Panaszkönyv

Kategória: 'Törzsasztal', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Havasi_Gyopár

  Havasi_Gyopár Forum Moderator Team Farmerama HU

  Szia Anna051955!
  Nálam a rendszeres CCleanerezés hatására rendeltetésszerűen ki tudok lépni.
  Van aki a farmablak bal oldali menü-sorában lévő ikon upload_2021-5-5_19-4-46.png jelénél nyitja meg a megrendelői beadás ablakot, és ekkor ki tud lépni akadály nélkül.
  Nézd meg nálad is, hogy működik-e?
  Ettől függetlenül a rendszeres tisztítás mindenképp szükségszerű.
  Kérlek, hogy legközelebb egy hibajelentő topikban jelezd a problémádat, mert ott kapsz választ. A Panaszkönyv nem igazán válaszadós topik.
   
  Utoljára szerkesztett: 5.5.21
 2. Kormi1999

  Kormi1999 Utánpótlás-írogató

  Szép napot/estét mindenkinek!

  Gondoltam rá, hogy fejlesztési ötletnek írom, de a végén megtaláltam ezt a topikot.
  Mostanában egyre gyakrabban, ahogy olvasgatom, akár a fejlesztői sarkot, akár egy játékos társamnak kérdése van, vagy épp nem talál valamit és segítséget kér, mintha derogálna válaszolni egyes moderátoroknak. Egyre inkább kezdi megütni némely válasz a lekezelő hangvételt. Ahogy ti is moderátorok, mi is emberek vagyunk, még, olyan esetekben is, ami persze nektek teljesen egyértelmű, de egyes játékosoknak nem. Csak a mai napon, kedvet kaptam, hogy olvasgassam a fórumot és nem egyszer szaladtam bele ilyenbe.

  Most lehet pont, megint ez nem fog tetszeni valakinek, aztán megkapom érte a magamét, de sajnos ez a vélemény alakul bennem egy ideje.
  Természetesen, akinek nem inge ne vegye magára.

  További jó játékot minden gazdának!
   
  magika és Dana64 kedveli ezt.
 3. JövendölőMáriusz

  JövendölőMáriusz S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia Kormi!

  Mivel a panaszod moderátori munkával kapcsolatos, kérlek hogy a panaszod juttasd el a supportra.
  Feltétlenül jelezd a kifogásolt hsz számát, a topik nevét! Tüntesd fel annak a hsz-nek a számát, ahol úgy ítélted meg, hogy a moderátor lekezelő volt a játékossal, valamint az olyan hsz számokat, ahol a játékos 24 órán belül nem kapott moderátori segítséget!
  Sajnos a most megírt panaszod túl burkolt ahhoz, hogy tudjuk, miről vagy kiről van szó!
  A dolognak csak akkor tudunk utána járni, ha konkrét adatokat kapunk tőled!
  A segítségedet előre is köszönjük!
   
  Havasi_Gyopár kedveli ezt.
 4. Gizdagazdamester

  Gizdagazdamester Fórum nagymestere

  mivel nem találok panasz topicot , ezért ide irok! Kedves Moderátorok! Kérlek jelezéttek a készitők felé, hogy a pecás eventben van olyan aki csak 30 illetve kevesebb játékot pecázott, de a végén sajnos jo pénzért vett kosaratt, mert reménykedett a gyöngyös kagylók ban, de ugy se kapott 1 darabot se!!! 0 ! ók...azaz mi nem leszünk kompenzálva??? nem is a felhó miatt mert nem érdekel...inkább az igazságosság...mivel ihy gogy minimum 50 játék után jár a kompenzácció, igy arra lehet következtetni, hogy 12 játék után nem lehet esélye annak hogy 12 gyöngyöskagylőt kapjon a játékos! R Go, ugyan ugy szerencsejáték, és előre beálitott! Azaz *****! Köszönöm!
   
  Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.5.21
  Dana64 kedveli ezt.
 5. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU


  Szia.

  Kiderült, hogy sajnálatos hiba történt a hirdetmény megírásakor.
  Helyesen a kifogott halak száma alapján kapjuk a kompenzációt.
  Remélem, így Neked is sikerül a felhő.
  Kérlek, olvasd át újra a kiírást: https://board-hu.farmerama.com/threads/titkos-tó-átfogó-event-kompenzáció-2021-május-6.21171/
   
 6. -Márticska-

  -Márticska- Aktív író

  Sziasztok! Immáron május van. Tehát 4 hónap eltelt az átállás óta. Még mindig ki kell lépni és vissza a játékból, amikor a szezonból át akarok menni. Nem megy tovább automatikusan a ládák felhasználása után az "eltűnése". Nullásan ott marad, használhatóbb volt, úgy amikor kiürítettem a ládát és egyből eltűnt ráállt a másikra. Olvastam, hogy többen panaszkodnak a kerekkerék ajándékai miatt, maximálisan alá tudom támasztani, hogy 200 felett már nem ajándék bizonyos tárgyak. Másik, kellene valamit kezdeni a mesterségek völgyén készített, vagy termelt elhasználódó termékekkel. Egyszerűen vannak olyanok, amiket egyáltalán nem használok. Nem lehet cserélni a termékeket. Mondjuk kiteszem a töklekvárt, learatom a tököt, de utána már levendulát ültetek, leveszem a töklekvárt és felteszek egy levendulát támogató terméket. Akkor a töklekvár kidobásra kerül, pedig van benne még lehetőség.
   
