Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Gazdagéknál így megy ez! xD Nem emlékszem az összes előzményre. Van már illatszertárad?

Ne hogy azt hidd, hogy csak egy sárga tyúkóllal szúrták ki a szemedet! Kaptál hozzá alapot is! ;)

Az 5 sárga kecsketej és az 1 sárga deni hasonló eredménnyel járt! :D
    Csak félve merek tovább olvasni, hogy mostanában ki kapott éppen sárga kecsketejüzemet... :wuerg:
    Amúgy nálam a narancs kutya és a retro++ hód a nyerő. De sárga terményesekért cserébe bármennyit elfogadok! :D

Én olyankor még a vevőket is hajlandó vagyok kiszolgálni... xD

Na akkor még egyszer! Ki is a mázlista?? :wuerg:

Pedig én bevettem!! xD

Na jó, engem is felrakhatsz, mint katicát. ;) Tényleg, mikor lesz a katicabogár titokállat? :)

Utoljára szerkesztett: 14.5.15
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Eddig 2x kaptam titokólból rózsaszín ólat. Egyik alkalommal halastavat máskor pedig tehénistállót. Eddig sem éreztem késztetést, hogy rózsaszín ólat gyártsak de ezután még annyira sem hoz lázbaxD. Cserenapon kaptam egy rózsaszín struccászati tsz-t ajándékba, vissza is küldtem a feladónak.. 8) Előbb-utóbb minden meglesz ami még nincs, de ezek nem olyan dolgok melyek nélkül nem lehet élni:). Bár igaz, hogy a kis gazdaságom is olyan már mintha valóságos lenne, de szerencsére nem kell az állatok alól vasvillával kiganajozni, a kútról vizet hordani vödörben, hajnali 4-kor kelni, hogy enni adjak nekik.;):) Ettől függetlenül mindenkinek küldöm ezt:

Legyen szerencsés a további vonatozás:).

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nyitottam megint és megint textilmalom a következő a raktárba megy hogy legyen cserealapom :D

Dyny, csio70, hóóvirág és 10 más kedveli ezt.
  4. vadmacs81

vadmacs81 Junior szaki

Sziasztok!
    Én is elég sokféle képpen kombinációzok de még mindig nem kaptam illatszertárt. :(
    De lett 2 db textilüzemem,sárga pulyka lábas,piros halastó,narancs juhakol.kutya és 2db narancs kutya,stb.
    Nem számoltam most 1 óra múlva megjön a gőzős,és a kerten 4 titokzatos pihen(ebből az egyik 20 perc múlva meglesz)
    Szoritsatok hogy illatszergyár legyen. :)

meszimarsi, csio70, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  5. dolcevita1948

dolcevita1948 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Hogyan jön sima kutyaól a gőzösön?A sima ólak között nem szerepel,ez nem fejlesztett ól!
    Beadok sima kutyát,meg egy csomó mást és kapok egy sima kutyát!Ennek van értelme?:(

_Cygnus_, LBetti és szellorozsa kedveli ezt.
  6. bakfis

bakfis Fórumszaki

3 megvonatoztatott csomagból lett narancs ló, piros pulyka és illatszertár :) szuper, lehet titokólat is veszek 3at

7. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia!:)
    Üdv a klubban!!:D

_Cygnus_, Coff66, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  8. belluska6

belluska6 Fórum-zöldfülű

Visszaküldtem a sima kutyát, lett rózsa kaptár;)

9. betjoli

betjoli Fórumprofi

Csatlakozom

-orgona-, LBetti és szellorozsa kedveli ezt.
  10. dolcevita1948

dolcevita1948 Utánpótlás-írogató

Én is üdvözöllek!Nem értesz velem egyet?:)

11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..nahh a vonat befütyült megint egy retro hódal...szerintem elzavarták őket valahonnan..azért van annyi belőlük...szerintem nincs kedvem többhöz..

_Cygnus_, iboly54, -orgona- és 3 más kedveli ezt.
  12. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nem hallottad még? Nemsokára kezdődik a nagy nemzetközi hódtenyésztés..;):)

13. Gizdagazdamester

Gizdagazdamester Kivételes tehetség

Eddig vonaton a legjobb a Piros Disznaja vot...amugy megen csak Narancs olak meg retró Hódok!
    Ha nem költem már vagy 20 vonatot!!!!:sleepy:

szellorozsa, -orgona- és LBetti kedveli ezt.
  14. hugi0913

hugi0913 Törzsjátékos

Sziasztok! Engem is szeretnek a kutyák, én is szeretem őket, de nem itt, nem ennyit.
    3 titokólra volt FA-m. Retro hó, sün és narancs kutyaól az eredmény (nemhogy teknős nem jött, de sem kivi, sem kacsacsőrű, talán majd egyszer).
    A gőzös sem "szeret" engem. Narancs festőtelep, kutya, béka és természetesen még egy kutya, bár ez narancs. Hát :-(((

