Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

szia breki, én kaptam egy disznó rózsaszint,:inlove: és természetesen a retró hódot,:mad: hiába küldöm vissza Varunnak csak erőlteti, pedig nem akarom,:wuerg: szeretnék még egy illatszert, :music:de nem igazán akar jönni a második :p

csio70, kekmaci75, csopke1 és 9 más kedveli ezt.
  2. gymikii

gymikii Fórumlakó

Teljesen egyetértek veled, de biztos vagyok abban is , hogy még ezt is alul fogják múlni valamikor...

csopke1, bercy58, vekony1 és 4 más kedveli ezt.
  3. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Aki ír a fórumra, már nem idegen.:D Továbbiakban is legyen szerencséd!
    Már tegnap is akartam kérdezni, hogy miért aprózod el a titokól vásárlását? A nagy számok törvénye alapján, nagyobb esélyed van valami jót kapni, ha egyszerre veszel meg 20 ólat. Számold össze hány féle ólat kaphatsz. Szerinted 2-ből mennyi az esély valami jóra?
    Ne mond azt, hogy már 15 - 20 ólat vettél, mert a rendszer csak a kettőt látja.

Kitettem én is 12 ólat, az eredmények ismeretében döntök a folytatás vagy befejezés mellett.
    Aki velem van egy piacon, vessen egy tekintetet a piacra is, hirtelenében árultam 5 milliót, de kifogytam a vakondból.:D

4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Azért reggelre egy jávorszarvas színpad zenélt:)...de még várom az illatszergyárat..most küldtem egy rakományt:)

hóóvirág, csio70, Gio és 8 más kedveli ezt.
  5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Na a te kombódat is kipróbálom, talán bejön. Érik három, utazik egy. Még mindig reménykedem.

kekmaci75, csopke1, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  6. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szép napot.
    Ma reggelig 27 vagon lett indítva, albínó volt az alapanyag. A számomra legjobb eredmények:
    2 Illatszertár, 2 textilmalom, 2 kaptár piros, és 1 szinpad persze ez már sokaknak uncsi de nekem még nem volt, most van mutatóban és marad is a menüben. :) A sok narancs ól nálam még érték, habár ritkán ólazok a farmon csak ha nagyon muszáj. Én ezzel be is fejeztem elfogyott az albínó deni persze azért mert jó sokat eladtam jó pízéé, majd gyűlik megint vagy 1-2 évig mire kell valahova. Kb az utolsó 5 kanyar már csakis sárga akármiket adott.
    Sok sikert és illatszertárat akiknek még eddig nem jött.:)

7. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Sziasztok!
    Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült legalább valami piros, vagy rózsaszín ólat begyűjteni (nem beszélve különlegességről), de én befejeztem a gőzöst! Zsinórban a 3. retró hód++ után elegem lett az az egészből. Nevetséges, hogy legalább erre nem képesek odafigyelni.
    Nincsenek nagy igényeim, de azért ezen a szinten ez igazán gagyi felhozatal!
    Aki még nem unta meg, annak további jó szórakozást. Üdv: Foxi

csopke1, bakosagi54, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Egy újabb kutya talált meg. :oops: Megint visszaküldtem, nem tudom meddig játsszuk még ezt. xDxD

hóóvirág, mimi, kekmaci75 és 11 más kedveli ezt.
  9. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Ezek után meglett a második illatszertáram és narancs kutyaólból is összeszedtem 6-ot a végére:inlove: elfogytak a beadandóim, így nekem vége lett ennek a vonatozásnak is :D

hóóvirág, csio70, Kata_rzis és 10 más kedveli ezt.
  10. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Nem bírok leállni! Pedig már megvan a két virágos-illatos... És nem is olcsó mulatság! Kirakom a gőzös-titkost, elmegyek, teszek-veszek, egyszer csak megint a gépnél ülök, és tömöm a gőzöst! :mad:

Ezzel az erővel anyagozhatnék is...

