Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  A Panaszkönyv szabályzata:

  1.: A Panaszkönyv-ben általában nincs moderátori válaszadás. Azért hoztuk létre, hogy elkerüljük a kérdések-válaszok részlegben a rengeteg "karbantartás van, nem tudok belépni" és "lassú a játék, csináljátok meg" jellegű hozzászólást, valamint az erről történő csevegést, ezeknek nem ott a helyük. Higgyétek el, ezekről mind tudnak a játék fejlesztői (akik mellesleg nem mi vagyunk, hanem egy német vállalat), felesleges a másik fórum-részlegekben több tucatszor leírni, hiszen mi itt úgysem tudjuk ezeket megválaszolni vagy azonnal orvosolni. Minden problémáról azonnal visszajelzést küldünk, és ami válasz érkezik, azt megosztjuk veletek is.

  2.: Itt sincs trágárság, káromkodás vagy sértegetés. Kerüljük egymás hergelését és a Farmerama elleni uszítást, ezt semmilyen más online játék fórumában sem engedik meg. Ügyeljünk a megfelelő hangnemre, kritikát vagy panaszt normálisan is meg lehet fogalmazni, ha a bankban vagy boltban a sérelmek miatt kiabálni kezdtek, ott is kivezetnek benneteket.

  3.: Aki ezeket nem tartja be, azonnali piros lapos figyelmeztetésben vagy kizárásban részesül, a hozzászólások pedig törölve lesznek, és nem a kritikai tartalom, hanem a minőség miatt. Mindennek megvan a kulturált módja.

  4.: A Panaszkönyv nem csevegő vagy megbeszélő topik. Társalgásnak, tapasztalat cserének és ötleteléseknek is megvan a szabott helye a fórumban. Az ilyen jellegű hozzászólások külön figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek.


  Panaszkönyv archivált hozzászólásai: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/panaszkönyv-archív.12398/

  .
   
  -ciklon73-, jlaszlo, [-Hella-] és 3 más kedveli ezt.
 2. Álomhajsza76

  Álomhajsza76 Fórum hercege

  Pussz mussz
  Másnak is lefagy a játék? Nekem 2 percenként és mielőtt azzal jönne valaki,hogy tré a gépem,hát nem az..valamit a fejlesztőknek ezzel a problémával is,nem kellene valamit kezdenie?
   
  Ayrin67, Teafa-ház, makaidiana és 7 más kedveli ezt.
 3. zigus46

  zigus46 Junior szaki

  Igen sajnos nekem is így van .. egy darabig megy megyeget aztán lefagy akkor ki-be lépek visszajön ,aztán már be se tudok lépni...borzasztó idegesítő vajon lesz egyszer már normális működés ??? így szokott a farmunkásom is elfogyni mire leszedem...és én is így vagyok ,hogy már többet takaritom a gépet mint a lakásom de nevetséges ,hogy ezzel jönnek mindig..

  Idézés nélkül kérjük a saját panasz megfogalmazását.
  Ez ugyanis nem Csevegő.
  Köszönjük!/Othep
   
 4. Anna051955

  Anna051955 Aktív író

  Sziasztok! A tölgyesben kirakott FA fát learatva nem növekedett a FA mennyiségem, nem adódott a meglévő mennyiséghez.:eek::mad::oops:
   
 5. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Kérlek, hogy ha kérdésed, gondod, problémád van, akkor azt ne a Panaszkönyvbe írjad, mivel az a visszajelzések helye.
  Itt ritkább a moderátori jelenlét.
  Segítséget leghamarabb valamely Segítségkérő topikban kapsz pl. itt:
  Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

  Kérlek, hogy a problémád, farmnevedet és ID-számodat hozd a fenti topikba, hogy ellenőrizhessük.
   
