Visszajelzés Állatmánia - Vadon állatai 3. csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 10.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Szeretném mindenkinek megköszönni a jókívánságokat unokám születése alkalmából, most már az ő képe lesz az avatárom, most értem haza körül nézek boomilag:)

zotmar, obiobi1, maszilva és 21 más kedveli ezt.
  2. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

Kész vagyok! Megvan a gyertyaöntő és az írótollkészítő. :DItt abbahagyom, mert sajnálom a szupertápot!;)

zotmar, igaba, panda_30 és 8 más kedveli ezt.
  3. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

Event kész.Alap pndából lett 1 karate,még ilyen sem fordult elő pedig 2010 óta játszom

heureca3, maszilva, hugi és 12 más kedveli ezt.
  4. akitakutya

akitakutya Törekvő

Gratulálok Erika nagyi! Jó egészséget kívánok a Család minden tagjának!

Kérdésem! A Gazdaköri tenyésztős feladatokkal is nehezen boldogulok. Ha most nem teljesítem ezt az eventet, soha nem lesznek olyan ólaim, amelyek itt a legnagyobb ajándékok?

heureca3, _Cygnus_, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tessék

zotmar, heureca3, igaba és 12 más kedveli ezt.
  6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

zotmar, heureca3, Netudki50 és 7 más kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!

Nagyon-nagyon sokáig leljétek Egymásban örömötök!

emocy91, heureca3, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Eddig nem lehetett máshonnan megszerezni a gördeszkát és a függőágyat sem. Ha tudom javasolni akkor legalább az alapólakat szerezd meg ha tudod.
    Óóóóó, köszi, tényleg aranyosak.:) De itt 4 db van, ezek szerint a menyéteknél is boom volt, az egyik ikreket szült. xD

_Cygnus_, alpha58, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  9. Samborg

Samborg Fórum félistene

Event befejezve. Kedves szomszédaimnak köszönöm hogy vásárlásaikkal támogatták a befejezést. :D

zotmar, heureca3, panda_30 és 16 más kedveli ezt.
  10. akitakutya

akitakutya Törekvő

Igyekezni fogok, de nem sok esélyt látok, hogy sikerül. Köszönöm a gyors választ. Gratulálok mindenkinek, aki már elkészült az evettel.

heureca3, _Cygnus_, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  11. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Üdvözletem!

Event befejezve. Nagyon jó kis event volt. Köszi BP!8)

Aki pedig még tenyészget, azoknak nagy ugrásokat, értékes állatokat és jó farmozást kívánok. :)

heureca3, hugi, Samborg és 11 más kedveli ezt.
  12. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Majd 1 hétig nem volt gépem, beruháztam és itt vagyok, szeretem a zsíros kenyeret!!! Bekéredzkedtem játszani szomsziba, event kész. Nekem hurrá, mert tapasztaltam, ami kimarad, azt nehéz pótolni. Nagyon hiányoztatok, csak 1-1 percre tudtam fellépni a Gangra és elvonási tüneteim voltak. Le vagyok maradva. Sok ikert Mindenkinek!

zotmar, heureca3, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  13. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Én is megcsináltam végig, de persze vennem kellett tápot! Sír a hitelkártyám, de majd megvígasztalódik, egy darabig nyugton szeretném hagyni. Kiraktam a nyereményeket, remélem kapok most egy menyust legalább! Fáim is hiányosak, hátha most beesik valamelyik!

heureca3, _Cygnus_, hugi és 10 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, ez aranyos volt .:) Én is szeretem a zsíros kenyeret hagymával. ;)
    A szomszédnak meg vigyél egy nagy tál somlói galuskát hogy beengedett :)

mamszi5107, heureca3, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  15. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Na tenyésztettem 50 madarat. 15 kakukk adott 2, 20 liba adott 4 és 15 strucc adott 2 emlős jelvényt. 100 tenyésztés után járok plusz 13 jelvénynél. Folytatás hétvégén ;).

zotmar, heureca3, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  16. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Csak pozitivan álljunk hozzá, aztán átmegyünk morgósba

heureca3, _Cygnus_, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Örülök , hogy visszatértél ;)

heureca3, bindi5454 és Netudki50 kedveli ezt.
  18. briguka

briguka Fórum mestere

Szép estét! Nekem már mindenképp megérte, a kapott party pöriből meglett a hiányzó kitehető a madaras felhősorra és kinyitottam az első madaras ládát - naná hogy sima tyúk, de majd lesz jobb is, a lényeg hogy megvan az egész felhősor!
    Az eventből már csak mindkét részen az utolsóhoz hiányoznak a jelvények, amit valószinű nem is lesznek meg - szupitáp hiányában!
    Sok-sok értékes kisállatot mindenkinek :)

mamszi5107, heureca3, _Cygnus_ és 9 más kedveli ezt.
  19. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a fórum szabályzatát tessék elolvasni és betartani.
    Event csevegő = eseményről szóló beszélgetés
    minden más OFF!

Köszönöm

_Cygnus_, kukori80 és Netudki50 kedveli ezt.
  20. repashock

repashock Haladó

A nagy örömömben, hogy találtam eladó tigrist a piacon és szereztem 30 szupitápot vele nem vettem észre, hogy elfogyasztottam mind az 500 bájitalomat ...:cry:Agyő jelvények, várhatok hétvégéig... >:(

heureca3, _Cygnus_, Rebcsok és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.