hóóvirág, csio70, kekmaci75 és 12 más kedveli ezt.
  11. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Tömöm én is, de minek:oops: Eddig semmi. Kettő? Most már egytől is boldog lennék :p

hóóvirág, csio70, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  12. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nekem eddig 6-ból lett 5 klf. piros és 1 rózsa tyúk :). Mondjuk, a sárga tojástojónál jobb :) Azért nem bánnék egy újdonságot. Nekem kacsacsőrű sincs még, azt is örömmel látnám a farmon.

csio70 és Gio kedveli ezt.
  13. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Hát ismét nem csalódtam,mind a 2 event katasztrófa. A gőzösnek nem kell nálam már megállnia a 3 farmom egyikén se, hozzátok gyorsabban oda fog érni, remélhetőleg nem csak bóvlit fog szállítani.

csopke1 és skalimaci kedveli ezt.
  14. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

2 farmon szereztem összesen 14 rakományt, amiből lett eddig ... egy rózsa disznón kivül semmi ! Sárga és narancs ólak, tojástojó, szarvasgomba, pehelytoll, retró hódvár. Mindez 91. és 90. szinten.
    Talán a 10. ól után mindenki megkaphatná az illatszertárat ...

csopke1 kedveli ezt.
  15. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Sziasztok, csak gratulálni tudok akinek sikerült, én 112-es szinte már felpakoltam 25x a vonatot, ami annyit jelent, hogy minimum 50 titok ól, ami testvérek között is 375 FA, vagyis aki nem tud költeni a játékra esélye sincs az ólat megszerezni event idején, de ennél több ólat is eltapsoltam és egy db illatszertár sem sikerült, viszont sárga ólak tömkelegét kaptam vissza a titok ólakért, volt köztük tojástojó, angóra simogató is, még jó hogy a múltkor a szintekhez igazították az ólakat, fákat, vagyis kész ráfizetés volt, azt hiszem a BP megint csak ráment a pénzre, nem hiába van egy időben a titok óllal a vonatozás, azt hiszem ettől kezdve egy fillért sem fogok költeni a játékra, nem érdemlik meg.

Utoljára szerkesztett: 15.5.15
    csopke1, Ni0na, bakosagi54 és 3 más kedveli ezt.
  16. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Bocsi, nem akartam dicsekedni! :oops:
    De olyan jólesik kimondani: k e t t ő !!! :D;)

Kukackukac, csio70, kekmaci75 és 10 más kedveli ezt.
  17. leácska

leácska Haladó

nekem sok beadandóm lenne, ha nem félnék a csalódástól
    van egy csomó szentjanim, lepkém, kutyám, narancs fejlesztéseim, de ha angórasimogatót kapnék, hát én is bezöldülnék
    hmmmm, van időm gondolkozni :)

hát erről beszéltem, kaptam guanógyárat és egy kutyát, ezért beadtam óriás fejlesztéseket
    megyek egyre lejjebb, de a kutya már a kutyának sem kell, beadom :D:D

Kukackukac, csio70, csopke1 és 5 más kedveli ezt.
  18. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nekem egyesével nem jött be, semmi különleges nem lett most egyszerre 10 került ki ezek lettek:
    2db narancs halásztanya
    1 aranymosó narancs
    2 retró hód++
    2db kutyaól
    1 kutyaól narancs
    1 csacsikovács narancs
    És 1db Illatszertár, hurrá.:)

Kukackukac, hóóvirág, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  19. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Ha tényleg annyira véletlenszerű,mért ad a játékosoknak rengeteg retró hódót és kutyaólat?Feltünően sok...

Kukackukac, -kaktuszable-, sanya53 és 4 más kedveli ezt.
  20. -cabernet-

-cabernet- Utánpótlás-írogató

Még egy kutya, és menhelyet nyitok :mad:

Felhívnám Varun figyelmét, hogy adója 1%-át felajánlhatja a menhelyemnek ! :D:D:D Na az kiengesztelne! ;)

Kukackukac, hóóvirág, csio70 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.