 6. Hajnaliharmat

  Hajnaliharmat Utánpótlás-írogató

  Sziasztok mindenki !
  Szeretnék finoman fogalmazni a mai Nőnapi ajándékkal kapcsolatban!!
  Sajnálom és szégyen, ha a Bp-nek "csak ennyi" jutott az eszébe , hogy Barkácscuccot küldjön nőnapra !
  Küldhettek volna mondjuk valamilyen tortát/van belőle több fajta/ vagy egy kedves koszorút koszorút/ebből is van többfajta, pl.Tavaszi koszorú/ vagy a Nőnapon is a férfiakat kívánták jutalmazni a barkáccsal ?
   
  szupermuter51 és maokatica kedveli ezt.
 7. -Márticska-

  -Márticska- Haladó

  Sziasztok! Ma kitöltöttem a kérdőívet. Vártam, hogy lesz benne egy olyan lehetőség, ahova beírhatom ezer éves problémámat. Még vagy 6 éve, hogy hirtelen megváltozott a gmail címem. Sehogy nem lehetett ezt a farmerama-ba átírnom. Tehát, regisztrálva csak a régi gmail címem van. A mai napig sem lehet máshogy, csak úgy, hogy a régi címre küldenek egy megerősítő kódot úgy lehet változtatni címet?
   
  szöszi50 kedveli ezt.
 8. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia -Márticska-!
  Ez nem Panaszkönyv téma, egy segítségkérő topikba kellett volna leírnod, de most kivételesen itt válaszolok neked.
  Igen, ez így működik, ahogy leírtad.
  De, amennyiben a régi e-mail cím már nem él, vagy nem emlékszel a jelszavára, vagy bármi más gátja van a használatának, akkor van arra lehetőség, hogy változtass, mégpedig a support segítségével.
  A supportot így éred el:

  [​IMG] A lenyíló ablakban válaszd az Általános kérdések sort.
  Részletesen írd meg miről van szó, mit szeretnél, mi a problémád, mi volt az előzmény, minimum 140 karakterben.
  Azt az e-mail címet add meg, amin olvasni tudod a support válaszát. Ők pontosan leírják a teendőket, és segítenek a megoldásban.
  A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
  A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.
  Türelmedet kérjük, a probléma megoldása több időbe is beletelhet, attól függően, hogy mennyi intézni való jön össze időközben.
   
  -Márticska- és Kuzdern kedveli ezt.
 9. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Jó, hogy volt karbantartás, mert azóta olyan tetű lassú minden, hogy rövidesen megüt a guta !!!
   
 10. Maruszja64

  Maruszja64 Utánpótlás-írogató

  Sajnos a játékot nagyon nehezen lehet csinálni ,letöltöttem mindent hozzá mégis nemkehet csinálni .Lassú nagyon az etetésnél percek kelenek mire 1 állatott megtudok etetőiivel olyan az 5 farmomból csak 1 et engedett megcsinálni ki lép magátol magától. Sajnost több mit 14 éve csinálom de ha így megy abba hagyom .Nehezen is akkar betölteni amit lehetett mindent letöltöttem m hozzá mégis lassú. Sajnálom mert mér a 94 essen jártam a trópusin meg a 305 ön .de nem birom az idegőrlő semmit amivel sokszor órákg tölti a semmit.Nagyon sajnálom szereten kikapcsolt de most más idegesítő mikor nem tudok csinálni semmit volt mikor 3 óra kelett a 20 perc helyet mire megtudtam csinálni.Fájdalmaan veszek búcsut de sajnos idegörlő ez nekem nagyon . kívánok mindenkinek kellemes idő töltést : Maruszja 64
   
  zigus46 kedveli ezt.
 11. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia -elzemari-!
  Áthelyeztem a panaszodat az Eltűnt tárgyak keresése topikba, ott kapsz majd választ, az ellenőrzést végzésre jogosult kolléga megállapításai alapján.
  Addig kérem szíves türelmedet.
   
  -ágianyu33- és -elzemari- kedveli ezt.
 12. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Igen láttam, nagyon szépen köszönöm, csak elkeseredésemben hirtelen nem is tudtam hová irhatnám meg a bánatomat.
   
  Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
 13. klaramagyar

  klaramagyar Kivételes tehetség

  Kedves BP. tavaly amikor átvariálták a szerencsekereket arra hivatkoztak, hogy a szintekhez fogják igazítani az ajándékokat, nem vagyok telhetetlen de azóta, több mint 600 db 1-es szintű terményes ólat (tehenészet, birkanyíró, stb.) sikerült össze szednem 242-es szinten, jó lenne ha már más ötletük nincs legalább vegyék ki az ilyen szinten lévőknél a kerék ajándékai közül mert ha meglátom ezeket az ólakat már bocsi de felhúzom magam.
  A másik, hogy nem tudom mit kezdjek 8700 csillaggal, 7100 aranya banánnal, nem ártana a régi játékosoknak valami használható beváltási lehetőséget adni, mert a kerékről is százával szerzem a csillagokat, banánokat + még a gazdakörben is.
   
