é betűt úgy próbálta begépelni, hogy nyomva tartotta az e billentyűt, mint a telefonján. Folytassam? Még robotokkal sem lesz az 28 ezer, nemhogy emberekkel...

(Neked a XIX. század 2. felében kellett volna élned. Akkor még tényleg így mentek a dolgok. Computerek számoltak egész nap az irodákban; csak akkor még a computer szó embereket jelentett.)
    Az utolsó kérdésed irreleváns: a rabszolgatartás már nem engedélyezett... :D

16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Talán idetartozik a témához, talán nem, minden estre időszerű:

Tudod most mesélek neked valamit :)

Valamelyik tavasszal pár évvel ez előtt, elutaztunk két napra. A konyha ablakán a rolót félig lehúzva hagytam. mire hazaértünk a fecskék fészket raktak a roló külső oldalára... A rolót attól kezdve semerre sem tudtam mozdítani a fészek sérülése nélkül. Ezt viszont nem akartam, szeretem a fecskéket. No ezzel is együtt lehet élni, égett egész nyáron a konyhában a villany, hogy ne legyek félvak. A szellőztetés kicsit macerás volt, de nyugodtan kikelt két fészekalja kisfecske.

Szóval a tojások sem mindig oda kelnek ki ahová a papírforma szerint szeretnénk xD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.11.24
    Swartsch, alex0824, Dolphin és 7 más kedveli ezt.
  17. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Tanulmányoztátok ezt a Feketebárány péntek ismertetőt.
    Az első olvasatra kicsit katyvasz.

peter1022, alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Olvastam... de csalódás... :(

a felhős csomag kell... meg mivel arany is kell az egy másik csomagra is vevő leszek...
    De hogy még a vásárláshoz is minijáték van... Ehhh

peter1022, alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én még reménykedek , hogy cserélhető lesz , vagy a szomszéd ajiban egy 110% erősebb dekort dobnak be .

Lehet már tudni valamit , mit susognak a szellők a szomszéd ajiról ?

alex0824 és peter1022 kedveli ezt.
  20. Csaba957

Csaba957 Kivételes tehetség

Itt nem szabad aranyat venni mert nagyon drága, azért mert van még hozzá valami sallang is nem teszi szimpatikusabbá. Szokott lenni előnyösebb arany ajánlat is. Én akkor szoktam aranyat venni amikor a váltási érték 4 alatt vagy 4 körül van. Legutóbbi vásárlásnál 4,2 volt a váltási arány.

alex0824, peter1022 és -gyöngy-581 kedveli ezt.