Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mennyi felreppenőt adnak ? :inlove:Ha nem adnak , akkor elszállnak keresni ?:p

mani2004, Melan, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!Leszedem! Majd ha lesz gazdaköri akkor kirakom.Nem hiszem le leszek maradva egy esetleges feladatban napi kb: 264 katica az hamar megoldaná a feladatot.Ha netán cserélhető lesz akkor elcserélem ,elajándékozom őket! Kb 5-6 db-ot megtartok majd.Engem inkább a pink ólak hajtottak a vonatnál.
    :)
    Jancsika! Ha jól számoltam akkor 15 másodpercenként repül fel minden ólról egy felreppenő (katica)
    :D

mani2004, OJani, Melan és 14 más kedveli ezt.
  3. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Eddig 2db katicám van:Dmé2 ólat le kell szednem nem sok reményt fűzök hozzá:sleepy:
    Nem tudom mennyi vonatot indítottam el de rengeteget több katicára számítottam:(
    De ennek is örülök jobb mint a semmi;)remélem mindenkinek jutott legalább 1db;)
    Mindenkinek további jó játékot:D

mani2004, OJani, erzsike511 és 5 más kedveli ezt.
  4. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Köszi...

5. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

264db katica eszt hogy csináltad?én a 2-nek örültem:cry:

mani2004, -Fülemüle-70 és alex0824 kedveli ezt.
  6. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Nem annyi ól! Annyi katicát tud adni kb naponta a 44db ól. Napi majdnem 6x aratható ,inkább úgy írom,hogy kb 25 óra alatt adnak 6 aratással 264 katicát.

mani2004, Melan, Cyra65 és 8 más kedveli ezt.
  7. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Nem tudom ki hogy van vele, de nem vagyok elragadtatva a gőzöstől, legalább 50 szer ment a gőzös ha nem többször, és egy könyör adomány katicát kaptam. A többiből meg van már bőven. A titokból sem lett semmi, igaz csak 3 vettem. De fel a fejjel !

ideals2011, mani2004, erzsike511 és 8 más kedveli ezt.
  8. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Azt nem csodálom, hogy a rózsa ólakra hajtottál. Ezeknek nem veszik el az értéke, a katica előb-utóbb sajna leértékelődik.
    Nekm csak egy rózsa ól lett, a katicák jobban kedveltek:).
    A legutolsó, amit ma kibontottam, egy sárga aranymosó lett, 13.59-kor gyorsan jegyet váltottam neki.xD

mani2004, Melan, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  9. ideals2011

ideals2011 Törekvő

Sziasztok!
    Csak egy kicsit lett tele a hócipőm, a kb. "százharminchatodik" jégmadár és teknőslak láttán, mikor narancsos állatokat adtam be, gondolván, hogy azt tovább fejleszti. A jégmadárral és a teknőssel "pont" tele van a padlás..- meg még egy kettővel, amit tudott adni a gőzös! Ez is egy nagy nesze semmi fogd meg jól volt mostanság. Az óriás ólak megérték, de ez?? - persze biztos van, aki elégedett, nos én nem ebbe a körbe tartozom... - sajnos! >:(

Gazda: ideals2011ID: 27170900

mani2004, OJani, simi1955 és 3 más kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Igen, Dumbót biztosan eltérítettem, majd kap tőlem.:(
    Csere napon keress majd meg. :)

Bakker Alex. :)
    Nálam még érik egy csomó, 1 óra múlva vissza rendezem a farmom. :)

Utoljára szerkesztett: 28.11.16
    mani2004, Melan, -Mayacska85- és 8 más kedveli ezt.
  11. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Csatlakozom az elégedetlenkedők köréhez. Éjszakai alváson kívül, szinte óránként küldtem a vonatot. Egy nyamvadt katicát sem sikerült szereznem, viszont az óljaimat sikerült kellőképpen lecsappantani. 600 pontértékben berakott ólak helyett, többnyire kaptam 150-220 pontértékű olyan ólakat amivel így is tele a pajta. Az előző eventről nem is beszélve ahol az utólsó kitehetőt nem sikerült megszereznem. Kezd a kedvem elmenni a játéktól, pedig havi 5000 Ft-ot áldozok a két farmomra. 100-as szinten vagyok, de ezek a csalódások egyre inkább elveszik a kedvemet.

ideals2011, mani2004, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. erikpipi

erikpipi Járnitanuló

2 katicát sikerült megszereznem, 1 rózsaszín halacskát, és egy pirosat. Menyét nem sikerült, de gyanítom az is lesz majd bőven :)

13. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

szerintem a jégmadárnak, egész jo pajtaértéke van...ha kell majd játékba...mint már volt is rá példa az állat kategoriákban! Mint most majd a Katicák, a rovar kategoriákba! teknos meg majd csak kap fejlesztést és akkor jo lesz majd alapolaknak is! Ja nekem 6 db katicka let, meg rózsa kaméleon, struc, meg Halastó,meg méh.stb!