 14. yucee

  yucee Fórumszaki

  Sziasztok!
  Sajnos hétvégente játszhatatlan a játék, nem tudom mi történik hétvégén, de fel sem tudok jönni, 42 vagy 100% birkatalicskázást nézhetem, amíg csak türelemmel bírom, ha be jön esetleg a játékfelület, bármire kattintok ismét birkatalicska. Hétköznap kisebb gondokkal, de működik. És nem a géppel van a gond, sem a nettel. Minden más megy, akár más játék is, csak épp a farmerama nem!!!:mad::mad::mad:Jó pár éve játszom, nemigen szoktam panaszkodni, sajnálom, de már nincs kedv ebben a formában ehhez, lehet abba kell hagyni...
  Persze most is nyílván bukom az eventeket...csak épp 6:30 óta próbálok bejutni játszani, no komment.>:(
   
 15. adry_02

  adry_02 Junior szaki

  Hali ..hát ez a vízcsepp az eventbe sose lesz meg ,hogy lehetett ilyet kitalálni ,hogy az őserdő, meg az erdei tisztás fáiból lesz meg ez a temérdek...hát nem lesz ...mert annyi fa nincs ott és nem fogom kiszedni az ólakat és fát rakni helyette ,,de sajnos ez már megszokott ,hogy az ültetést sem oda ültetetted ahol helyed ,hanem ahova meghatározzák ...pl. miért nem lehet az event nővényeket mindig a mostani event területre ültetni mert sajnos már nincs annyi hely .,mert annyi mindennel kell gazdálkodni ... hát ennyi ..panaszkodtam egy kicsit , mert jól esett...
   
  mary kedveli ezt.
 16. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia adry_02!
  Nagyon sok játékosnak már most megvan az összes, a feladatba beadandó vízcsepp felröppenője, pedig az event március 23. kedd 16:00 óráig tart. Ha nem szeded ki az ólakat, akkor viseld a következményeket, és ne panaszkodj. Több másik terület van, ahova rakhatsz ki ólakat.
  Javaslom, hogy olvasgasd a Gombafarm event csevegőjében a gazdák által ott megjelent taktikai tanácsokat.
   
  Dana64, vihence, Neni60 és 3 más kedveli ezt.
 17. -Márticska-

  -Márticska- Haladó

  Sziasztok, nem tudom másnál jelentkezik ez a hiba, hogy nem jön elő a vetésnél, amikor a munkásokat akarom igénybe venni a szupertáp és a kacsatáp ikonja. Majd frissítek és elmegyek a mondjuk az esőerdőről egy másik szigetre és vissza akkor előjön.
   
 18. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

  Szia -Márticska-!
  Ez a jelenség most a napokban jött elő, amióta az eventes területen is eventezünk.
  Figyeld csak meg, hogy amikor ott learatsz, és ültetsz (géppel), majd ezt követően átmész bármely másik területre, akkor a vetőgépnek ez a három munkása jelenik csak meg:
  upload_2021-3-18_15-39-41.png

  De ha ezután átmész egy másik területre, akkor már a másik kettő (szupertrágya és Kacsa Kata) is csatlakozik hozzá, és a teljes munkás csapat által adható szolgáltatás már aktív, és igénybe vehető.
  Úgy tűnik ez a lépegetési trükk marad amíg ki nem javítják, vagy vége nem lesz a Gombafarm eventnek.
   
  -Márticska- és -ágianyu33- kedveli ezt.
 19. vajika

  vajika Fórum-zöldfülű

  nekem is gond van a játékkal, úgy látom másnak is.. sovány vígasz:sleepy: gombás eventet nem tudom csinálni mert a vízcseppek nem jönnek.. azt írja 10 került be aratáskor közben egyse..-.--.-
   
  zigus46 kedveli ezt.
 20. Swallow

  Swallow S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia!

  Kérlek a pajtában ellenőrizd le a felröppenő vízcseppek számát.
  A megfelelő helyekre raktad ki a fákat? Nem csak a szélekre ugye?