Visszajelzés Állatmánia - Vadon állatai 3. csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 10.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok..
    Én megcsinálom ezt is holnap a Boom alatt ..
    Viszont lesz időm állatokat és növényeket is gyarapítanom..
    igyekszem naponta itt olvasni de rengeteg minden kell a gazdakörbe is..
    Ami pedig kicsit bosszantó az pedig a piaci árak már most..
    De ahogy látom ez nem hogy lefelé menne inkább minden többre kerül.. :(
    Na de Mindenkinek,sikeres eventet kívánok..

meszimarsi, Gio, melcsi10 és 13 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

akkor javaslom az Agykontrollt 8)... vagy egyéb meg nem nevezhető szervezet tanfolyamatait :music:.... esetleg fájdalom csillapítót :p bocs bocsi ... csak nem bírtam kihagyni :p

meszimarsi, Gio, Melan és 4 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Bizony. Ez már nem a tréfa napja. :) Nektek fel kell kötni a gatyeszotokat, nekem meg a sarkantyúmat. :)
    Professzor uram hogy áll neki a vadon állatainak? xD

almáspite48, Gio, melcsi10 és 13 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Egyelőre 43-43 tenyésztést bekészítettem holnapra. Aztán holnap minden kiderül, mibűl mennyit akarok még áldozni.

csio70, Gio, melcsi10 és 9 más kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Én a rák és cápa ólakat megszereztem, de kár is volt. Egy fecske nem csinál nyarat, főleg úgy hogy feladat se volt hozzájuk AKKOR MÉG! Én ezt szinte biztos hogy kihagyom. Legfeljebb adott részekig fogom megcsinálni.

Viszont jó dolog ez a jelvényes meg minden, de csak nekem tűnik úgy hogy egyre sablonosabb az egész...? Már a tenyésztős feladatokon se variálnak, nesze nektek Vadon állatai I-II-III. Ismét kitettek magukért a kreativitásukkal.

Shirkán53, melcsi10, zotmar és 15 más kedveli ezt.
  6. gyfa

gyfa Fórum hercege

Sziasztok!
    Természetesen megcsinálom, csak megvárom a tápakciót, mert 30 db szupertáppal, hááááát kicsit lehetetlen küldetés lenne :p:wuerg:xD. Az emlősökből teve-panda-majom lesz műsoron, a madarakból meg strucc.

Sok sikert Mindenkinek, aki belekezd az eventbe!!:inlove:

Gio, -W-595-, zotmar és 13 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Akkor most nagyon komolyan felkötöm a Bugyingót és holnap lezavarom az eventet ;)

8. -PANKU-

-PANKU- Utánpótlás-írogató

Rémes ez a pajta+pénztárcaürítési tempó a BP részéről!
    Ezzel a logikával élek én is. (titokólak, titokfák) A többi meg lesz másnak. Én meg megveszem a piacon :D

melcsi10, imi010, józsi581 és 6 más kedveli ezt.
  9. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Jót nevettem ezen!:D 15 éve,hogy gyógyszer sem volt a számba,ha rajtam múlik,egyhamar nem is lesz!:D

csio70, meszimarsi, Gio és 18 más kedveli ezt.
  10. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Jelentem meggyógyultam, nem adattam védőoltást magamnak és az idén sem fogok, pedig cudarul éreztem magam.
    Az eventtel kapcsolatban annyit, hogy számomra kötelező megcsinálni, nem érdekel, hogy szupertápot kell vennem, hiszen amióta inkább a farmomra költöm a csokipénzemet, fogytam 5 kilót, mert nem eszem csokit.xD
    További szép napot mindenkinek :)

11. -Holdfeny-.

Én örülnék 4.-5. résznek is ;) Minden állat kaphatna terményest :music:

meszimarsi, Gio, melcsi10 és 9 más kedveli ezt.
  12. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Talán a tatár hajt?Jó lesz az ráérősen is!;) Azért tippeket nem kell adni nekik,ezzel a minden állat terményesével!Kitalálnak ők maguktól is dolgokat a pénztárcánk ürítésére!:)

Utoljára szerkesztett: 10.1.17
    almáspite48, meszimarsi, Gio és 7 más kedveli ezt.
  13. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Ezért jó, hogy sokan vagyunk és sokféleképpen játszunk. Engem nem hatnak meg se a rózsa ólak se a terményesek :)

imi010, Melan, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

ÁÁÁÁ a csokipénzt is ??????? Én a cigire -soha nem szívtam - valót költöm a farmra ... a csokival a kezembe várom az eventkiírást ....
    Jaaa hogy ezért xxl méretű a hátsóm ... Hm ... most mi legyen ... vajon kell még több arany a farmra ? s akkor tényleg le kell szoknom a csokiról is ... de akkor új ruhatár is kell ... ÁÁÁÁ drága ez mindenhogy ... ;)

15. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Én meg erősen gondolkodom hogy csak az alap terményest váltom ki.
    Ehhez 190 jelvény kell, ami 380 sz.táp. Ebből 8-t visszakapunk, tehát 372 db, és még lejön a tenyésztésért kapott másik jelvénye. Viszont akkor a 6 db AB ugrik. :cry:
    Szia Cyra, örülök hogy meggyógyultál.

almáspite48, Cyra65, Gio és 18 más kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Véletlen elütés történt a billentyűzeten. Néha ilyen is előfordul.