OJani, erzsike511, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok meghoztam én is az eredményt. Nagyon nagyon boldog vagyok így kezdem!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
    44ól:
    1-es szintű sárga:rodeó ranch, csacsikovács, pehelytollgyűjtő állomás, guanógyár, aranymosó.
    2-es szintű narancs: 2db strucc TSZ, rénszarvas, tehenészet, birkanyíró, 2db kaptár, 3db halastó, tojástojó, 2db csacsikovács, guánógyár, szamáristálló, hódvár.
    3-as szintű piros: halastó, 2db kecskeól, strucc, pulyka.
    4-es szintű RÓZSA: kaméleon, nyuszi.

Titkok: 5db hattyú, 2db teknős, 4db jégmadár, gólya.

Na meg természetesen ide is befutott 2db Katica! :)

Viszont egy kérdés, ezek a színes ólak ugye alappal is rendelkeznek? Mert ha nem akkor hiába örülök akár csak a sárga terményesnek is, mivel nekem alig van még alap terményesem. Sose barkácsoltam még igazán, nincs is miből...Nyugtassatok meg, hogy nem csak a sznt kapom meg! :)

Ui.: még 5 ól vár beérésre!

mani2004, Melan, -Mayacska85- és 6 más kedveli ezt.
  15. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    Alappal kapod.

16. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Nekem stílszerűen 7 db Katicabogárlakot sikerült összevonatoznom, ezen felül lettek rózsaóljaim is: halastó, lóistálló, kacsa, és rózsa tyúkólból 2 db is lett.
    Amit itt szeretnék megjegyezni, hogy a BP központjában Tini nindzsa teknőc fanok dolgozhatnak, mert én még ennyi teknőslakot nem is láttam kifejlődni, volt, hogy egyszerre 4 db is lett, amikor learattam vagy 28 ólat.
    A gólyák a 2. helyen kelepelnek, nem győztem visszarakni őket a vonatra a teknőcökkel együtt.
    Bósszúból megdobált a masiniszta sárga terményesekkel, birkagyapjú, kecsketejüzem, tehenészet, ezeket igazán kivehetnék a titokeventek és ólgőzösök repertoárjábaól.
    Biztos a kicsi gazdákra hivatkoznak, hogy miattuk, de nekik ha nincs elég magas értékű óljuk vagy csp-jük, akkor igen bajos indítgatni, hogy sárga ólakat kapjanak, de szerintem ők sem igen örülnének ezeknek.
    Cserenapon lehet nálam jelentkezni, ha valakit a sárga terményesek hoznak izgalomba vagy kezdő gazdáknak szívesen küldök.;)
    Rengeteg narancs ól és terményes lett, ezek még nem is olyan rosszak, kaptam piros ólakat is.:p
    Ja, meg kell jegyeznem, hogy a sárga ólak na meg a teknőssereg ellenére jó eredménnyel zártam ezt az akciót, lehetett volna rosszabb is.
    Mindenkinek szép délutánt kívánok :))

rozo52, OJani, maszilva és 10 más kedveli ezt.
  17. bond

bond Junior szaki

Nekem is az lenne a kérdésem, mit kellett volna tennem ahhoz, hogy a megszámlálhatatlan menniségű vonat indításból és sajnos
    vettem tizenöt menyétest, de egyiksem termett számomra dicsőséget. Hogy van az, hogy egyesek20-t is kapnak, mások semmit.
    Az a válasz, hogy nem mindegy melyik szerver, hát.. nem igazán korrekt.

18. taga1

taga1 Fórum biztosa

Gratulálók a Katicákhoz. A teknős ólaknak én személy szerint örülök, mert a terményese hármasával fogyasztja. Egyszer biztos el jut a tenyésztésig és akkor jó lesz a sok-sok ól.

mani2004, Ivibaba54, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Számomra ez szuper hír! Nagyon kevés alap terményesem van, ha gazdakört akarok csinálni, mindig a piacra rohanok, de az meg ugye drága. :(
    Szia Cyra! :)

Én egy átmenet vagyok a magam 81 szintjével. Nagyon tudtam értékelni a sárga és nari terményeseket pont azért mert nincs alapanyagom, hát még tenyésztett állatom arra, hogy akár csak egy alap terményest is kapjak. Amiket én is dobtam a vonatra az 1-2 szintű ólak és terményesek! Pont azért mert titkon bíztam, hogy alapot ad. Innen onnan nyertem fejlesztést meg kaptam is, de alávalót sose, így nem tudtam kirakni. De most már nagyon nagyon boldog vagyok. A titkosak, hattyú meg ezek, asszem pár darab úgyis kell gazdaköribe, teknős úgy szint, jól jöttek nekem! :)

rozo52, mani2004, OJani és 9 más kedveli ezt.
  20. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia feki :)

Cserenapon írj rám légyszi, nagyon szívesen küldök neked terményeseket, alapokat +sárga és narancsot is akár :)

rozo52, mani2004, Ivibaba54 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.