Állati Gőzös csevegő | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Nekem sem jön sosem narancsnál magasabb ól.Valamiért igy vagyok beállitva, pedig állandóan a peronon lógok.

_Cygnus_, skalimaci, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. Bogkati51

Bogkati51 Fórum-zöldfülű

Ma textilmalom és kutya nap van a játékban.ma már nem is teszek ki több titokólat.

3. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

Most viszont tényleg nem jött meg egy dózis, pedig volt benne narancs denevérbarlang amit most nem találok a menüben. tehát elindult, de hová lett???? hol kell ezt jeleznem :(o_O:oops:

_Cygnus_ kedveli ezt.
  4. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Ne felejtsétek, a szinthez igazítás nem azt jelenti, hogy értékes ólat kapunk a beadott óljainkért. A szinthez igazítás annyit tesz, hogy olyan retró, vagy fejlesztett ólat kaphatunk, amit a jelenlegi farmszintünkön elérhetünk. Tehát ha a 30. szintnél járunk, nem kaphatunk hódot sem, hisz még a gazdaraktárban sincs, venni sem tudunk belőle. Egy 90. szintű farmnál természetesen ez már előfordulhat, hiszen lehetőségünk van a hód vásárlására és így tovább. Logikusan végiggondolva, a mostani eventnél (a megnyerhető ajándékok nagy vonalakban: színes ólfejlesztések, és különleges állatok (illatszertár) a kisebb szintű játékosok alapból kevesett fejlesztett ólat kaphatnak vissza, hisz sokat még venni sem tudnak. Így (korrigálást kérnék,ha nem így van!) nekik több esélyük van a különleges ólakra, mert az nincsen szinthez kötve. (2.szinthez kötött, melyet a kezdő feladatoknál a játékok indítása előtt elértünk.)

Utoljára szerkesztett: 16.5.15
    _Cygnus_, -kaktuszable-, AnkaFD és 3 más kedveli ezt.
  5. meli19846

meli19846 Fórum-zöldfülű

Komolyan mondom hogy ha legközelebb kérdőívezek garantáltan a lehető legrosszabb választ adom a játékosok egyenlősége résznél. A mostani horrornál több mint száz denevért etettem de egyetlen titokólat sem kaptam. Tudok olyanokról akik sokat kaptak . Mostani gőzös beadása jócskán meghaladja a 10-et de még egyetlen csillámport sem dobott hozzám. Bezzeg mások 2-3 után megkapták. És persze egyszer a vonat eltévedt mert nem kaptam meg a rakományt. Nagyon sok eventem a felröpi miatt nincs meg. Ilyenkor gondolkozok el mi a csudáért áldozok pénzt erre a játékra.

bamgica, Almyna0 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  6. _Smurfie_

_Smurfie_ Járnitanuló

küldhetnél egy képet róla azoknak akiknek nem jutott :D:D:p

gyöngyvirág86 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kinyitottam az utolsó 7 ólat. Tulajdonképpen nincs okom panaszra, mert nem rosszak...csak hát most se lett rózsaszínól. Jobban örültem volna 15 sárga tyúknak és egy rózsaszínnek, mint 15 narancsólnak, mert a 15 narancsért cserenapon senki nem fog rózsaszínólat adni.
    A rózsaszínól is olyan nálam mint a csillagfürt...eddig azt is csak az ismertetőben láttam, a keréken még egyszer sem jelent meg.:music:
    Szóval az eredmény:
    - narancs nyúl
    - narancs kaméleon
    - narancs pulyka
    - 2 narancs kutya
    - piros strucc
    - piros halastó
    Egy titokzatos még van a menüben, azt már ki sem teszem.

8. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Ne hagyd abba! Nekem 2 textilmalom és 1 narancs kutya után egy dj jávor jött. ;)

skalimaci, Gio, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

textilmalom
    Kata nem megmondtam buli után alvás mert olyanokat látsz ami :wuerg::wuerg: hi de randa
    Kukackám megnézem én azt a kakast ami neki megy egy farkasnak xDxD
    Kukori nem főzve az a comb hanem jól kirántva :p
    Kata csak hecceljük egymást de azt piszokul ám ;)
    ha meg mán itt tartunk kakas here pöri :Dvalaki

http://www.regihid.hu/upload/P1020562.JPG
    nyami az ínyenceknek :)

Gio, kukori80, AnkaFD és 10 más kedveli ezt.
  10. 19770308

19770308 Fórum ismerője

kettő illatszertár 1 teknős 1 jávorszarvas szinpad

Littlemonkey, Gio, gyöngyvirág86 és 6 más kedveli ezt.
  11. gymikii

gymikii Fórumlakó

Tehát akkor a szinthez igazítás csak lefelé működik, felfelé nem...Akkor viszont ezt nem lehet szinthez igazításnak hívni, mivel nem az...Ki kellene találni valami megfelelőbb megfogalmazást, mert ezzel így farmerek ezreit tévesztik meg.Egyszerűen ez így nem korrekt.

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kata ez a kép óriási, így összerakni ezt a két írgő morgó kutyakakasbékát, akik csak néha morognak, de azért tudjuk, hogy nem lennék meg egymás nélkül. Ma másodszor nevettem nagyot ebben a topicban, köszönöm Neked:D:D:D:D.

HéricsBáró, skalimaci, Gio és 9 más kedveli ezt.
  13. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!

6 farmom van. A legkisebb 93-as a legnagyobb 95-ös szinten. Átlagban 30-30 vonatot elindítottam. Ez a hat farmon 180 titokzatost hozott (csak becsülöm, mert nem könyveltem közben). Nos: 1, azaz egyetlen egy illatszertárra tettem szert az egyik kisebb farmon. Rózsaszín óllal csak a vágyálmaimban találkoztam. Egy-két piros becsúszott, de nem volt számottevő. Mit mondjak: a hódból, kutyából, a sárga műhelyes fejlesztésekből, és persze ne feledkezzünk meg a sárga tyúkokból - elég volt. Több vonatot nem indítok.
    Akik még nem adták fel azoknak szerencsét, akik már szert tettek az illatszertárra még egyszer nagy gratula!

csio70, _Cygnus_, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Nálam egyelőre még mindig a csereengedélyeket ontja a rendszer - ami (tekintettel arra, hogy a nublonok, akiktől eddig egyedül lehetett plusz darabokat kapni, már elég rég voltak, és így fogytán) tulajdonképpen fölfogható pozitívumként. Mármint, hogy mindenki értse: immáron már csak a narancs tojástojó és a sárga tehenészet hiányzik azon óljaim közül, amik kellenek a kollekcióba, de meg semmiképp nem építeném őket...:wuerg:xD
    Persze ahol a rendszer az egyik kezével ad, ott a másikkal elvesz - azóta betévedt 2 csereképes item: egy piros tehénistálló és 1 piros strucckarám (talán el tudom majd cserélni olyan pirosakra, amik még nincsenek)...o_OxD

1 indítási kategória lévén taktikázni nem lehet (max. azzal, hogy miket rakok föl, FA-s itemek beáldozásából vagy CSP-ből és barkácsból oldom-e meg - na ezt én maximálisan ki is használom, de ez az eredmény szempontjából ugye érdektelen). És azt sem mondhatja senki, hogy "tessen farmaranyat vásárolni", mert ugye a vonatot azzal sem lehet sűrűbben indítani (az ólakat persze ki lehetne bontani azonnal, de az az eredményre megintcsak nincs hatással, épp csak nem tudok 4 órás növénykéket nevelgetni a helyükön és a mihaszna itemeket némi csúszással tudom csak visszaküldeni a feladónak). Szóval (az eddigi elméletileg lehetséges max. 70-ből) 36 indított és 34 kibontott rakománnyal a hátam mögött, illatszertár nélkül, tényleg max. annyi mozgásterem maradt, hogy esetleg a hátralévő 25 indításra éjjel is fölkelek óránként, napközben pedig lemondom a gép mellől 1 óránál hosszabb időre elszólító VV-s programjaimat/teendőimet...o_O Vagy esetleg nem lesz illatszertáram...:music:

