Teliholdas terület

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: tamás1964, témanyitás ideje: 13.11.25, 05:01.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tamás1964

tamás1964 Fórum-zöldfülű

Sziasztok, érdeklődnék hogy a Teliholdas növények, fatermések, állatok, termények miért nincsenek a piacon, miért nem lehet velük kereskedni?

fcsilla és moric67 kedveli ezt.
  2. Azénkistanyám

Azénkistanyám Fórum-zöldfülű

Ez jó kérdés engem is érdekelne

moric67 kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    feleslegesen nyitottál új topikot, kérdésedet bármelyik meglévő segítségkérő topikban feltehetted volna, így ezt lezárom.
    Kérlek, tanulmányozd át a Fórumszabályzatot és a Fórum felépítése és használata témakört, hogy a jövőben Te is problémamentesen tud használni a fórumot.

Kérdésedre visszatérve, a Teliholdas területnek ez az egyik specialitása, hogy nem lehet a termékekkel piacozni, itt Mindenkinek magának kell megtermelnie a feladatokhoz, gazdakörikhez, eventekhez a szükséges mennyiséget. A miértre csak azt tudom válaszolni, hogy így alkották meg a Játék kitalálói, készítői.
    Ebben változás nem várható.

További jó játékot kívánok!

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Neked sem tudok mást válaszolni, mint amit Játékostársadnak az előző válaszomban írtam.
    További jó játékot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.