  Dana64 és adry_02 kedveli ezt.
 7. adry_02

  adry_02 Junior szaki

  Hát embertelen ez a játék 5. hónapja nem tudnak tiszteséges játékot csinálni , nem lehet dolgozni benne 20210. óta játszom de most már tényleg elegem van ez nem játék hanem idegbaj...és kikapcsolódni szeretnék nem mérgelődni ... a hibákat már nem is írom mert mindenki tudja aki játszik vele...hát ennyi...
   
  farmer199705, -Erika31- és Dana64 kedveli ezt.
 8. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Kedves fejlesztők, grafikusok!

  2012 júniusa óta játszom ezzel a játékkkal. Miért maradtam ilyen sokáig? Megfogott a játék meseszép grafikája.
  Jelenleg egy kicsit elkeseredtem, mert a bahán a retró ++ lajhárvacok ólak grafikája területre helyezéskor átváltozik egy csúnya alapóllá. Gyújtöm és áldoztam (valós pénzt is) ezekre az ólakra
  Nézzétek meg kedves fejelsztők és grafikusok akiknek ilyen sok szépséget küöszönhetek:
  [​IMG] [​IMG]
  Az első képen a területre kihelyezett retró++ ólat lehet látni, a másodikon pedig az eszköztáramban az eredetit. A 3. képen törlés után újra az eredeti állapotában az eszköztárba került ólat.

  Kedves grafikusok Ti melyikkel játszanátok szívesen? Melyikbe tudtok gyönyörködni jobban? Várható-e hogy ilyen meglepetés szerűen megváltozik a többi retró++-os ól képe is?
  Nagyon szeretném viszakapni a lajhár ólakat az eredeti szemet és szívet gyönyörködtető látványát, mert én úgy szeretem ahogy volt :)
  Tudom ismerem, hogy megváltoztathatjátok az ólak kinézetét is a szabályok szerint. Sok változást lenyeltem, elviseltem ebben a játékban, de ezt elég nehezen tudom feldolgozni.
  Köszönöm, hogy elolvastátok és ha tudtok segíteni ezen a gondomon megköszönöm, ha tesztek érte, hogy újra örülni is tudjak az ólaknak.
   
 9. Anulu73

  Anulu73 Fórum mestere

  Sziasztok! Egyre nagyobb csalódás számomra a parti pörgetés! Ilyen képet mint ez még nem láttam a partin, pedig azt hittem már korábban is, hogy rosszabb már nem lehet. De sajnos még mindig van lejjebb úgy tűnik. A sima pörgetést már nagyon sokszor veszni hagyom, mert az időt nem éri meg, hogy rászánjam és most a parti is itt tart. Nemhogy pénzt nem költök rá, de ami csak úgy jön az is ott áll, több száz parti pörgetés, több száz bontatlan pörgetéses láda. Ilyen nyeremények mellett ott is fognak maradni addig amíg egyszerre nem lehet 10-100 pörgetést indítani.
  Elnézést kérek, ha képnek kisebbnek kellene lenni, sajnos nem tudom hogyan lehet kicsinyíteni.


  upload_2021-5-15_8-28-17.png
  upload_2021-5-15_8-28-34.png

  Ez sajnos az előző hozzászólásba nem tudtam csatolni, pedig ezt is látni kell!
  upload_2021-5-15_8-30-36.png
  Köszönöm szépen az összevonást!
   
  Utoljára szerkesztett: 15.5.21
  Kukackukac kedveli ezt.
 10. mami6247

  mami6247 Junior szaki

  Csatlakozom a hozászoláóhoz Nagyon rossz lett a ját 1 honapja a belépéssel volt gond hetekig most meg az sms arany vásárlásal van gond nem lehet használni az sms szolgáltatást Hiába irja hogy a vodafonnál meg a telenornál lehet ha én nem ot vagyok hanem a th-nál már több napja nem müködik Kérdezném lesz ez jobb is egyszer???
   
  csigamaj kedveli ezt.
 11. .dolgos.

  .dolgos. Fórum nagymestere

  NEM TUDOM MIÉRT KELLETT BEADNI PÁNCÉL PANNIT az élő legendába vagy kirakni a földekre amikor az aratásnál 10- 20 repit ad semmit se ér hogy fog összegyülni a kért 990 ven????? robotolunk a semmiért
   
