Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sorban állnak miután megtudták lehet vonatozni :)pláne mikor meglátták cicust meg brekit a vonat ablakában :DxDxDxD

Gio, sziszi1965, macsek. és 3 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Nem vagyok lüke!:mad:
    Tegnap este aratás előtt megvettem a felhőt, azért nem a reggeli aratás előtt, mert előző nap nem kaptam paysafecardot, de ezt le is írtam a Gangon. Tudtam, hogy jön a bónusz is vele, a Táltos vásárlásakor is így volt, ki-belépés és ott volt a 100%-os tábla.
    A kártyán még maradt annyi euró, hogy ma a fő aratás előtt tudtam még 150 FA-at is venni. Ismét jött a 100%-os bónusz. Azért pakoltam tele 10 órás kitehetővel a farmot, mert azt még +200%-kal tudom aratni este.

csio70, Kata_rzis, Holdsarló és 4 más kedveli ezt.
  3. macsek.

macsek. Törekvő

Igen, úgy értettem, de közben lejárt a felhőm és láttam, hogy nem 100 %, csak már nem akartam offolni a csevegőt vele. :)Gratulálok a kacsacsőrűhöz, szerencsés vagy!

kukori80 és kukac42 kedveli ezt.
  4. breki072

Drága Noci! Mi a problémád? A nepáli felhő 10% ad 1/2h keresztül a bahás mit tudom én most mire, mikor megvettem nem adott nekem és szerintem senkinek sem 100% tp bónuszt
    Kérnék egy modit cáfoljon vagy erősítsen meg benne!

kukac42, _Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  5. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

szia Cygnus!én is vásároltam tegnap és ma fa,és kaptam 200%tp táblát a kergébe adot 195-ezer tp elöte mikor nem volt 200% tp akor kaptam 135-ezer tp,csak aszt nem értem akkor hol számolja a 200%-os tp-ét???????hozzáteszem hogy a varjufákal a tojásokal és a tavaszi koszorúval ,és húsvéti lekvárral én plusz napi 230% tp szedek össze! tehát összesen 430% százalékal kellet volna aratnom ma a kergés kütyüket és összesen 60.ezer tp vel adot többet ,ez seholsincs 430%százalék tp!

_Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  6. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Az a lényeg hogy én értem amit írtam xDxD Te meg csak utaztasd meg a békákat xDxD

7. krucsaidávid

krucsaidávid Utánpótlás-írogató

Én kaptam a gőzöstől:
    1, sárga tehenészet :wuerg:
    2, rózsaszín malac :)
    3,rózsaszín pulyka :D
    És most Illatszertárat és textilmalmot kérek!:inlove:;)

csio70, Gio, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én már a rózsa ólakkal is elégedett lennék. Nem tetszik telhetetlen lenni? ;):)xD Nekem csak a kutyákat dobálja vissza. :oops:

Gio, macsek., berzsike és még 1 ember kedveli ezt.
  9. breki072

Bocsika ha magadnak írogatsz nem gond csak kínos xDxDxDxD

Kata_rzis, Momsza, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  10. macsek.

macsek. Törekvő

Megadta a felhősor vásárlás is a TP bónuszt, én tegnap a mega TP nap indulását követően vettem és megérkezett a bónusz is vele :)

_Cygnus_, sziszi1965 és levianyu1 kedveli ezt.
  11. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Na, nekem is megjött a retro++ hód, igaz, a sárkányosból. :p

ÉÉÉÉÉÉÉs megettem a pajtából minden földi jót, még egy keveset a piacon is vettem ------> szintet léptem!!! :inlove::music:;)

marutea, hóóvirág, csio70 és 17 más kedveli ezt.
  12. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Én meguntam. Pár gőzöst elindítottam mindegyik farmomban, azon kívül, hogy itt lett egy pink pulyka, egy másikban egy illatszergyár, aminek nagyon örültem, azon kívül megszórt sárga és narancs méhészetekkel, tojástojóval és tehenészettel, szóval mintha csak azt adná, amit úgysem teszek ki, mert mindegyikből van egy kupac fám. BP meg röhög a markába:(

alpha58 kedveli ezt.
  13. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Sziasztok!

Nekem 6 ólból 3 textilmalom lett... pillangós terményes sehol :oops: Nem tudom milyen gyakran adja a textilt, de nincs szükségem ennyire, az biztos... fákra szívesen elcserélem ;)

csopke1 kedveli ezt.
  14. breki072

hm hm hm igaz én tp előtt vettem meg, az is igaz h hm mikor elindult a mega tp nem olvastam el a felhőre is vonatkozik mert csak arany rendelésre szokott vonatkozni

Baby72, kukac42, macsek. és 3 más kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

én citrom fejlesztéseket kapok :) nem vagyok tellhetetlen de egy két narancs ragacsgyár vagy pink kaméleonnak csinálnék helyet de álmodozok mint a nyomor

Brigi031976, Baby72, teréz65 és 7 más kedveli ezt.
  16. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

1 textilmalom, 1 aranymosó és 1 illatszertár...meg kutya vagy 3

Kata_rzis, LBetti, vcsaba18 és 5 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Álmodozni azt lehet. ;):pxD

Baby72 és csopke1 kedveli ezt.
  18. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Gratulálok !:D:D

MamaMeseKertje és csopke1 kedveli ezt.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Mega Tp akció alatt pl. a szezon munkás vásárlása is ad bónusz táblát, mint ahogy a prémiumtagság vásárlása is.

breki072, Baby72, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  20. Törp

Törp Utánpótlás-írogató

Karbantartást a vonatnak!!! nálam kiakadt és csak narancs kutyát, vagy hódot hoz . én csak 1 icipici pillangót szeretnék;)
    Tudja valaki, csak itt és most van lehetőség Illatszertárat szerezni? mert itt elég reménytelen.

macsek., Baby72, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.