Persze, amíg az "elvi lehetőség" megvan vmire, "elméletgyártó" és "kísérletezgető" játékosként én nem vagyok feladós típus:sleepy::p: sztem eventzárásig még egy 12-15 indítás bennevan anélkül, hogy bármi "nem-farmos" ténykedés kárát látná (amiket rózsaólak reményében valszeg akkor is indítanék, ha illatszertáram már lenne - hisz "elméletileg", a statisztika törvényei szerint most már pont az eddig elmaradó "nyerő" itemeknek kell következnie...:)).
    Apropó "elméletgyártás": nem tudom, hogy a pechszériámnak van-e köze ahhoz, hogy a denevéretetéses eventből szerzett titokólak megadtak 1 kacsacsőrűt, mindenesetre ha igen, akkor ezennel kijelentem, hogy a "jó szerver/rossz szerver"-elmélet megdőlt;), ugyanis ha a fent leírtakat jól értelmezem:eek:, most viszont olyannyira "cumivégre kapott a rencer", hogy már azt kell várjam, hogy mikor írja ki a tevekarámokra is azt, amit a magtárban nap mint nap szokott - piros alapon fehérrel, hogy "mind eladva"...:wuerg:xD
    LÁTLAK ÁM, BREKI!!!:mad:xDxDxD

csio70, skalimaci, Gio és 8 más kedveli ezt.
  15. Feri.Tigi

Feri.Tigi Rutinos

Sziasztok! Egy kakasülő,narancs szarvasgombamalac farm, piros ló istálló, két kacsacsőrű emlős. Több vonatot nem tudok indítani majd egyszer talán lesz illatszertár is! A többi tojástojó sárga, struccfarm sárga. Sok szerencsét mindenkinek!

csio70, _Cygnus_ és Gio kedveli ezt.
  16. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

Én eddig mindösssze 2 vonatot küldtem ,még nem tudom mi lesz belőle,megvárom az idejét. A titokzatosokból lett egy piros pulyka,ment is a narancs helyére,az meg a vonatra.2 sün,1 mosómedve,meg egy kivi,és még van pár amiből meglátjuk mi lesz.Az illatszertárról csak annyit,hogy 3 pillangó is kell az etetéshez,egy pillangó óllal,hamar elfogy a pillangó a raktárból.

csio70, _Cygnus_ és Gio kedveli ezt.
  17. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Igen, nagy a különbség egy alacsony (30.szintű) és magas (90.szintű) játékos között. Igazából a hód vásárlásának joga után már
    nem kell különbséget tenni magas és magas szintű játékos között. Persze ez nem feltétlen jelenti azt, hogy egy alacsony szintű
    játékos nagyon (nagyon!) sok előnnyel indulna, mert neki is 1250 értékben kell szállítani. De ez egy van a titokzatos csemeték,
    ólak esetében is. Az is szinttől függ, és még sorolhatnám. Ott sem lett javítva ez a kissé félreértelmezhető leírás, szerintem itt
    sem lesz javítva. Sajnos ez van, mi nem tudjuk nagyon befolyásolni ezt. Reménykedni tudunk egy értékes nyeremény után.

csio70, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  18. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

szia sajnos ez igy van mindig a nagyszintüek kapnak sok értéktelent ,mert az ö szintjükhöz képest minden olat kaphatnak!
    hogy értékes olat raknának be ,arrol csak álmodozhatunk!
    vegyük alapul a kereket ot is ot volt az aranyszamár,ésa rozsa terményes sruc,és lám kiveték!nehogymár jó nyeremény is legyen! a levendulalekvár és a szuper-kk kivül,és kerék pörgetés akciókor még a ninja méh is kiveszik nehogymár egy nagyszintü sokszor kipörgese!ez tény észrevetem kerék akciokor!már figyelem ugy 4-honapja!

_Cygnus_ kedveli ezt.
  19. kidmama

kidmama Járnitanuló

Több farmon is indítottam 10-12 vonatot amire titokólat is raktam fel egy árva illatszertárat nem kaptam,bezzeg hódot annál többet
    se piros ól,se rózsaszín ól nem talált meg.Több vonatot nem indítok se most se máskor!

_Cygnus_, bamgica és Nóra6634 kedveli ezt.
  20. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Sziasztok! Említésre méltó narancs szarvasgomba malacfarm,angórasimogató méhészet,rózsaszín struccól, egy kiviól nagyon örülök csak még 7 szint van a babérlevélig ami a táphoz kell. Hódok ,angórasimogatók sárgák, struccászat ,tehenészet sárgák jönnek ezerrel.

_Cygnus_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.