  csigamaj kedveli ezt.
 12. masterandservant

  masterandservant Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Már nem először fordult elő, hogy többszöri ellenőrzés ellenére is eltűnik a víz a cápa 4-ről, ami köztudottan kb. 26 óra feletti érésidővel rendelkezik. Van egy "tengermélyi városnézés" felhősor, amiben 10%-ot le lehet nyomni az időből, plussz víz és kb. 21 órásra szorítva, az az másnap 24 vagy akár 23 óra múlva is simán arathatóvá válna, ha nem tűnne el időközben a víz róla. Vagy a kedvezmény? Ma is azzal szembesültem, hogy még hátra van, több, mint két óra, hogy le arathassam. És ez nem csak nálam jelentkező probléma, szerencsére csak néha. Már aratógéppel is előjött, most kézi aratás volt, de még este is megnéztem és nem vagyok rest ellenőrizni, hisz nem az első eset. A fagyások meg nem csak szimplán idegesítőek, ahogy mások is írják, hanem veszélyesen kártékonyak. Beszedtem egy állatot, majd eltüntettem volna az ehhez a folyamathoz tartozó piros karikás jelet, hogy mást már nem szednék le. Erre pont beüt a villám stop, és mire feleszmélek leszedett egy félig kész teljes füvészkertet. Az volt a jel alatt, de még kattintani se volt időm, mikor bezavartak, és ez lett belőle. Használhattam 8 turbótrágyát, hogy azt is másnap időben leszedhessem.
   
  Hóvirág9004 kedveli ezt.
 13. farmer199705

  farmer199705 Járnitanuló

  A játékfejlesztőknek üzenném, hogy a következő eventbe szíveskedjenek 100.000 felröpit kérni, mert a mostani olyan kevés volt, hogy munka mellett fél nap alatt meg lehetett csinálni. Az eventgazból pedig olyan 1.000.000 beadandó kellene. Hálásan köszönöm
   
 14. khzoli

  khzoli Utánpótlás-írogató

  Kedves kerttulajdonosok, volt ez a csodálatos kincskereső event. Szeretném megtudni,hogy volt-e olyan akinek összejött a 999 titkos üzenet. 517 (300felhősor) es szinten vagyok szinte minden bónuszt aktiválva XXL es fákkal van olyan terület ahol nincs is más. úgy hogy a szomszédok is kűldtek ,összejött 421 db . Ez több mint vicces....
   
 15. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  1. Ha a megrendelőket úgy szolgálod ki, hogy a bal oldali menüből vagy a gazdakörből lépsz be oda, akkor a végén ki is tudsz majd lépni. A megrendelők kiszolgálására nem érdemes jelenleg a szezon fület használni és onnan belépni. Ez valós probléma.
  2. A láda csak addig látható nullás eredménnyel, ameddig nem lapozol egy másik fülre. Ha tovább bontogatod a ládákat, akkor erre automatikusan sor kerül, nem jelent többlet munkát. (Halkan jegyzem meg, azért már nem ugrál a sor elejére vissza a játék minden ládabontás után!)
  3. A kerekkerék nyereményekre a megjelenés napjától kezdve volt/van panasz, és lesz is. Ez független attól, éppen mit lehet nyerni - mindig lehetne jobbat/többet/szebbet/hasznosabbat stb. Időnként jelezzük az illetékesek számára a legtöbbet kifogásolt nyereményeket, de valamit tudomásul kell vennünk: nem lehet minden nyeremény főnyeremény, lennie kell benne "nem nyert" cédulának is.
  4. Értem, mit szeretnél írni, de a példa nagyon rossz. A töklekvárnak hatása van a levendulára is, ráadásul a két termék különböző rekeszt foglal, tehát véletlenül sem ütik egymást. Bizonyos mértékű pazarlás elkerülhetetlen időnként, de megfelelő taktikával kezelhető a veszteség mértéke.
   
  csigamaj, HéricsBáró, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
 16. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  11 éve olvassuk tőled ugyan azokat az írásokat. Igazából csak egy dolog nem világos: ha 11 éve minden rossz neked, akkor miért bosszantod még mindig magad ezzel a játékkal? Mazochista lennél ennyire?
   
  Dana64, Gio, Havasi_Gyopár és még 1 ember kedveli ezt.
 17. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  A kérdéseddel kapcsolatos hivatalos közleményünket az alábbi linkre kattintva olvashatod el:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/sms-fizetés-telekom.21142/#post-1196766
   
  Havasi_Gyopár kedveli ezt.
 18. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Egy panni valóban nem sokat nyom a latban, de hidd el, van az a mennyiség, ami szemmel látható különbséget okoz.
  Sok helyen írtak már tapasztalatokat a pannik hatásáról, legyen elég most csak annyi: megfelelő létszámú panni hatására amire végére értem az event növény termelésnek, nem csak az egyik feladatsorra, mindkettőre elegendő mennyiségű felreppenő jött össze.
   
 19. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Ha a kérésed tizedét teljesítenék az illetékesek, életed végéig állandóan csuklanál, annyit emlegetnének a többiek.
  Természetesen vettük az adást, de a döntés nem a mi kezünkben van, mi csak javaslatokat tudunk tenni az illetékesek számára.
   
  HéricsBáró, Gio és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
 20. Csocsoovb

  Csocsoovb Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  Igen, volt akinek összejött. Nem csak az első körre, de a másodikra is a felreppenő mennyiség.
  Van egy aggasztó dolog az írásodban: xxl-es fákról és több területről írsz. Miközben felreppenő csak egy területről érkezhetett.