Technikai kérdések alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A játék naplójában ellenőrizve nem látok Nálad a mai napon vásárlási tranzakciót. Amennyiben van igazolásod a levont összegről, kérlek, vedd fel a kapcsolatot a Supporttal, ebben ők fognak tudni ellenőrzést végezni.
    Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg a bejelentéskor, amit rendszeresen olvasol, arra fogod megkapni a választ. Amennyiben problémád adódna a bejelentéskor a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell módosítanod, ezt meg tudod tenni a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével (természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod majd). A Supporttal folytatott levelezésből a Fórumra már ne hozz semmit, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Sok sikert, további jó játékot.

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  2. Mariska720719

Mariska720719 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Már több napja szintet léptem a 21 gyopár szintre, amin termelni kellene már a papucskosbort. A kérdésem csak az ,hogy honnan lesz hozzá az ásó? Vagy ha ez is felröppenő, akkor honnan kéne felrepülnie? Mit kell ahhoz termelni , hogy legyen ilyenem valahonnan? Ugyanis eddig mutatóban sincs egy darab sem.:sleepy:

Mariska720719 ID: 57445326

3. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Szervusztok! Segítséget szeretnék kérni. Szerettem volna visszaállítani a szédült szántómat, de csak egy nagy felkiáltójel volt a helyén, ahová elmentettem. Sajnos ráklikkeltem erre és ezért nem tudom az eredetit visszahozni, csak a jelenlegi átrendezettet adja be. Farm nevem: macasnagyi43 ID: 9763942
    Előre is nagyon köszönöm.

4. kigyo51

kigyo51 Törzsjátékos

Szia, köszönöm a válaszodat.
    Majd jól neki gyűrkőzöm az eventekhez.

Luminary kedveli ezt.
  5. kakas12300

kakas12300 Fórum-zöldfülű

miért nem kaptam meg a gótikus szezon 39oszlopában lévő Quetzal és a jegenyefenyő ajándékokat kérem sziveskedjenek utána nézni köszönöm! ID 3551660 kakAS12300 MAMA

6. Luminary

Szia!

Az Alpesi kertben növények ültetése-aratása során röppenhet fel a kerti ásó. Nem gyakori, szorgalmas munkával lehet beszerezni. Nincs meghatározva, hogy melyik növények ültetésekor röppen fel, mindegyik adhatja. Próbálj gyakran ültetni, aratni. Váltogasd a növényeket, egyszer be fog indulni. Időnként hiány van 1-1 fajta felröppenőből. Ilyen a kert ásó és a gereblye az Alpesi kertben. Az Erdőben a borostyán és metszőolló a hiánycikk általában.
    Érdemes olvasgatni a Gyopárvölgy leírását:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/
    A Gyopár csevegőjében is találhatsz számodra hasznos információkat, vagy éppen segítséget kaphatsz tapasztalt játékosoktól:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy.23080/
    Sok sikert!

Swartsch, szoknya, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  7. Luminary

Szia!

Sajnos a farmvisszarendező működése nem megfelelő. A Központ tud a hibáról és a javítás folyamtban van. A játék naplója szerint jelenleg nincs mentett képed a Szédült szántóról.
    Dolphin kollégám korábbi hozzászólását itt olvashatod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/page-78#post-1406815
    Megértésedet köszönöm.

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Luminary

Szia!
    Ezzel az ID számmal és névvel nem találtam farmot. Kérlek, hogy ellenőrizd az adatokat és hozd a jó adatokat.
    Köszönöm.

9. Mariska720719

Mariska720719 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ! Rajta lesz a szemem 8)

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  10. macasnagyi43

macasnagyi43 Aktív író

Köszönöm a válaszod, de én sajnos nem tudok olyat csinálni, hogy ezt a semmit most elmentem, azután visszatöltöm az előző elrendezést, mert nem vagyok ebben jártas egyáltalán. Nem tudom a központ miért van, csak azért, hogy vannak és nektek kell elnézést kérni a játékosoktól, ők meg nem tesznek semmit sem. Az unokám már kinőtte a farmot, én játszom vele, egy kis elfoglaltság, kedves szomszédok. Nagyon szeretném, ha segítenétek, mert nem tudom megcsinálni.

11. anci57o

anci57o Utánpótlás-írogató

Szia. nem találon az inutep átka kirakót a felhőre. biztos hogy megcsináltam , mert az utána következő plusszos dísz megvan .Állatkölyök tréfa , és tüzoltó varázslat. az inutep átka meg előtte van. utána néznétek?

farmnév :
    anci57o a végén az kicsi o betü nem nulla. azért írom mert volt már ebből probléma. ID:19131241
    Köszönöm ha utána néztek

Utoljára szerkesztett: 17.10.24
  12. Luminary

Szia!
    2 event dekorjairól van szó. Amiket te említesz, az a Rémséges éj tenyésztős event dekorjai.
    Inutep átka dekor az Inutep átka 2. event nyereménye. A jobb oldalon a 47. szintig jutottál, de a dekor az 50. és a 70. szinten volt elérhető.
    Sajnálom, de nem szerezted meg. A következő cserenap alkalmával próbálj szerezni, ha cserélhető lesz.
    Sok sikert!

13. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Szédült szántón nincs jelenleg elmentett Farmképed:

A Szédült szántódon jelenleg csak pár dolog van kihelyezve:
    upload_2024-10-17_10-11-46.png

Ezt mentsük el Neked, azt szeretnéd?

A megjelenítési hibás mentés így néz ki, ez a kép nem Nálad készült, ezekről írtam, hogy az ilyen visszatölthető, mert a mentés lezajlik, csak a képet nem tudja megjeleníteni - ezen hiba elhárításán dolgoznak a Központban.
    upload_2024-10-17_10-15-21.png
    Amint lesz információnk a javításról, jelezni fogjuk a megszokott módon.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

kigyo51, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.