Szabályok Á.Ü.SZ "Kisokos"

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Bringing_int, témanyitás ideje: 31.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Bringing_int

  Bringing_int Guest

  - avagy amit regisztrációd alkalmával tudomásul vettél, és elfogadtál Regisztrációd alkalmával (ez minden esetben így van) minden oldalon, az adott oldalra vonatkozó szabályokat fogadod el még akkor is, ha a szabályzatot csak gyorsan "végigtekerted", bejelölted az "Elfogadom" mezőt, és léptél is tovább.

  Sok esetben csak akkor derül fény arra hogy tudtodon kívül szabálysértést követtél el, amikor a legkellemetlenebb dologgal kell szembesülnöd, a büntetéssel.


  Lássunk tehát olyan "buktatókat", amelyek során ezeket tapasztalhatod, ha nem figyelsz fokozottan a szabályok betartására:

  Ez tehát azt jelenti számodra, hogy amint azt tapasztalod, bármi rendellenesség történt accountodban, jogosulatlan személy lépett be abba és végzett ott változtatásokat, azonnal jelentsd azt a supporton.

  Jelszavad kiadása is tilos, és fokozottan kerülendő!

  A felhasználói fiókokban történt tevékenységekért legyen az bármilyen tevékenység (piacolás, szabálysértő levél küldése a supportra, szabálysértő post lejegyzése a fórumon) minden esetben az account jogos használóját terheli a felelősség. Az, hogy számodra nem rémlik az adott cselekedet ( problémás, nem egyenes játékra utaló piaci mozgás, sértő, obszcén levél a supportra, sértő, obszcén, egyéb trágár vagy szabálysértő post lejegyzése a fórumon) azt jelentheti, hogy account hozzáférési adatait harmadik személy tudomására hoztad, ami szintén tilos, melynek következményeit szintén Neked kell viselned.
  Ez tehát azt jelenti számodra, hogy a felhasználói fiókod a Bigpoint tulajdona és mindig az is marad.
  A regisztrációval egy használati jogot kapsz a felhasználói fiók felett és a tulajdonos (azaz a Bigpoint) hozzájárulása nélkül ez a használati jog nem ruházható át, márpedig a Bigpoint egyetlen ilyen átadáshoz sem járul hozzá.
  Nincsen lehetőséged elajándékozni/eladni azt abban az esetben, ha a játék már nem tölt el örömmel Téged, ezért abbahagynád. Ebben az esetben a szükséges feltételek mellett kérheted a felhasználói fiókod törlését.
  Tilos tehát eladni, elcserélni, ingyen vagy valamiért cserébe az account tulajdonjogát másnak átengedni. A szabályszegést nem csak a megvalósult farmcsere valósítja meg: már önmagában a szándék is büntetendő! Tehát ha valaki felad egy hirdetést, miszerint elcserélné/eladná/elajándékozná a farmját, számíthat a szigorú büntetésre.

  Fontos tudnod, hogy nem a jogos használót, hanem az accountot büntetjük szabálysértések esetén, valamint ha fény derül arra, hogy az egy fake account, akkor IP egyezés alapján további accountokat is büntethetünk. Nem személyeskedésről van tehát szó egy-egy ilyen büntetés esetében.

  Tehát a moderátor vagy az adminisztrátor által adott választ fogadd meg, és próbálj annak minden körülmények között eleget tenni. Pl. az adott moderátor nem azért javasolja a gyorsító tár törlését, mert éppen jobb nem jut eszébe, hanem mert annak ellenére hogy a játékosok számítógépei mindig "patyolat - tiszták", több esetben mégis csak ez hozott eredményt egy-egy probléma megoldásában-

  9.3.2. pontban írtaknak megfelelően rendkívül sok kellemetlenségtől óvhatod meg magad, ha ezt a fontos szabályt is betartod.

  Fokozottan ügyelj tehát minden esetben arra, hogyan és mit írsz le a fórumon. Fent soroltakhoz hasonló postok/képek, stb. terjesztésével minden esetben szabályt sértesz, melyért a felelősséget szintén Neked kell vállalnod.
  Játékunk fórumán, és a supporton is készséggel állunk rendelkezésedre az ilyen esetek bejelentésében. Amennyiben a supportra írsz, kiléted nem lesz ismert, tehát rosszindulatú gazdatárs "bosszújától" sem kell tartanod.

  Kérünk tehát Benneteket, hogy legyetek körültekintőek a játék során, olvassátok, tudjátok a szabályokat, és tájékoztassátok gazda-szomszédaitokat, barátaitokat is ezekről.Ne feledjétek, a szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól. „Ignorantia juris non excusat”.
  Nyomatékosan felhívjuk tehát a figyelmeteket arra, hogy nem a jogos használót, hanem az accountot büntetjük szabálysértések esetén, valamint ha fény derül arra, hogy az egy fake account, akkor IP egyezés alapján további accountokat is büntethetünk. Nem személyeskedésről van tehát szó egy-egy ilyen büntetés esetében.

  Soha nem késő tehát a szabályzatot újra átböngészni figyelmesen, mielőtt kellemetlen helyzetbe hoznátok magatokat.
  További jó szórakozást a játékhoz, és eredményes fórumozást kíván minden Gazdának

  a Farmerama csapata
   
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.