Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Holleapó

Holleapó Járnitanuló

Végre-végre, a kutyák és hódok egymást fárasztják valahol messze, nem engem. És láss csodát, befutott egy illatszertár. :) Jött még egy textilmalom, meg korábban egy lemezes jávor ( ami pár hónapja még fél farmot ért..., így múlik el a lemez dicsősége), és egy rózsa strucc.
    Illatot mindenkinek!! :)

2. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

Nekem ez már a 3. Cserenapkor beszereztem kettőt is, de úgy döntöttem hogy a piros ólakat nem küldöm vissza, cserenapkor jól fognak jönni. :)

Baby72 kedveli ezt.
  3. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

LongNight, Gio, csio70 és 11 más kedveli ezt.
  4. kavics6729

kavics6729 Járnitanuló

Na itt vagyok ismét, az utolsó 3 lehetőségem is kinyílott- 6fa bánja- de kár volt. Úgy gondoltam, hamár ugyse vonatozok többet kipróbálom az azonnali nyitást, hát nem jött be.:cry: Azért ne elégedetlenkedjünk nem sülhet minden jól el, mostanában volt pár event amikor nemigen lehetett bosszankodó írásokat olvasni- nyuszis, denis- Most ez igazán nem jött be szerintem, esetleg itt is lehetett volna egy a titokcsomaghoz hasonló technikát alkalmazni. Mondjuk olyan formában hogy ha valaki elindít x /10, 20, 30/ mennyiségű vonatot az kapott volna egy tuti illatszertárat, minden bizonnyal kevesebb csalódott játszótárs lett volna.;) Próbálkozhatnék még jó párszor, de mint már korábban is írtam titokólat és narancsfejlesztést én nem vonatoztatok, elférnek azok szépen a menüben. Ugyanis ha nem így tennék és mondjuk felraknék pl. narancs kutyát+ még ezt azt vissza meg jó eséllyel érkezne az alap kutyaól de lehet, hogy csak sárga tehén:p, és akkor csak még jobban mérgeskednék. :eek: Félreértés ne essék nem gyűjtöm a színes ólakat, sárga denin kívül soha nem építettem, ami van az mind valamilyen nyeremény. De most nem érzem, hogy az ár/értékarány megfelelő lenne.
    Mindenesetre gratulálok akiknek összejött az illatszertár, a tovább küzdőknek sok sikert kívánok. Majd legközelebb talán nekem is összejön. Az egészben, csak azt sajnálom, hogy a családban 7 farmon játszunk, de egyiken se jött ez idáig a pille terményese, de a gyerekek még küzdenek, meg a másik farmomon még én is tudok egy két gőzőst indítani;)

MamaMeseKertje, Tigrislady, Numiz és 4 más kedveli ezt.
  5. barikafarmer93

barikafarmer93 Járnitanuló

Én eddig 2 ólat nyitottam, rózsa méhecske lett az egyik, ami a legelső rózsa ólam, én eddig nem tenyésztettem színes ólért, úghyogy ennek nagyon örülök. :) A másik egy illatszertár volt, amiről nem is tudtam, hogy létezik. Nekem már megérte, nem is számít mi jön a többiből, de azért még próbálkozom. :) Mindenkinek sok szerencsét.

6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Gratulálok:) én is szeretnék ilyet, de egyelőre még várok a másodikra és a harmadikra;).

7. pipike72

pipike72 Utánpótlás-írogató

Mint nagyon régi játékos (94. szint ) tudtam, hogy sok jóra nem számíthatok az állati gőzös nevű ólgyűjtő akcióban. Különös tekintettel arra, hogy soha nem voltam ezekben szerencsés. Azért belevágtam. Hátha... Kitettem 15 db tenyésztést és vártam a csodát. Ugyan csodák nincsenek, de ilyen szörnyű leosztásra azért én sem számítottam: Lett 6 (!) db kutyaól ( ebből 2 narancs ), 1 - 1 birkanyíró állom állomás, lóistálló, disznóól, kecsketej üzem és pehelytoll állomás. Mind-mind sárga! A szokott 2 db retró hódvár ++. 1 halastó, narancs és 1 strucckarám narancs. Sehol egy ritkaság, de még csak piros vagy rózsaszín fejlesztés sem. Na erről az egész akcióról ennyit. Még a nyereményeket megutaztatom, aztán inkább valami mással foglalkozok, mondjuk ahol egy iciri-piciri sikerélményem lehet. Azért a többieknek szívből kívánom, hogy több szerencséjük legyen.

