Varázslóinasok farmos pletykapartija

Kategória: 'Pletykaodú', témanyitó: Merilin, témanyitás ideje: 8.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Majd jönnek képek... vagy nem... 8)
    Az ismertető majd megmonja a tutit...:music:

peter1022, alex0824 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Szia!

A jós "cirmikére" utalt, állatra, nem terményre.
    Ez egy állat neon ólja lesz és valószínűleg valóban a tigris.
    Ez is jó, de még jobb lett volna, ha ahogy játékba került, jött volna vele a másik 3 neon ólja is, mert úgy rémlik, hogy a tigris együtt jelent meg a vöröspandával, flamingóval és egy negyedikkel, talán a hangyásszal.

zsoxxya, maszilva, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Nekem is határozottan tetszene a többszörös színesedés;)
    Szóval Cirmike.... 8) Jelentsen bármit is;)

peter1022 kedveli ezt.
  4. Nózika1

Nózika1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Engem most inkább az érdekelne, hogy,
    mit tegyünk be az egy tápos tenyésztésbe? Mivel kicsi farmokon kevés a szupertáp ez fontos lenne. Sajnos az esőerdő kiváltása még sok csillagot kér ezért szupertáppal kell ébresztenem a most zajló eventben az állatokat.

zsoxxya, peter1022 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Az meg főleg milyen jó lenne, ha végre kicsit bátrabb lenne a bp és nem semmit sem érő, AB-os harci tigriseket kérne az event, hanem pár kifinomultat vagy legalább egy fejedelmit.
    Persze biztos lenne pár piac, ahol talán még tigrishiány is kialakulna, de hát egyszer már csak ide fog érni a piacösszevonás.

peter1022, -Holdfeny-. és Szomszika kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Én tigrist teszek...:music: Hátha jó lesz;)

vcsaba18 és peter1022 kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nagy hajsza

A mosómedvék ismét kölcsönkértek és elrejtettek darabokat. Vedd fel a nyomozósapkát, és segíts Cincogi felügyelőnek megtalálni az elrejtett tárgyakat egy új helyen!

Szerencsére van ez a sikeres egér, ami megoldja az eseteket.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Megvan mindene, amire szüksége van a vadászathoz?

Vagy inkább rohanjak a piacra?

Köztudomású, hogy az egér nem hagy ki semmit!

Ezzel az eszközzel pedig minden ujjlenyomatot/mancslenyomatot megtalálhatsz!

Nagyon sok dolgunk van! Segítesz?

[​IMG] forrás

A pletyit kiegészítem a megnyerhető dekorok képével:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Utoljára szerkesztett: 24.8.24
    PalMa, maszilva, peter1022 és 3 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Rohannék a piacra....:music: De minek?:eek:o_O

peter1022 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Talán trágyát venni.
    De ha ez a lehetőség nem tetszik átfáradhatsz a német fórumra és megkérdezheted a jóst is.
    Lehet, hogy eventkosarat, esetleg egy új fordítót...?

Swartsch, peter1022 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  10. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Anno nagyon szerettem ezt az event típust, a nagy hajsza felhősor 2 és 3 még megvan amikor aktív voltam
    [​IMG] Sajnos a kihagyások miatt a többi hiányzik :(. De remélem a mostani (is) egy jó felhő lesz.

11. -Holdfeny-.

No akkor nem rohanok sehova;) Majd az ismertető tisztába teszi a dolgokat;)

peter1022 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

Én is reménykedem benne, hogy legalább olyan jó lesz, mint az elődjei.
    Az eredeti pletyit kiegészítettem a megnyerhető dekorokkal. Ha gondolod nézd meg.

13. Merilin

Merilin Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Nagyon nem kell készülni ám, csak azzal az egyfajta bizonyos cirmivel, de bármi tenyészthető (jelenlegi állapot szerint) ;)

PalMa, Swartsch, rózsabimbó és 7 más kedveli ezt.
  14. gyuszti0000

Tegnap adtam be 500 tigrist különböző gazdakörikbe, ajjaj. Remélem ez az event hónap közepére várható mert nem sok csíkos állatom maradt. xD

peter1022 kedveli ezt.
  15. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Legutóbb már olyan horribilis db. számú eventnövényt kellett volna ültetni, ha végig akartam volna vinni, hogy a felhőnél abbahagytam. Előtte ilyen sose történt ennél az eventtipusnál nálam.
    Remélem a mostaninál nem fog vastagon a játékmester ceruzája, vagy ha igen, akkor nagyon megérős akármivel kell rávennie, hogy 80 ezer körüli gazt bevállaljak az 5-6 ezres felröppenővel együtt.

Swartsch, semmirevaló, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  16. gyuszti0000

Ettől tartok egy picit én is, de meglátjuk. Ez az event régen is horribilis összegekről szólt aki mindent akart, mélyen bele kellett nyúlnia a szupertrágyájába és a kerekkerékhez való fohászkodáshoz. Viszem ameddig viszem, ahogy eddig sem most sem fogok szupertrágyát elkölteni rá a felszaporításon kívül, a felhő meglesz, és ha nem lesz valami kihagyhatatlan a végén (valszeg farmarany lesz úgyis) akkor nem fogok rá semmit pazarolni, a krókusz mennyiségem úgysem lesz meg addig amennyi kellene ahhoz hogy ki tudjam nevesíteni a 2 szupertrágya imádatot (főleg hogy tegnap lett meg a krókusz. :D)

Szia Merilin

Hány darab "cirmit" látsz ami szükséges lesz az event teljesítéséhez? Egy intervallumot esetleg tudnál írni?

Utoljára szerkesztett: 24.8.24
    peter1022 és farmerSS kedveli ezt.
  17. peter1022

peter1022 Fórum nagymestere

Ó de utálom ezt a fajta eventet.xDxD

18. Timi21a

Timi21a Junior szaki

Sziasztok,

A nagy hajszát mindig várom. Kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz a különleges jutalom.
    Tavaly szeptemberben xxl super mamutfa volt, ehhez szinte lehetetlne hozzá jutni.
    Utána pedig virágfestés kitehető, ami szintén ritka, legalábbis felém. Nekem mindegyik megérte.
    Vajon most miért küzdhetünk majd. Esetleg egy új tojás vagy Páncél Panni?
    :p

peter1022 és Kuzdern kedveli ezt.
  19. gyuszti0000

Hali!

Nálam mamutfa lenne a nyerő, esetleg virágfestés, ezekért tényleg küzdenék. De szerdán úgy is kiderül minden és remélhetőleg teljesíthető lesz jó felhővel és ajándékokkal.

peter1022, -Holdfeny-. és Timi21a kedveli ezt.
  20. peter1022

peter1022 Fórum nagymestere

Én küldök bárkinek virágfestést, ha keresgél helyettem.xDxD
    Ha kiindulunk abból, hogy mindig valami motiválót tesznek be, akkor olyan lesz, ami ritka, és nagy kincs.:p:p