A javítás megtörtént!

Az észrevételt köszönöm.

almáspite48, kukori80, Cyra65 és 15 más kedveli ezt.
  17. Vyca-cica

Vyca-cica Fórum hercege

Sziasztok!
    Én emlősnek denevért s kutyát fogok használni! Készülvén a neonosodásra! Tudom ott is kell majd tenyészteni de ha nem érdekelnek a kitehetők akkor nem muszáj. Feltéve ha jól emléxem a neon2.3.-ra s ilyen lesz a neon 4 is!
    Tollasnak meg megpróbálom a struccot hátha beugrik a korcsolyás ebbe a veszett hidegbe s én akkor bedobhatom a levesmesterbe!
    :p:p:p

Gio, zotmar, Melan és 10 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Készítettem egy kis összehasonlítást az eddigi Vadon állatai eventekről a beadandó kategóriánkénti és összesített Pajta Értéket és a jelvényeket illetően:

Állatok kategória besorolásaVadon I. 2016.09.20-09.26 Vadon II. 2016.10.07-10.13 Állatmánia (vadon 3.)
    2017.01.11-01.17.
    EMLŐSÖK177.000 PÉ; + 140 jelvény180.000 PÉ; +140 jelvény
    MADARAK151.000 PÉ; + 140 jelvény155.000 PÉ; + 140 jelvény
    ÍZELTLÁBÚAK120.000 PÉ; + 110 jelvény
    HALAK 91.000 PÉ; + 85 jelvény
    HÜLLŐK 91.000 PÉ; + 85 jelvény
    KÉTÉLTŰEK151.000 PÉ; + 110 jelvény
    ÖSSZESEN362.000 PÉ; + 335 jelvény 419.000 PÉ; +335 jelvény 335.000 PÉ; + 280 jelvény

Fentiek sok mindent elárulnak. Mindhárom feladatra azt írták, hogy nehéz besorolású. :p
    Egy biztos, aki ezeket az eventeket kihagyja, bizonytalan, hogy mikor és miképpen jut hozzá azokhoz a terményesekhez ill. ólakhoz, amiket itt kapunk jutalomként. Ezért én ezt a részt is fullra teljesítem, mint az eddigieket is, hisz azért játszom.;):):D
    A szerdai boom alatt is már bőven meg lehet csinálni, hisz csak a jelvények "legyártása" a feladat, a többi, az elvileg adott. Vagy legalábbis aki nem dekorozik, vagy altat (vagy nem kezdő játékos), hanem funkcionálisan gazdálkodik a farmján, annak meg kell legyen az az állatmennyiség, amelyből teljesíthető az event. :D:inlove:
    Oda kell figyelni, nem egyszerre indítani a 132 tenyésztést egy kategóriában, hisz a múltkoriakhoz hasonlóan keresztbe is kaphatunk + jelvényt, ezért én úgy tervezem, hogy 2* (50 + 50) db-bal indítok kategóriánként, azt követően szükség szerint, hogy meglegyen fajtánként a 140 - 140 db.
    Sikeres tenyésztést kívánok mindenkinek! :D:inlove:

kukori80, Cyra65, meszimarsi és 29 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

ÁÁÁÁ ha boom vanviszket a tenyerem és el kell pancsolnom a tápomat ... pláne ha event is van hozzá akkor esélytelen a várakozás ;)
    Hm .. engem is addig érdekelnek amíg egy van mutatóba a pajtába ... utána már nem érdekes ;)
    Mikor először találkoztam az Agykontrollal ... elhittem , hogy a fájdalmat csökkenti ... aztán megszületett a lányom .. s rájöttem csak a tűréshatárainkat edzi ;) Gyógyszer nálam sem barát ...

almáspite48, Cyra65, Gio és 6 más kedveli ezt.
  20. margitpolgarneeper

margitpolgarneeper Utánpótlás-írogató

Én, amit már előkészítem, azt bummkor kitenyésztem. A denevér és kutya nálam is nyerő ötlet.
    Ám egyébként a saját tervem szerint tenyésztek, aminek semmi köze sincs a mostani eventhez. :p
    Ez az event nekem játékpénzből teljesíthetetlen...

csio70, Gio, melcsi10 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.