Zatini, LBetti, Tigrislady és 2 más kedveli ezt.
  8. Holleapó

Holleapó Járnitanuló

A Mesekerted úgy látszik maga a Kánaán a pillangóknak :)

9. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Most már nekem is van textilmalmom, de kifáradtam a munkában jöhetne a szagosítás!!!:music::inlove::music::inlove::p

10. pifepöfepuff

pifepöfepuff Járnitanuló

hááááát... engem nem annyira kedvel Fortuna istennő...
    sárga tehénistállót kaptam tőle :(
    na mind1... ez is több, mint a semmi...
    kissé lehangolódtam... de sebaj! talán lesz ez még jobb is :)

Cher sűrűn törölgeti az orrát... zavarja a (koko)drog... szegényke :(

Utoljára szerkesztett: 15.5.15
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

A nemjóját:inlove::inlove::inlove: Bevált az egyszerre nyitogatás??? 6 rakomány vár a pajtában, 1 úton és még 1 visszaérhet, mire hely szabadul fel nekik. Remélem jó szám lesz a 8:p:p:p Ami meg nem jó, még reggel mehet 1 kört...

MamaMeseKertje, LBetti és tszabina6 kedveli ezt.
  12. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

eddig 27 ólat nyitottam és még nincs illatszertáram.
    Nem baj, úgyis inkább rózsa ólat szeretnék.

Megvárom, amíg lemegy a csillámpor ára, engem meg a gazdaköri vár meg.

Sok szerencsét a gőzöshöz! :)

csio70, MamaMeseKertje, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  13. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Vállalkozó kedvűeket várok egy próbára. ;) Sokadszor tenném vonatra a sárga strucckarámot akármilyen ólakkal. Ez az egyetlen amit nem akar elfogadni a masiniszta. Vissza dobja, hogy nem elegendő. >:( Újból beteszem másik felállással és akkor sem. Megnézné valaki akinek van sárga strucc karámja, hogy nála működik-e? Holnap reggeli találkáig: Sok szerencsét Mindenkinek. Sziasztok.

skalimaci és Baby72 kedveli ezt.
  14. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Nekem is csomó sárgát adott... de a pink strucc pótol a többi 8 sárga vagy sima kutya ólért...

15. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia!

nekem gond nélkül engedte, volt vagy 8 a raktárban... próbáld meg kitenni a farmra, és utána kitörölni, hátha csak az a baja, hogy nem volt megszellőztetve... :D

16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nálam sem engedte feltenni, 3x indítottam újra a vonatot.

LBetti és Pandapoc♥ kedveli ezt.
  17. janos6750

janos6750 Aktív író

szia. nálam se engedi felpakolni, úgyhogy kár próbálkozni.

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  18. északifény

északifény Junior szaki

Végre Végre !!! Öröm Bódogság :D:D:D:D:D:D A tegnapi kudarcos nap után, darabonként nyitogattam és semmi jó nem lett . Ma összevártam 8-at és egy területen aratógéppel nyitottam ki .Illatszertár, rózsa pulyka, piros kaméleon, jávor szinpad, retro hód , alap kutya,sárga pulyka , sárga guano :D:);) Kitartást és szerencsét kívánok mindenkinek már épp abba akartam hagyni ha most se sikerül.

_Cygnus_, Gio, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Diszkréció!! Hívni akarsz én meg áthívlak mint jó szomszéd és nincs bélyeg gy hanem az új terményest mutatnám meg ami csillámport ad ebben semmi sincs [​IMG] [​IMG]
    na meg lett mi is volt az előbb betéve 5db strucc karám narancs 1 nyuszi simogató sárga most is ez ment
    kaptam csacsiól piros
    kérdezném a smileyt látjátok mert én nem

kekmaci75, _Cygnus_, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  20. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Nnnna .... kaptam egy textilmalmot.
    Nincs rá szükségem, gondoltam megutaztatom.
    Nézem .... jól látok? Mindössze 10, azaz TÍZ pontértékű.
    Ez lett az 1250-ből ... xD

HellEart, _Cygnus_, mamszi5107 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.