Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mindennévfoglalt1280

mindennévfoglalt1280 Utánpótlás-írogató

Szia!

Nekem, sárga egérből + angóra + halásztanya, meg még volt valami, ebből lett retro ++ hód. :mad: Ez a vonat tényleg luxus. :cry:

macsek., -Sandika-, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  2. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

A vonatról narancs méhészetet, citrom angórát és citrom festőtelepet kaptam... mennek vissza, retúrjárat. :S

Ni0na, icus08, LongNight és 4 más kedveli ezt.
  3. Coff66

Coff66 Fórum veteránja

Nekem is hasonló szerencsém van xD
    Semmi értékelhető nem jött még :cry:

Tigrislady, Ni0na, Baby72 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Hát ez megint nem akar bejönni, vettem újabb 4-et, mivel sosem szoktam sikeres lenni ebben a titokól mizériában, de megtartom ezt a jó szokásomat, hogy ezzel nem foglalkozunk, mert az eredmény borzalmas: vakondlak, galambdúc, nyúlketrec sárga, pehelytoll sárga. A 91-es szinten! :mad: Nemhogy a legújabb teknőcből nem kaptam, de még az azt megelőző kacsacsőrűt sem láttam!!!!!:mad: Minek itten pénzt kidobálni? Hogy legyen ól a gőzösre? van arra több, mint elég..... Ez így nagy luxus.....

csio70 kedveli ezt.
  5. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Eddig nekem sem volt szerencsém , már vagy 10et indítottam, semmi említésre méltó, szomorú vagyok.:(

Jucus19, _Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  6. macsek.

macsek. Törekvő

Azért ez nem egészen így van, még 3 millió 300 ezer és elérem a 97-es szintet :). Tegnap indított első ólam illatszertár - nagy boldogság :). Második ól jávorszínpad - amikor még ritka volt bármennyi ólat vásároltam, mindig elkerült :(, eventen sikerült megszereznem, cseréltem is és most kaptam - volt már, de ennek is örültem. Ezen felbuzdulva folyamatosan pakoltam a gőzöst, de sajnos azóta citrom terményesek jönnek :(. Még rakok be néhányat, aztán meglátom, ha továbbra is citromokat kapok leállok.
    A régi gőzös nekem jobban tetszett, mert volt választási lehetőség milyen értékben szeretnénk berakni. Én folyamatosan az 500-asokat raktam, mégis kevés citrom, több narancs és óriásól jött.

Tigrislady, verda, icus08 és 5 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Van még idő, jönni fog csak próbára teszi a türelmet ez a huncut masiniszta. Most én is azokat pakoltam a vonatra amiket eddig hozott és kikapáltamxD;), hogy ebből mi lesz? Sárga tyúkól:D:D:D;).

Tigrislady, iboly54, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

narancs méhészet még nem volt magamnak meg nem építettem :D

9. krucsaidávid

krucsaidávid Utánpótlás-írogató

Piszok mázlista vagy! ;)

10. északifény

északifény Junior szaki

Sziasztok. A reggeli nyitás nekem is nagyon rossz volt de tegnap kaptam egy rózsaszin kaptárt aminek nagyon örültem :) Továbbra is rakom be az ólakat és reménykedek :)

Gio, Tigrislady, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  11. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Beértek a reggel kirakott rakományok: Lett megint 1 illatszertár, narancs rodeó,narancs guanó,narancs aranymosó,narancs csacsikovács, 1 sláger, és persze az elmaradhatatlan hód ++. Annyira nem lettek rosszak,lehet a következő valamikori eventbe termények kellenek? Én sárga deniket vonatoztatok és még mellé sima tyúkólat, sima 20 pontos ólat, és 2 terményest rakok,ezekből van még bőven a menüben.Csp-t nem költöttem még eddig a titokólakat sajnálom,hiába van mindegyikből jó pár db maradjanak csak nálam.

csio70, Gio, Kukori.és.Kotkoda és 5 más kedveli ezt.
  12. macsek.

macsek. Törekvő

Melyik felhő ad neked 100 % bónuszt? Én is szeretnék olyat ;). Szerintem nem elpazarlás az ólakra, mert 5 óra alatt érnek és elég jó TP-t adnak. Nekem is van FA vásárlásból 100 %-om + húsvéti leki és így 1200 TP darabonként, ez nem kevés és még a 6 bagoly, valamint a titokólra ható felhő 20%-a nincs is benne!

13. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Megüt a guta. Vakondlak lett. Már 10 db van belőle.Az értéke egy nagy semmi ,többet nem fogok titokállatra költeni !

kovacstne és Csöpi02 kedveli ezt.
  14. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia! Én eddig nyolcat indítottam és ebből csak egy volt olyan ami érdemleges a kaméleonlak piros, de próbálkozom még hát ha szerencsém lesz egy illatszertára. Reménykedjünk tudod a remény hal meg utoljára.

Peszi2, Tigrislady, Ni0na és 5 más kedveli ezt.
  15. JeckSpero

JeckSpero Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Elsőre egy textilmalom!!!:)

csio70, Peszi2, Gio és 11 más kedveli ezt.
  16. Magdi1954

Magdi1954 Junior szaki

ez a gőzös most azért van aki már nem nagy kedvel játszot,végkép elmenjen a kedve a játéktól

kigyoharcos, kovacstne, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  17. krucsaidávid

krucsaidávid Utánpótlás-írogató

Bocs, de a sárga deni 460-at ér, 3*460=1380

18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

A Nepáli.:D Adta tegnap a 100%-os táblát is.

Gio, Kukori.és.Kotkoda, macsek. és 4 más kedveli ezt.
  19. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

A 7. gőzös-titkos rózsaszín kacsa! :inlove: Hogy őszinte legyek, még soha nem volt rózsaszín ólam. Tehát folytatom tovább.

Egyébként is tisztára izgalomban vagyok, alig több mint 100 ezer pont hiányzik a szintlépéshez, és bár sose figyelem olyan nagyon, ilyenkor, az utolsó pillanatokban szívesen gyorsítanék egy kicsit! :oops:

hóóvirág, Kata_rzis, Gio és 16 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Egyél néhány mézes banánálmot;):). Azt szoktam én is, mikor elgurul a gyógyszerem szintlépés előtt xDxD.

hóóvirág, Kata_rzis, Gio és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.