Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. franyo121

  franyo121 Fórum félistene

  Szervusz Tamás!
  Csak egy kérdésem lenne. A Fizetési mód kiválasztásánál csak a "Fizetés Hitelkártya segítségével"-nél jelenik meg az általad piros téglalappal bejelölt lehetőség, vagy a lejjebb található "Fizetés Maestro segítségével"-nél is?
   
 2. |Tamás|

  |Tamás| Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Maestro esetén sajnos nem lehet menteni az adatokat.
   
 3. edit5511

  edit5511 Fórum hercege

  Sziasztok nálam az éjszakain a jack boltja nem működik lehet valahol jeleztétek hogy most nem fog csak én nem vettem észre akkor bocsi id 5016110
   
  -ujcivis- kedveli ezt.
 4. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  DevilMókus, HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
 5. edit5511

  edit5511 Fórum hercege

  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 6. csutakanno

  csutakanno Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Nekem két problémám van. Az egyik az eventekkel kapcsolatos: a rendelkezésemre álló legtöbb földfelületen igyekszem termeszteni az event-növényeket, de mégsem sikerül soha befejeznem sem az event feladatot, sem a farmfeladatok között szereplő event terményekből álló feladatot. Sajnos, arra nincs módom, hogy sok pénzért vásároljam a kosarakat, így az eventeket ma már figyelmen kívül hagyom és minden figyelmemmel a farmfeladatok felé fordulok.
  És itt van a második probléma: már rengeteg teliholdas feladat gyűlt össze, amelyekhez több ezres számú növényekre van szükség, de a termesztésükre többnyire igen rövid idő áll rendelkezésükre, mert bezárjátok a teliholdas farmot. Nem lehetne esetleg rendszeresen, havonta a teliholdas éjszakákhoz kötve több (3-7) napra megnyitni a teliholdas farmterületeket? Legalább azért, hogy a feladatok közül jó párat be lehessen fejezni. Vagy legalább ne olyan sok mindent kelljen nagy számban termeszteni, tenyészteni. Ezáltal élvezetesebb és csalogatóbb lenne a játék, mert így könnyen elveszíti az ember az érdeklődését.
  Azt csak csendben és zárójelben jegyzem még meg, hogy a belépésem óta sokat változott a játék negatív irányba. Kevéssé pörgős, kevesebb a sikerélmény, a kerekkeréken már csak "olcsó", egyszerű ajándékokat lehet nyerni, ritka fákat és ólakat már szinte soha. Ugyanígy a talányos tenyészetek nyereményei is feledhetők, időnként feleslegesek. Szóval laposodik a játék. Sajnálom, mert sokáig nagyon élveztem.
   
  farmer199705, aida2330 és fibota kedveli ezt.
 7. fibota

  fibota Járnitanuló

  Sziasztok!

  Hát én nem tudom hogy vagytok vele, de a farmáruda ahelyett hogy fejlődne és minél több dolgot betennének egyre silányabb. Első körben elvették a három órás farmmunkás kuponokat, aztán az arató gépet, most meg limitálták azt amit eddig lehetett limit nélkül vásárolni.
  Egyetértek csutakanno farmtársammal, egyre teljesíthetetlenebbek az eventek valós pénz ráfordítása nélkül. Nem tudom ez kinek jó ha emiatt sokan abbahagyjuk az eventeket, vagy esetleg a játékot.
  Arról már nem is beszélve, hogy mindíg megosztják a területeket hol ezen hol azon kell termelni, ezért a kuponokkal sem lehet igazán spólolni mert a többi területen folyik a munka.
  Ráadásul olyan időigényesek az eventek, hogy azt csak igazán az tudja megcsinálni aki szinte egész nap a farmon van. Sokan leírják mindíg hogy nem kell valós pénzt befektetni mert van mindíg elég szupertáp és szupertrágya, amit lehetetlennek tartok mert event, event hátán eszi ezeket a dolgokat és tényleg csak az tud haladni aki megveszi a kosarakat, vagy az akciós szuperdolgokat.:oops:
   
  farmer199705 és szuszika55 kedveli ezt.
 8. -hubertus1960-

  -hubertus1960- Járnitanuló

  Most ismét sírok! Ismét csak én maradtam ki az ajánlatból amiből mamut fák jönnének !!!! Ez 1 éve volt amiből csak én maradtam ki ! 19. 09.23 volt!!!!Én soha nem kapok ilyen jó ajánlatot ???Tavaly minden föld ami megkapta ott meg vettük az idén ugyan ezek a földek kapták az ajánlatot/6 föld 220 feletti szinten/ . Én miért maradok ki belőle 227-es szinten ?
  Kékmadár1 Forum Moderator Tavalyi válasza mellékelve!
   
  Kukackukac és Lenczy kedveli ezt.
 9. Lenczy

  Lenczy Fórum veteránja

  Csatlakozom, mérhetetlenül igazságtalan, hogy csak véletlenszerűen "adakoznak" , egyeseknek van ajánlat, másoknak nincs, nem először. Lassan elmegy a kedvem!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.6.20
  Kukackukac, -Hanni00- és -hubertus1960- kedveli ezt.
 10. Catherine23

  Catherine23 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok
  Valahogy én is kimaradtam a mai különleges ajánlatból is
  Bár nem értem hogy miért nem lehet mindenkinek "adakozni" ilyen lehetőségeknél......
  Nagyon szomorú vagyok
   
 11. -Hanni00-

  -Hanni00- Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Igazságtalan dolognak tartom, hogy csak egyes farmok kapnak jó ajánlatokat, mint pld. most a mamutfásat! Miért nem lehet mindenkinek felajánlani? Talán még meg is vennék!
   
