Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Cicicó

Cicicó Utánpótlás-írogató

"Vége, vége, vége mindennek, vége a jó kedvünknek!!!"

_Cygnus_ és szellorozsa kedveli ezt.
  2. kuekev

kuekev Járnitanuló

Nagyon elvagyok keseredve, sehogyan nem akar sikerülni az illatszertál. Gratulálok akinek sikerült.

3. munkarabja

munkarabja Haladó

befejeztem a vonatozast 3 szonyegcsomozo farkas es 2 fejledtett olra hoz egy sarga fejlesztest tizedszerre is..

i

4. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia Kukori:),sziasztok Fórumlakók))
    Nem küldöm vissza, amúgy tetszik,:music: de most nyitottam ki a tegnap kirakott ólakat és az esélytelenek nyugalmával fogadtam a ++retro hódot és a narancs kutyaólat8). Azt biztos nem lehet rám mondani, hogy engem a BP-nál kutyába se vesznek.xD
    Varun már biztos nagyon várja ezért tőlem a tegnap beígért narancs tehénólakat:D!

5. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Még ez az utolsó is illatszer lett:) így van 2 ennyi elég is:)...szerintem addig kell vonatozni míg be nem jön..úgy látom azért végül csak sok mindenkinek sikerül:)...remélem meg lesz aki szeretné.

6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

dj jávor,
    3 kutya ól 2 pipivel most bent

_Cygnus_, Tigrislady, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  7. betjoli

betjoli Fórumprofi

Sziasztok!
    Szerintem én is ezen a vonaton utaztatom az óljaimat mert eddig semmi érdemleges kutyán és hódon kivül

8. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Nem tudnál szólni a mozdonyvezetőnek, hogy én is szeretnék egy Illatszertárat?! Már kicsit nagyon unom a retró hódokat, meg a "sárgákat"! :( ;) Vagy nem lehetne olyan szerverre kapcsolódni, amelyik jókat ad?! Mert van olyan gazda aki már az ötödik Illatszertárat kapja, én meg hódokat kapok! :( :(

_Cygnus_, Almyna0, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  9. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Sárga ólak garmadája :(

Kukackukac kedveli ezt.
  10. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

Csatlakozom, én is másik vonatra szeretnék szállni. Bár megjegyzem, így a 94-es szinten megkaptam életem első és egyben egyetlen rózsaólját.

csio70, Kata_rzis, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  11. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Én is 94-es szinten vagyok! Ezek szerint a 94-es szintűek kódolva vannak, hogy ne kapjanak Illatszertárat?! :wuerg:

_Cygnus_ és Kukackukac kedveli ezt.
  12. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Rózsanyúl,már a második ,de az illatos messze elkerül.:(

csio70, _Cygnus_, Tigrislady és még 1 ember kedveli ezt.
  13. kuekev

kuekev Járnitanuló

Ez igy nem igazságos, csináljuk , kinlódunk , és semmi értelme.

Almyna0, Kukackukac és rudcsi24 kedveli ezt.
  14. betjoli

betjoli Fórumprofi

én is a 94. szinten vagyok nekem sem jött eddig semmi jó

15. levianyu1

levianyu1 Aktív író

Elindítottam az utolsó vonatot. Amit eddig kaptam siralmas..narancs kacsa,retró hód++,kutya,narancs kutya,sárga rodeó,narancs strucc TSz,sárga pehelytoll, narancs aranymosó,narancs ló,2 textilmalom,sárga kecsketej... 92es szinten.. -.-:cry: Még 1 textilmalom..:eek: Köszönöm szépen a lehetőséget! Részemről itt vége a vonatozásnak. :sleepy:

Utoljára szerkesztett: 15.5.15
  16. padamak

padamak Fórum nagymestere

Van panasztopic is, kérlek, oda írjatok, hogy ne kelljen kellemetlenül érezni magunkat, ha ilyet írhatunk ide:
    11 vonatozásból lett 2 illatszertár, és két rózsaól (tehén + ló). A többi: 2 kutya, 2 sárgaól, 3 narancsbarkács.
    Kicsit szégyellem magam, hogy ennyire jók... ;)

kekmaci75, csio70, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
  17. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Elérkezett az utolsó nyitás ideje. Minden feleslegestől sikerült
    megszabadulnom. Az ól nem más, mint egy Illatszertár! (2.)

csio70, Kata_rzis, _Cygnus_ és 10 más kedveli ezt.
  18. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Nem neked kell szégyellned magad, hogy jó szerveren vagy! ;) Mi sajna retró hódot, kutyát és sárga sima/barkácsólakat kapunk! :(

mimi, _Cygnus_ és Kukackukac kedveli ezt.
  19. kuekev

kuekev Járnitanuló

Nem kell szégyelni csak tudod mindenkinek adni kellene mert 95-ös szinten nem kaptam egyet sem , de még rózsaszín ólat sem , ami kiakaszt az hogy kaptam egy sárga tyúkólat, tényleg erre vágytam, szinte egész nap ki belépek , na talán most , nem baj teszek fel másikat, de semmi.

mimi, _Cygnus_, Jucus1949 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Ne búsulj bonba, Varun már csak ilyen, szereti a teheneket:))
    Egyébként én már lemondtam az Illatszertárról, és belenyugdtam a retro++hód és narancs kutyaáradatba.Ez van:))
    ...megsúgom, lehet hogy tényleg szerverfüggő a dolog;)
    Van egy másik farmom is, örököltem a lányomtól ott meg szőnyegcsomózókra adott sárga disznóólat:wuerg::cry:

_Cygnus_, Tigrislady, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.