Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok!
    A reggeli nyitásom eredménye: kecsketejüzem narancs, kaptár sárga és ILLATSZERTÁR nagyon örülök neki és reménykedem, hogy még sikerül szereznem mert folytatom a vonatozást.

hóóvirág, csio70, Gio és 13 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nem szólhatok egy szót sem, tegnap lett illatszertáram és 10 titokólból teknős:) ez ma eddig nem az én napom, de hol van még az este..:):);).

hóóvirág, Gio, meszimarsi és 9 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nééé mán, akkor tényleg csitt. :);) Nekem semmi de semmi jó. Eddig a szinpad volt a legjobb. De hát már ugye nincs is akkora értéke. Bezzeg mikor kellett volna nem jött egy se. :)

Gio, Jucus1949, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Számat szorítom isxD;):p.
    Jönni fog Neked is, csak türelem.

Jucus1949, macsek., sziszi1965 és 2 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Vagy ha még nincs, lesz neki, ha majd visszaküldjük a sok narancs lovatxD
    Baby én is kaptam narancs tojástojót, pedig a tojásfáimnak sincs hely, nemhogy a tojástojónakxD

Jucus1949, macsek., LBetti és 4 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ha már van feles illatszertárt átküldhetnéd a Tiszaira hozzám :D

Jucus1949, sziszi1965, skalimaci és 2 más kedveli ezt.
  7. [mendy]

[mendy] Törekvő

Sziasztok.Nem tudja valaki hogy csp ráfordítással milyen ólakat lehet a vonatra tenni?

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

sziszi1965 kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

sárga deniól 3 kell a vonathoz és az kb 90-100e csp ár/érték alapján ez a legolcsobb

skalimaci kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ezért nem bontottam még egyet sem ki.:D Ma még 200% plusz bónusszal aratok (felhő+ arany), nem akarom az ólakra elpazarolni. Most arattam a mamutokat, de lecseréltem kitehetőre őket, mert azt még kétszer arathatom. Az ólakat holnap teszem ki, 10 van eddig, azt hiszem itt meg is állok. Ismerve a szerencsémet, én lepődnék meg a legjobban, ha befigyelne egy rózsaszínól.:D

Kata_rzis, Gio, Jucus1949 és 10 más kedveli ezt.
  11. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Sziasztok!
    12 vonat indítás eredménye:
    3 narancs kutya
    2 sima kutya
    1 sárga kecsketejüzem
    1 Jávorszarvas színpad
    1 piros halastó
    1 textil üzem
    1 narancs szarvasgomba malacfarm
    1 retro++ hód
    1 narancs csacsikovács
    De nem adom fel, még tele a menü kecsketej üzemmel, tehenészettel és sárga denivel, jó pár órát vonatozhatnak még :D

Gio, apuci30, Jucus1949 és 6 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sok esélyt nem látok rá, mert már újabb vonatot nem indítok, csak azt várom ami érik. :) Majd jövök az eredménnyel. ;)

csopke1, Tavirózsa, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  13. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok, szia Csaba:))

Akkor most leköröztél, nekem 2 narancs kutya lett tegnap, mindegyik ugyanazon a helyen, és lett mellette egy sima kutyaól is, aztán ma kinyitottam még 3-at, az egyik sárga kaméleonlak lett, a másik 1 narancs szarvasgomba malacfarm, a harmadik pedig mi is lett volna más, mint egy ++retro hódxD.Hogyan lesz így meg a pillangó terményese?:cry:
    Lehet, hogy azért kaptam annyi kutyust, mert eddig csak szőnyegcsomózóval raktam meg a vonatot és az Elefánt megorrolt rám-.-Láttam a szemében, hogy azt gondolta, micsoda egy kutyaütő vagyok én, hogy ilyen nehezen vagonra rakható állatokkal utaztatom a Gőzöst:D! Most megkönyörültem rajta és fölpakoltam a vonatra
    3 egérlukat és két tyúkólat, ezek alig foglaltak helyet a vagonokban, remélem Illatszertárat:inlove: hoz vissza a Gőzös.:p;)

hóóvirág, meszimarsi, breki072 és 15 más kedveli ezt.
  14. [mendy]

[mendy] Törekvő

Köszönöm a válaszod.

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Pazarlás 3 sárga deniólat elküldeni, annak 1380 az értéke. Ennyire nem pazarlunk.:D Kukori leírta, hogy miket lehet mellé tenni. Én 2 tojástojóval vonatoztattam a deniket, meg 30 pontért kellett még valami. Az lehetett tehén - tyúk, sárga tyúk - tyúk, papagáj páros is.

Gio, bogisaci60, Jucus1949 és 10 más kedveli ezt.
  16. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Látom Téged is elkerült a szerencse:music: bár azért az a n.tojástojó nem is olyan rosszxD:p nekem c.sárga jött és jövöget mindenből:p amíg van mit felrakni addig tolom neki, aztán nem tudom mi lesz majd ezzel a sok visszajött hasznavehetetlen cuccalxD a végére tehetnének egy hatalmas tehervonatot ahova minden felesleges ólat felpakolhatnánkxD

Jucus1949, Bátyus, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  17. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    A reggeli nyitásom nagyon siralmasra sikeredet: kutyaól alap, juhakol sárga, halásztanya narancs és tehénistálló piros talán ez az egy ami említésre méltó a többi mehet a gőzősre. Remélem a következők nyitásánál valami jobbat kapok mondjuk illatszertárt.

Cyra65, Gio, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  18. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!
    A délelőtti nyitásom: 5 ólból 2db illatszertár xDxD a többi jelentéktelen nagyon örülök!! Mindenkinek hasonló szerencsét !!xD;)

hóóvirág, csio70, Gio és 14 más kedveli ezt.
  19. Petra-1999

Petra-1999 Utánpótlás-írogató

Kedves Druszám!
    Beadtam a kutyaólat, mert sok volt belőle és még mellé két titokólat is. Jó csere volt xD visszajött a kutyusom, nagyon hű hozzám nem is rakom többet fel a vonatra! Inkább elküldöm cserenapon valakinek, akinek szüksége lesz rá! ;)
    Üdv Petra

icus08, Petramama, macsek. és 8 más kedveli ezt.
  20. verda

verda Haladó

sziasztok!
    3 gőzösből egy illatszertár és egy textilmalom :D. A harmadik sárga vagy narancs állat volt, nem tudom, de nem is fontos.
    Nagggyon nagy boldogság!!!! És ezek szerint van remény, még 3-ból is lehet 2 várva-várt eredmény.
    Köszönöm!!!

Mag-Anya, kukac42, hóóvirág és 18 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.