Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

]Anna05[ és bonita333 kedveli ezt.
  2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

...és ha már a magasabb értékű be lesz dobva, megint kapsz sárga malacot :)

3. pecanegra1976

Sziasztok

kenguru, szamár, páva, hód jött Valakinek? mert ezek nem annyira újak mint a kaméleon, nem? Abból mégis jött
    ???

4. JourneyRickman

JourneyRickman Törekvő

Igen ... és akkor megint vissza lehet rakni a sárga malacot más ólakkal ,aztán egyszer csak lesz belőle narancs óriás....

5. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Nekem rénszarvas jött.... az is elég régi, már volt nekem is , de nem baj !

kutyaszálló kedveli ezt.
  6. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Pávából csak alap-ól van tudtommal, az pedig megvehető korlátlanul. kb. 5000 CSP-ért. Retró x szamarat kaptam egy másik farmon. Sajna, nem xx :( Örültem volna egy narancs kaméleonnak, de "csak" pulykát és juhot kaptam. Meg 1-2 óriás alapot és sárgát. más kérdés, hogy a mini A-ból kapott sárga tyúktól elszállt az agyam...

Utoljára szerkesztett: 19.2.15
    pecanegra1976 és kutyaszálló kedveli ezt.
  7. pecanegra1976

épp ezért kérdezem, hogy jó, hogy jött a vonat, de ha nincs fejlesztve a nyeremény akkor olyan kaptunk is meg nem is alapon van a dolog...szerintem

*Masa* kedveli ezt.
  8. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Nekem most jött meg az utolsó mini C csomagom, nem bírtam kivárni, gyorsan kibontottam, éééééééééééééééééééés narancs kaméleon lett!!!!!!!!!!:D:inlove:;)

Összaségében nagyon jó volt a gőzös, lett 5 óriás ólam, ami TP szempontjából is remek, meg azért nem mindegy, hogy pár hét múlva lesz egy csomó 1es szintű tenyészállatom továbbtenyésztésre. Így talán nekimegyek majd a sok TP-s, Csp-s félbehagyott gazdaköri feladatoknak :) Ez a narancs kamci meg szuper bónusz volt a végére!

mirtil00 és -.Napocska.- kedveli ezt.
  9. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Valójában minek fejleszteni, mikor az óriásólakkal nem tudsz lefedni 3 farmterületet (128db) és a fejlesztésekről ne is beszéljünk, hogy sárga és/vagy narancs legyen legalább 1 területnyi (40db), aztán meg a megfelelő összetétel mert a felhőn is ad tenyészdisznót így abból kevesebb kell és mehet vissza a vonatra...
    Az óriásól egy kihasználatlan hosszúérésű ól, de megspórol 2 szupertápot és ha megint jön valami kukukkos ötlet akkor onthatják magukból a felröppenőt és bónusznak marad a tenyészállat.

Olyan ritkán jön a vonat, hogy a fejlesztés nézzük titokóllal összehasonlítva akkor majd 2 év múlva lesz esedékes hisz csak minden 3. vagy 4. alkalommal van újdonság ott is.

mirtil00 és pecanegra1976 kedveli ezt.
  10. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Összesítettem:
    1-1 db. sárga disznóól, pulykaól, strucckarám, denevéról,
    2 db. sárga tyúkól,
    1-1 narancs nyúl, kacsa, pulykaól,
    Óriás disznóól sima 5 db.
    Óriás disznóól sárga 1 db.
    Óriás kecskeól sima 1 db.
    Óriás kecskeól sárga 1 db.
    Óriás kecskeól narancs 1 db.
    Óriás lóistálló sárga 2 db.
    Óriás lóistálló narancs 2. db.

Eddig csak fákkal vonatoztam, de meghoztátok a kedvem, és nem bántam meg. Remélem legközelebb is ilyen szerencsés leszek. :)

11. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Sziasztok!
    Nekem első vonatozásra nem lettek rosszak. :D Még nem volt semmim, de lett óriás alap és sárga coca-kecske-paci, és 1-1 narancs óriás kecske és denevérem.
    Megjött az utolsó csomagom is, kiteszem, kíváncsi vagyok, mit hozott. :D

mirtil00 és mária4702 kedveli ezt.
  12. pecanegra1976

Fejleszteni szerintem mindig kell, kellene. Miért nem tudok lefedni 3 farmterületet? lassan kapunk annyit, hogy le tudjuk :)
    lehet, hogy megspórol 2 szupert, de csak ló, kecske és disznó van. a felhő még ad barit meg denevért. Lehetne a fejlesztés hal, pulyka, méh...tudom! ötlet topik...de mégis állatos vonat eszmecsere a téma :)

13. akniron

akniron Utánpótlás-írogató

250-esből kaptam egy rénszarvas+-t. Meglepődtem, mert nem tudtam, hogy titokól is lehet belőle.

mirtil00 és Baby72 kedveli ezt.
  14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az Állati gőzös titokólakat nem hozhat.
    A rénszarvasistálló event során is megszerezhető volt.

15. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Ha jól emlékszem ez a 3. és 2 napos az 48 vonat ez max. 144db ha mindig óriásólat adott volna de ha a 4. akkor is 4x48=192 ól max ami a 128db lefedhető területhez csoda lenne ha meglenne. Senkinél nem hallotta, hogy nagy vonatozás esetén 50% felett lenne az óriásól.

Lehet fejleszteni, de nincsen értelme hiszen ezeket sem használja a legtöbb user akinek van (nekem is vagy 5 napot volt kint mindegyik mikor csak 1x tudtam ránézni a farmra, de azóta sem inkább a mamutot rakom ki mert az jobban megéri).

csopke1 kedveli ezt.
  16. pecanegra1976

elméletről beszéltem. és mi van ha szerencséje van valakinek? :p

nekem is inkább mamut van kint, de sajna abból is várunk még 1 vonatot...legalább

csopke1 kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

De édi a kisfiad! gondolom őt tetted ki! Szerintem kislány is lehet olyan szép! a vonatozás nem lett a TOP! Nem is nagyon szeretem az állatos gőzöst, de legalább adtak valamit!

Snoopy kedveli ezt.
  18. Snoopy

Snoopy Fórum ismerője

Köszönöm! :D Kislány, csak elég vacak a kép. :wuerg::cry: Zoé Anna. :D
    Nekem jól jött.1-1et kiteszek mindenből. :D Olvasom, hogy van mamut ól... Ezt hol tudom megnézni, mert beírtam a keresőbe, de nem talált semmit. :S

magdi06 kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Azt hiszem amit legutóbb betettem,azért nem kaptam semmit.Már szerintem lejárt az idő régen. Azt hiszem,tudom? 5 rókaólat tettem be! Vajon megkapom érte az új ólat? vagy egyszerűen nem indítottam be? Kétlem,de előfordulhat. Köszi,ha megnézi a modi!ID:10570559

20. pifepöfe

pifepöfe Fórum biztosa

Nekem jött! ráadásul narancs szamár, pedig óriás narancs kecskére hajtottam :)

pecanegra1976 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.