Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. berzsike

berzsike Fórumszaki

Gratulálok ! Ezek tényleg szuperek, nekem még rózsa nem jött, de 1 hattyú + 1 vidrám lett, ezeknek is nagyon örülökxDxD , no és reménykedem- hátha engem is megtalál valami rózsa színűo_Oo_O

maszilva, vje0315, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  2. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Melyikre hajtotok inkább?
    500as vagy 750es csomag?

3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Gio:) Gratulálok a remek ólakhoz.:) Az éjszakai kávé mellé,hoztam zenét neked.:music:

vje0315, sziszi1965, mani2004 és 4 más kedveli ezt.
  4. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Szia!
    Igazad van én is panaszkodnék. Sajnos nekem is ez az első, hogy rózsa hódot kaptam. Számomra is furcsa amikor azt mondják, hogy nem egy szerveren vagyunk. Miért nem kaphatja meg elsőre mindenki az újat? Aztán majd lesz ami lesz utána. ;) Nem szeretnék ebből vitát, meg igazából csak annyit szerettem volna ezzel, hogy ha van a pajtában és nem kell aranyat vagy csp-t költeni akkor az amit kapunk az ajándék és örüljünk neki. :inlove:
    Gratulálok a vidrádhoz! (nekem még sajna nincs)
    Mindenkinek sikeres vonatozást!

macsek., vje0315, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  5. Samborg

Samborg Fórum félistene

Velem is előfordult, a sárga halastavat nem veszi be valamiért.

vje0315 kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

megérkezett egy narancs méhészet így a 20:18-as vicinális egyik utasa meg is van :)

vje0315, Luthien, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  7. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Honnan indítottad? Én jártam úgy,hogy a városból indítottam,utána a farmról akartam ránézni az eventórán keresztül és üres volt a vonat. A városból megnézve viszont ott volt a szállítmány. Esetleg nem léptél ki utána rögtön?

emocy91 és vje0315 kedveli ezt.
  8. LBetti

LBetti Fórumgróf

Szia!
    Csak 500-ast indítottam.:)

vje0315, Gio, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Az 500-as éri meg szerintem. Én csak azokat indítom. :)

maszilva, vje0315, Gio és 3 más kedveli ezt.
  10. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Igen, én is ezen a véleményen vagyok.
    Még kéne szereznem 2 titokosügynök-képzőt és utána egyből áttérek az 500-as csomagokra.
    Most még van elég pajtabeli ól, azokat használom és utána jöhetnek a sárga denevérek.
    Azért különös hogy egy sárga denevér 460 pontot, egy textilmalom 10 pontot ér.

vje0315, Gio, HéricsBáró és 3 más kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Ha nem kapsz,cserenapkor küldök egy" bagolyért" vidrát.A madár nélkül félek,elfelejtem.
    Nekem berepült a hattyúm párja,lesem a kishattyúkat.

Gio, benedekbobe63, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

maszilva, LongNight, -Mayacska85- és 14 más kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Mostanra sikerült visszaolvasnom és látom milyen merényletre készülsz. Ezzel azért nem értek egyet mert lehet hogy már van egy csomó olyan ólad amid eddig még nem volt, tudnád vele csinálni a gazdaköri feladatokat ha kiraknád.

Mikulás48, vje0315, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Imádok vonatozni, különösen a Farmexpresszel ;):). Kaptam több Hattyú, Vidra ólat, piros pulykákat is ;), és sok-sok narancs ólat is :). Eddig elkerültek a pink ólak, de hátha majd ezután "születnek" meg ;)
    ...
    Elégedett vagyok :inlove:, szerintem sokunknak szereztek örömet ezzel az eventtel :inlove: 8). Hajrá Bp csak így tovább :)...
    Mindenkinek sok sikert kívánok az áhított ólakhoz ;).

maszilva, -Mayacska85-, vje0315 és 6 más kedveli ezt.
  15. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Nagy bűnbe estem:cry:xD És ha már bűnözök, akkor nagyba:) Minden aranyam elment:)
    A rossz hír számomra, hogy maradhatok fent éjfél utánig:S A jó hír, hogy addig is mennek a vonatok:p
    http://kepfeltoltes.hu/view/160507/_lg_z_s1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Csak súgni merem, mert hátha megcsípkedsz :)
    A gazdakör megvár, ill van piac is. Amire nem sajnálnám a csp-t ha úgy érezném:) A legújabbak nincsenek csak, mindenhol 2-2 új. Őszinte leszek, nem is érzem a hiányukat:) A nevüket azért már tudom legalább:) Ha pink malac lenne se tenném ki, ill a sárga egér is elfér:) Ahogy most a titok dolgok is:)A gőzősnél nem tudtam megállni mégse:D

Melan, Fätum, vje0315 és 8 más kedveli ezt.
  16. Luthien

Luthien Törzsjátékos

Sziasztok! :)
    A gozos eredmenyei:

500-as ertek:
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/160507/FarmExpress_500_1_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/160507/FarmExpress_500_2_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/160507/FarmExpress_500_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

750-es ertek:
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/160507/FarmExpress_750_1_www.kepfeltoltes.hu_.png
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/160507/FarmExpress_750_2_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nyitottam meg parat de nem tudom, mik voltak azok.
    Elfaradtam..:wuerg: Ha holnap reggel jol kelek akkor csinalok meg par kort, visszakuldom ami "visszajott" a vonatrol, de nem rakom ki majd csak a jovo heten. Ugy atlagosan elegedett vagyok.:) Lehetett volna rosszabb is.:p
    Akik csak parat nyitottak es talaltak rozsaolat azoknak nagy szerencsejuk volt, nekem az osszes 500-as bol (103 db.) 5 db. lett, de nagyon orulok sok pirosnak es nehany narancs termenyesnek is. ;)
    A 750-esekbol (93 db.) lett 1 rozsaol.

Mindenkinek tovabbi sikeres vonatozast es rozsas nyitogatast kivanok!!!:)

ördög0, Melan, vje0315 és 7 más kedveli ezt.
  17. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Ma esti 7 ólam eredménye:
    1 titkosügynökképző
    2 tatu
    1 hattyú
    1 teknős
    2 vidra
    A vidrám hiányzott eddig. Örülök neki. :)

Utoljára szerkesztett: 7.5.16
    maszilva, Melan, vje0315 és 6 más kedveli ezt.
  18. soramay72

soramay72 Fórum hercege

:inlove: Illatszertár, Rénszarvas színpad, és a bahást még nem is említettem :inlove:

bindi5454, Gio, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Meg is csipkednélek, de most nem foglak.xD Nem értem hogy miért várnak a kitevéssel, mert csak olyan ólat kaphatnak ami abban a csomagban van, tehát felesleges várni, nem lesz belőle csoda:)

20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jávorszarvasszínpad inkább. :) Gratula hozzájuk. :)

HéricsBáró, bindi5454, Melan és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.