  Kukackukac, Dana64, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
 12. suzi56

  suzi56 Járnitanuló

  Szasztok! Én is kimaradtam a jó kedvezményes fás ajánlatból! Miért csak egyesek kapják? Miért nem lehet mindenkinek elküldeni? Ez nem igazságos!
   
 13. lippi02

  lippi02 Törzsjátékos

  Sajnálom, hogy a farmáruda kínálat változását csak 1 nappal korábban jelentették be. Ráadásul én meg még egy nappal később olvastam, így a farmaranyfa hajszás event után nem töltöttem fel a kb 6000 farmpengőmből a szupertrágya készletemet. Az ilyen bamba gazdák kedvéért, mint én, hagyhattak volna egy kicsit hosszabb átfutás időt erre a változtatásra. Bezzeg az alkimista mesterség vagy a komfort talaj reklámját belépéskor jó sokszor elolvashatom. Na, mindegy, ez van.
   
  Ribiszke kedveli ezt.
 14. zagimichna

  zagimichna Junior szaki

  Csatlakozom én is azokhoz, akik elégedetlenek amiatt, hogy nem kaptak mamutfás ajánlatot. Mindennél jobban örülnék neki. 127. szinten vagyok, de soha nem volt lehetőségem a játék során mamutfához jutni. Pont amikor volt a két utolsó mamutfás event nem tudtam játszani. Ha legalább pénzért megvehetném, egy kicsit kisebb hátrányban érezném magam azokhoz képest, akiknek a tölgyese tele van velük.
   
  Utoljára szerkesztett: 27.6.20
  Kukackukac, Dana64, Ribiszke és még 1 ember kedveli ezt.
 15. vízöntő

  vízöntő Fórumelemző

  Sziasztok!
  Teljesen egyet értek az előttem hozzászólókkal,Annyit tennék csak hozzá,Titokólakba illik e olyan ólat betenni amit a piros kosából megvehető??? csp- ért PL: béka
   
  Kukackukac, DevilMókus és Ribiszke kedveli ezt.
 16. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia.

  Azért van ez így, mert a Béka alapvetően Titokállat volt.
  Amikor egy Titokállat tenyészthetővé válik, bekerül a Gazdaboltba, hogy mindenki számára elérhető legyen.
  Ez az szokásos metódus.
  Ha megnézed, most a Pocoknál is így van, és sorolhatnám a korábbi titkosokat...
  Ha belegondolsz, akik megszerezték ezeket az állatokat a Gazdaboltba kerülésükig előnyt élveztek azokkal szemben, akiknek addig nem volt. Így az esélyek kiegyenlítődnek.
   
  Kukackukac és DevilMókus kedveli ezt.
 17. enikö32002

  enikö32002 Utánpótlás-írogató

  sziasztok nekem is olyan panaszom van 220-on felüli a farmom és nem kaptam ezt a csodásfa csomagot pedig megvettem volna el szomorít jó lenne ha mi is meg kaphatnánk ezt a vásárlási lehetőséget köszönettel icu
   
  Lenczy, Samborg, Kukackukac és még 1 ember kedveli ezt.
 18. .apa64.

  .apa64. Junior szaki

  Így nem sok értelme van sajnos a Farmárudának!
  Főleg úgy , hogy ha van is aranyunk de elfogyott a limitált részen is de nem vehetek az állandón sem!
  Na itt jön a csavar lehet venni jó Magyar forintért......, ha szánsz rá!!
  Teljesen pénzfüggő lett a játék sajnos....
  Jövőre lesz 10 éve hogy játszom rajta, de sokszor befejeztem volna már!
  Nagyon sok barátom már abba hagyta :-( !
   
 19. *Lúdanyó*

  *Lúdanyó* Junior szaki

  feltenném akkor itt is a jelek szerint nagyon is költői kérdésemet: korrekt dolog-e egy épp futó (alig elkezdődött) event nyereményét feltenni a sima kerékre?
  nem, nem azzal van gond, hogy 220-225. szinteken rózsa ólakat lehet találni a keréknyeremények között, ez már így van egy ideje és ezzel tisztában is van mindenki, hogy amikor eléri ezeket a szinteket, neki is esélye lesz rózsa ólakat nyerni - ez rendben van, megvan az egyenlő esély
  de amikor elindul egy nem épp "piskóta" event egy teljesen új rózsa ól nyereményével és alig egy óra múlva ott van ez a vadonat új rózsa ól a sima pörgetések között....(már akinek, mert nagyon sokan írtak, hogy 100 körüli pörgetésekből egyetlen egyszer nem volt fenn a keréken ez az ól)
  ha nem is válaszol senki, remélem páran legalább elgondolkodnak
   
  .apa64., farmer199705, missuzy_53 és 3 más kedveli ezt.
 20. papjud

  papjud Utánpótlás-írogató

  sziasztok ! Csak annyit szeretnék kérdezni ,hogy most van -e a pocoktenyésztésnél baby boom akció ? Mert tegnap jöttek a plusz tesók ,ma viszont nem :( köszönöm szépen a válaszokat is előre .