Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Katica eddig sehol. Leginkább narancs ólakat kapok, anno örültem is volna nekik, de már a legtöbb ezek közül is csak kacat. Most kaptam egy rózsa tyúkot is. Végre legalább rózsaszín... igaz, a rózsa tyúk immáron a harmadik a sorban. A neon mellett elég lenne egy rózsa tyúk is. De legalább valaki gazdagodik majd vele cserenapon. (Ha én nem is, de valaki jól jár majd az én vonatom rakományával.) Remélem azért legalább egy katica össze jön, ha már ennyit vonatozom itt össze-vissza... ma még próbálkozom.

De azért látom, másoknak jól megy a sora. Lehet eltérítik a vonatomat?! :) :(

osztrak12, -W-595-, vje0315 és 9 más kedveli ezt.
  2. Kingaoo75

Kingaoo75 Utánpótlás-írogató

Nálam vakvágányra futott. Katica nem váltott jegyet. De még van idő.

3. -jóga-

-jóga- Junior szaki

Most esett le. A sok felesleges sárga, narancs, esetenként piros fejlesztést mind felrakom. Hol volt eddig az eszem? Rég nem használom őket. Első körben 5-5 egyszerre nyitok, meglátom mit adnak.

-Fülemüle-70, delfin929, vje0315 és 6 más kedveli ezt.
  4. tundermami

tundermami Járnitanuló

megvan a Katicám szuper !!!!!!!!

taga1, Fatther, Fuhur és 11 más kedveli ezt.
  5. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Öröm és boldogság.;)lett egy katicám,egy narancs rókám és egy rózsa pulyka.
    Titokólat is vettem.Először 19-et,ma reggel 20-at.Ami érdekesebb,egy szarvas,és eu borz,a többi nemérdekelmertsokvan ól lett.
    De a várva várt menyét nagy ívben elkerült.Úgy hogy most bezár a bazár.:pMajd legközelebb.
    A reménykedőknek sok sikert!;)

maszilva, rozo52, Fatther és 12 más kedveli ezt.
  6. georg46523

georg46523 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Lehet, hogy butaságot kérdezek, előre is bocsi. Fel lehet tenni nagyobb értékben is ólakat a vonatra? Úgy értem, hogy kétszer 600 értékű rakományért két titokzatos ólat kapok? Előre is köszönöm, ha valaki tudja a választ!

-Fülemüle-70, ljanika6 és alex0824 kedveli ezt.
  7. bazsge

bazsge Haladó

Sziasztok!

Nálam az öröm és boldogság még várat magára. Amint tudom indítom a gőzösöm, de lehet, hogy csak Kanizsáig megy. Katica birodalmát elkerüli. :(

osztrak12, rozo52, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!Egyszerre csak egy ólat hoz a vonat bármennyit is pakolsz fel pluszba,az csak oda vész!
    1 farmarannyal tudod a vonat menetidejét 0-ra csökkenteni.
    :)

9. elmo2002

elmo2002 Utánpótlás-írogató

Akinek lett katicája annak gratula,akinek nem, az szomorkodjon,ugyanis!A cet hasában ücsörögve J J-tól azt hallottam,hogy a játék készítői felkészültek egy 2017.04.01.-i levéltetves támadásra, ami a gyümölcsfáinkat 24 órára termésképtelenné teszi.Egyetlen védekezési mód ellene a biológiai hadviselés vagyis a:KATICABOGÁR.

osztrak12, rozo52, vje0315 és 9 más kedveli ezt.
  10. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Sziasztok :).
    50 terményes és 100 katicás ólból
    -3 katica
    -2 rózsa hal
    -2 rózsa tehén
    -1 rózsa kaméleon
    -1 rózsa birka
    -1 rózsa malac
    -1 rózsa nyúl
    -1 rózsa pulyka
    -1 rózsa strucc
    Na ennyi épp elég :D:inlove:.

maszilva, rozo52, vje0315 és 22 más kedveli ezt.
  11. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Tadámmm!!! Lett egy katica! :D:D És egy rózsaszínű strucc! :D
    Meg egy rózsaszínű panda is, bár az valószínűleg nem a vonatból, hanem valamelyik másik eventből, csak most találtam meg. 8)xD

csopke1, vje0315, kovacstne és 9 más kedveli ezt.
  12. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Most ért be a 2 adag ól, amit a gőzös hozott.
    II.titokrakomány: piros tyúkól, piros hódvár, narancs szamáristálló, narancs kaptár, Illatszertár, Titkosügynök-képző.
    A II-es rakományból amit szerettem volna, megkaptam, az illatszertár és titkosügynök képében, a piros hódvárnak külön is örülök.

Lássuk most azokat az ólakat, amik Katicabogárlakot ("esetleg") rejtenek, 26 ólat nyitottam egyszerre:
    narancs birkanyíró (ha tanyára költöznék, biztos megélhetésem lenne már mert összesen 4-et kaptam eddig a gőzöstől)
    narancs kaptár
    2 db narancs tyúkól (szégyen)
    sárga terményesek,egymás után 3 egyenesen az arcomba:wuerg::tehenészet-birkanyíró-kecsketejüzem
    3 gólya, (legalább lesz mit a gőzösre raknom)
    2 jégmadár, (marad, mert nagyon szép a grafikája)
    3 piros ól egymás után, de ezek jól jönnek majd: juh- hal - kacsa
    narancs angórasimi,
    2 narancs strucc TSZ,
    narancs guanó,
    3 teknős (utaznak,mert rengeteg van belőlük)
    2 hattyú,
    a végére a két csemege: Katicabogárlak, és egy rózsa halastó.

Tehát legalább 26 vonat által hozott ólat kellett kiraknom, és aratnom egyszerre, hogy legyen benne rózsaól és egy db újdonság?
    Elég izzasztó volt mit mondjak, pláne a sárga terményesek emelgették a vérnyomásomat
    xDxDxD

osztrak12, csopke1, vje0315 és 14 más kedveli ezt.
  13. tundermami

tundermami Járnitanuló

sziasztok hiba van ?? Csak 14 aranyért tudom elküldeni a gőzösömet miért?? HELP???:(

14. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Tettél a vonatba 600 értékben ólakat? Képet tudnál róla mutatni?

-Fülemüle-70, alex0824 és sziszi1965 kedveli ezt.
  15. tundermami

tundermami Járnitanuló

bocsika beraktam az ólakat és átváltott mégegyszer bocsi!!

-Fülemüle-70, alex0824 és Gio kedveli ezt.
  16. Csókos

Csókos Fórum bárója

Idő mint a tenger, de a nyugalom véges... bosszantó.

alex0824, -Fülemüle-70 és bindi5454 kedveli ezt.
  17. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!44db katicásat indítottam Lett is 4db katica,1 rózsa szamár,1 rózsa lóistálló,1 rózsa nyúl,1 rózsa tehén,1 piros disznó,5db jégmadár,2 hattyú,2 teknős a többi narancs sárga ól.Nagyon eredményes vonatozást mindenkinek.:).

ljanika6, maszilva, vje0315 és 11 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez szép felhozatal, grat hozzá. :) Én már nem indítok többet, mert csak idétlenségeket hoz már. :)

Melan, alex0824, .sylvia72. és 7 más kedveli ezt.
  19. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Félidő eredmény: Rózsák-Katicák 10-6 Én a rózsáknak szurkolok:D. Majd jövök a végeredménnyelxD

hegyivadasz71, maszilva, zsona416 és 24 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Kibontottam az első 10et.
    Rózsák - Katicák 0-0.

alex0824, steve223, GA-BI-O-Farm és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.