szellorozsa, _Cygnus_ és -orgona- kedveli ezt.
  15. vadmacs81

vadmacs81 Junior szaki

Készen lett az ólacska.
    Kaméleonlak sárga. :(

szellorozsa és _Cygnus_ kedveli ezt.
  16. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Nem szoktam az engem ért negatívumokról sokat írni. Most viszont megteszem, mert idegesít. Először is mindenki figyelmébe: ez az állati gőzös csak egy játék, nem kötelező benne részt venni és nem kötelező idegbetegnek lenni sem emiatt. Sajnos nagyon sokszor olvasok olyat, hogy valakinek ez sikerült, de nem kapott meg ilyen és ilyen ólat. Most szeretnélek titeket, játékosokat három csoportra osztani eszerint: először is vannak olyanok, akik teljesen jogtalanul mérgesek, mert nem nyertek értékes tárgyakat. Tényleg nem korrekt, hogy a 90. szintjeit taposó farmer tyúkólat, vagy fejlesztését kap. Teljesen jogosan elégedetlenek, én is szoktam az lenni. Valami nem sikerül, elnézem, nincs szerencsém és sorolhatnám. Nekik csak kitartást és további sok sikert kívánok! Ha végképp nem sikerül, nyugodtan abba lehet hagyni: egyrészt mert ez játék, másrészt nem ér annyit sem, hogy idegesek/mérgesek legyetek emiatt. A következő "csoport" azok, akik szerintem telhetetlenek. Egyáltalán nem értem őket. Olyanokat olvasok, hogy ... "nyertem egy rózsa ólat, de nem kapok illatszertárat" vagy "kaptam piros ólat, de nem kapok illatszertárat" és ami a legzavaróbb: "nyertem rózsa ólakat, meg textilüzemet, a negyediket, de nincs illatszertáram. Ekkora igazságtalanságot!". Felfogni nem tudom, hogy mi készteti őket erre. Nem szeretem az okoskodó szerepét játszani, biztos vannak olyanok, akik szemében annak tűnök, de hát kérem: a piros ól bizony egy értékes piros ól, a rózsaszín meg egy rózsaszín! Tessék megbecsülni, sokat ér! Nagyon idegesítő, hogy valaki már a sokadik piros ólját kapja és elégedetlen, mert nem kapott illatszertárat. Srácok, minek kell ez? Örüljetek a fejlesztett ólnak, ha annál kisebb értékűt tesztek be és jobbat kaptok érte! A harmadik "csoport" pedig a mázlisták, vannak akik piszkosul azok. Ilyen is van egy játékban, valaki már a sokadik ritka ólját nyeri meg. A harmadikat, negyediket. És még sikerül neki szereznie belőle. A szerencsejátékban is van ilyen: bizony egyszer nyer valaki, nem kell rá haragudni emiatt. Tudom, hogy nem mindenki ilyen, de sajnos egyre és egyre többen annyira semmibe tudjátok venni a színes ólfejlesztéseket, hogy az nevetséges. Persze tisztelet a kivételnek!

A végére pedig egy tanács (5 év játéktapasztalat után biztosan állítom):
    Ugyanis ez az egyetlen játékelem, amely megnyerése szerencsén alapszik. A kitehető dekorációs tárgyakat, ólakat vagy fákat, felhősort vagy csillagot, szupertápot vagy szupertárgyát, bónuszt, terméket, egyszóval bármit meg lehet más úton is szerezni. Egy dolgot meg kell értenetek: egy cégnek meg kell élnie, egyrészt amiből jobbá tudja tenni a játékot (és nem, nem nyereményeket kell adni, hanem amit sokatok észre sem vesz: az eventablak kinézete, a tárgyak, ólak és fák kinézetét kapjátok/kapjuk meg) másrészt meg attól, hogy valaki támogatja a játékot játékpénz vásárlásával, nem kell egyből minden titokzatos dolgoz megkapnia, mert az nem igazságos. Ugyanis azért a farmaranyfa az egyetlen tárgy, amit csak egyetlen módon lehet megszerezni (főleg, hogy farmaranyt ad), az az, hogy minden más tárgy, termény, termék vagy bármely egyéb dolog később úgyis elérhetővé válik mindenki számára. És igaz a mondás: az idő pénz. Aki ki tudja várni a cserenapot, az valódi pénz befektetése nélkül is hozzájut a korábban FA-ba kerülő játékelemhez.

Köszönöm, hogy elolvastad.

17. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Állítólag napozni fogsz... vagy mégsem ? xDxD
    De most nagy az öröm úgyhogy mindent megbocsájtok: Jumbo elefánt meghozta a második illatszert :)
    Szia:) Köszönjük az infót ez nagyon hasznos volt, fel is írtam a füzetkémbe:) Már el is indítottam így egy vonatot;)

18. janos6750

janos6750 Aktív író

Sziasztok. Én már kezdek irigykedni azokra akik retro++ hódot kapnak:D Nyitottam már legalább 15- 20 ólat a sárga tyúktól a sárga struccig mindent kaptam / természetesen sárgában látom már a világot is / :p Még érik 4, de egyenlőre elment a kedvem a vonatozástól ugyanis kezd drágább lenni a MÁV-tól:D, igaz ott nincsenek luxusvonatok csak intercityik.

-orgona-, kutyaszálló, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  19. tragacs11

tragacs11 Utánpótlás-írogató

lett a gőzősőmből 1 illatszergyár

Kukori.és.Kotkoda, Fuhur, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  20. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Rózsaszín pulyka. Ez sem rossz mert még nem volt ilyenem. Én azt sem tudom milyen a retró hód, mert engem teljesen elkerülnek. Ilyen sikereket kívánok mindenkinek.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.