Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hát nem gondoltam én sem hogy tömegével jelennek meg ;) Viszont sokkal olcsóbb megszerzési mód mint megépíteni ....
    Szóval sok jó luxus rakományt mindenkinek ....

Én ha kapnék valami rózsásat ... tuti a következő cserekor megpróbálnám olyanra cserélni ami nekem kedvesebb ;)

2. északifény

északifény Junior szaki

Még nem, de majd azzal is megpróbálom . Neked bejött ?

alpha58, _Cygnus_ és Brigi031976 kedveli ezt.
  3. Edythke

Edythke Fórumlakó

Én is tettem már be egeret,vakondot, rókát stb. de eddig semmi. most narancs tyúkólat kaptam mindjárt 95-ös szinten.

alpha58, iboly54, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Én titok ólat még a régiekből sem teszek bele ... Sajnálom őket ... Ha mégis úgy érezném valamikor hogy kidől miattuk a pajta oldala , akkor csere napon elajándékozom kezdő játékosnak őket ... Addig meg had fogyjon a szerszám és a cspért vehető ólak garmadája :)

5. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sziasztok! Az én vonatom 10-ből nyolcszor struccot, vagy struccászati tsz-t hoz. Illatszertár nagyon elkerül.:cry:

6. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Szerintem azzal jött össze!Nagyon drukkolok neked!;)

7. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Sziasztok!
    Második ól: piros tehenészet Harmadik ól: ILLATSZERTÁR
    köszönöm szépen, ennek nagyon örülök. :)

8. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Azt hiszem, hogy most fejeztem be a titokól vásárlását. Az utolsó négyes: retro hódvár háromszor, meg egy egérlyuk.... :D :D :D Ez már annyira tragikus, hogy csak röhögni lehet rajta, de jó drága humorpirula lett. Tisztelettel, én ezt befejeztem. A BP-nél hírből sem hallottak arról, hogy a rosszkedvű vásárló nem jó vásárló? Egyenlőre maradok a vonatra dobálásnál, hátha az a része sikeresebb. Aztán majd egyszer, amikor már nem kell senkinek, mert olyan régi ólak lesznek, nekem is lesz kacsacsőrűm, vagy teknőcöm. De nem hagyom tovább szivatni magam.

alpha58, janos6750, Ni0na és 5 más kedveli ezt.
  9. északifény

északifény Junior szaki

Köszi szépen :)

Brigi031976 kedveli ezt.
  10. Edythke

Edythke Fórumlakó

Nálam a piacon már szürke az albi denevér, a sajátomat mind felhasználtam pedig nem kevés volt, így maradtak a titok állatok amit én is sajnálok, de ha most nemsikerül az illatgyár, akkor az eddigi tendenciát látva kb.2 év múlva lehet majd megszerezni ha egyáltalán meglehet :oops:

alpha58, _Cygnus_ és Kata_rzis kedveli ezt.
  11. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Azért a hódokat őrizzétek!
    Szerintem hamarosan lesz valamilyen Dunát rekesztő hódváras feladat;)

12. bognarkatalin

bognarkatalin Utánpótlás-írogató

Befejeztem az ólbedobálást,Nem érte meg.Kaptam sárga kacsaólat,van rózsaszín,stb,

csio70, alpha58 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Némi cspvel retro bahás ólakkal is elindul a gőzös ....
    S kitartás ... van még idő ...
    Még az én pillém is kóborol valahol ... Lassan lepkehálót készítek a monitor mellé ...;)

14. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Sziasztok :)
    tettem be: 1 béka 1 galamb, 2 jávorszarvas kifutó 1 narancs tyúkól és még valami narancs ólat. az eredmény: rózsa lóistálló :)
    köszönöm BigPoint :)

15. 99patto7015

99patto7015 Járnitanuló

Na,jó !!! Mikor lesz cserenap ?

16. Mama081952

Mama081952 Utánpótlás-írogató

Én is befejezem a vásárlást,16db sárkányosból nem lett kivimadár,teknős,kacsacsőrű csak sok vakond és denevér, ja azok voltak is, 5 vonatból nem jött illatszertál sem,kár pedig lelkes voltam az elején.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Hm .. jó kérdés ... Én még reménykedek egy 2015 ős dátumban ...

_Cygnus_, Brigi031976 és Baby72 kedveli ezt.
  18. LBetti

LBetti Fórumgróf

Nálam is van 14 retró++ hód, de nincs szívem kipaterolni őket...:)

19. -Holdfeny-.

Olyan szépen csillognak ... Mikor befut a hódtenyésztés Majd csak narancsot kapunk a retro ++ helyett :(

20. csanya52

csanya52 Haladó

Sziasztok! Azt hiszem elment a kedvem az állati gőzöstől. sok jó ól helyett lett egy tehenészeti telepen, egy disznó piros ólam.Most beraktam a harmadikat,és valószínű az útólsó próbálkozásomat, meglátom mi lesz nem sok jót várok.

_Cygnus_ és szellorozsa kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.