Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem lehet, és ezt az ismertetőben ki is hangsúlyoztuk. Ezért nagyon kell figyelni a betett értékre.

Mikulás48, Gio, kutyaszálló és 2 más kedveli ezt.
  2. bekheg

bekheg Járnitanuló

Ne add fel a reményt, mert nekem végre sikerült egy hattyúól, nagyon boldoggá tett.

Peszi2, gyfa, Gio és 10 más kedveli ezt.
  3. Elicius

Elicius Utánpótlás-írogató

Nem tudom, írta-e már valaki, de akinek van szerszáma, és épít sárga denevérólat plusz betesz pl 2 db disznót, összesen 30-35 ezer CSP-ből megvan az 500-as indítás. Nálunk az albínó denevér 6000 alatt van. Igaz, már nincs szerszámom, de amíg volt, indítottam pár vonatot. :)

Gio, -W-595-, kutyaszálló és 5 más kedveli ezt.
  4. Gina14161

Gina14161 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Tudja valaki, hogy miért nem kaptam meg a csomagot? Kiírta, hogy új tárgy került a raktárba, de sehol nincs. Meglesz az még? Vagy elveszetek a beadott ólak? Előre is köszi a választ.

5. erzsike511

erzsike511 Törekvő

En is a vidrat varom, ha valahol kiszall hamarabb , azt jelenti, hogy szüksegük van ott is ra.
    Hattyu is jo lenne mert csak 1 drb van. Jo vonatozast, sok sikert.

vje0315, -W-595-, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  6. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Sziasztok!
    Nekem minden ólam megvan, eddig 500-as rakományokat indítottam, 2 tatu, 1 vidra lett, ami számomra még érdekes, de mivel nagyon szeretem a rózsaszínűeket, amiből viszonylag kevés van, kérdezném, hogy ha 750-est indítok, akkor ezekre nagyobb esélyem van?
    Mellesleg: nagyon jó, hogy indul megint a vonat, és már a fákat várom!
    És én is csak azt tudom mondani: kitartás, mert megéri, főleg, ha van felesleges "rakományod";)

Gio, vje0315, kutyaszálló és 7 más kedveli ezt.
  7. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Szép napot mindenkinek.
    Én régóta vártam , hogy a gőzös visszatérjen. A nagy farmon indítottam a járatokat. Nem kell semmi extrára gondolni. Alap terményesek mentek sima ólakkal (struccászati TSz-ek , kecsketejüzemek, tehenészetek, sárga üzemek, stb...). Én nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Köszönöm BP.
    Kívánom, hogy mindenkinek ilyen szerencséje legyen, mint nekem.

Lillapilla73, Peszi2, Anulu73 és 19 más kedveli ezt.
  8. BALERA51

BALERA51 Utánpótlás-írogató

9. kisvirág

kisvirág Haladó

Sziasztok!
    A gőzösöm hozott 1 vidralakot :inlove::inlove::inlove: juhéééé, szuper :);)

ZsuFa319, Peszi2, -mami53- és 21 más kedveli ezt.
  10. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Remélem a vidrát hozó gőzös legalább egyszer az én farmomon is megáll és ad 1 vidrát. ;)
    Felém a tatukat szállító jár :inlove:.

Az európai borznak adok esélyt, de nálam az még "bili" kategória. xD:D

Rózsaszín ólról meg még álmodozni sem merek. :p

Sok sikeres titokzatos rakomány nyitogatást kívánok mindenkinek!!!

-mami53-, Gio, vje0315 és 12 más kedveli ezt.
  11. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Nekem is hiányzik a vidra, remélem, hogy én is kapok majd egyet. Óránként tudok csak indítani vonatot, igyekszem mindig pontosan indítani, délután meg kiteszem egyszerre őket.
    Most egy narancs kaméleon lett... De remélem, lesz rózsaólam is. :)

-mami53-, Gio, mamszi5107 és 9 más kedveli ezt.
  12. csöppség

csöppség Utánpótlás-írogató

Szia BALERA51. Az óladat a gőzös a fakkba rakja. Ott van a többi állat között. De lehet hogy nem az első, hanem a második vagy a harmadik oldalon van. Sok sikert.

-mami53-, Gio, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  13. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

Pedig ott van az a menüben, a barifejnél a "T" betűnél keresd, mint titokzatos rakományt!
    El nem veszik semmi, csak átalakul! ;)

-mami53-, Gio, kutyaszálló és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A titokzatos rakomány az ól menüben raktározódik. A kereső funkció segít.

Gio, kutyaszálló és bindi5454 kedveli ezt.
  15. -Márticska-

-Márticska- Haladó

köszönöm! sikerült rájönnöm! én is hattyúra hajtok, mert az eddig mindig elkerült, de most is úgy tűnik!

sárgazanót, Gio, vje0315 és 4 más kedveli ezt.
  16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Igen szép eredmény, gratula. :)

Én még egy rózsa tehénistállóval gyarapodtam. El is érzékenyültem, mert ez a legkedvesebb ólam (és egyben ez volt az első rózsaólam, amit megépítettem magamnak a zseniális grafikája miatt).

Ha valakinek már nemigen van mit felpakolni a vonatra, ajánlom a halásztanya építését, mivel ahhoz nem kell fa (szerszám).

Mikulás48, Fatther, Gio és 11 más kedveli ezt.
  17. he1951

he1951 Haladó

Nalam a hattyuval allt meg a gözös, hogy rozsaszinü olat nem hozott nem boszankodom , mert a vidra es a hattyu / egyik sem volt/ megerkezett. Az europai borz az csak alom.
    A titok sem hozott ujat , narancs tevet.Sok sikert a vonatozashoz!

maszilva, Peszi2, Gio és 9 más kedveli ezt.
  18. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Gyönyörű! Van ott minden, mi szemnek szájnak ingere. Ez mind új szerzemény? Elégedett lehetsz és persze szorgalmas voltál, de a szerencse is melléd állt. Nagyon szép, gratulálok!

emocy91, *mókuci*, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  19. hanny65

hanny65 Járnitanuló

Sziasztok megvan az első HATTYÚ ,köszönöm a vonatott ,jó vonatozást mindenkinek

Peszi2, *Masa*, Gio és 7 más kedveli ezt.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

15 db 750 pontos rakományból 3 pink( ló, szamár és kaméleon) lett. Meg még 2 titkosügynökképző, ami eddig nem volt. Remek!

*mókuci*, Peszi2, bindi5454 és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.