Állatok-fák-növények-termények - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 9.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. tina07141983

  tina07141983 Fórumgróf


  Szia!

  Gondolom ezen írásod még nem modiként írtad :) De ezúton is Gratulálok!!!
  Ismerős voltál /vagy / ,"volt dolgunk egymással " ,ráadásul egy piacon vagyunk :)

  Szóval egy csikizéssel Jónás mindent bevall?? Bevállalom :D:D:D
   
  Kuzdern, kelleri, Gio és 2 más kedveli ezt.
 2. ANTAL99

  ANTAL99 Fórum-zöldfülű

  sziasztok. nekem az ötleteim, hogy a fák és a szántóföldi növények amikor leszedjük adjanak többet. az alapól és a barkácsól adjon 2 állatot és terményt (pl tojás) és a fejlesztés ugyanígy növekedjen.
   
 3. angyal071

  angyal071 Fórum-zöldfülű

  Ötleteim a Teliholdas Farmra: Magyarul: (Egyszarvú ház) Angolul: (Unicorn House) Latinul.(Domus Unicornis) Németül:(Einhorn Haus) Tápja: Magyarul: (Egyszarvú eleség) Angolul: (Unicorn Food) Latinul: (Feed Unicornis) Németül: (Einhorn Essen) Ötleteim a Rendes Farmra: Magyarul:(Nyestüreg) Angolul: (Marten Cavity) Latinul: (Murinis Thorace Cavitatis) Németül: (Marder Hohraum) Tápja: Magyarul: (Nyest táp) Angolul: (Marten Nutrition) Latinul: (Murinus Thorace Iperium) Németül: (Marder Macht) Magyarul: (Szöcske biom) Angolul: (Grasshopper biom) Latinul: (Impinguabitur locusta biome) Németül: (Heuschreckenbiom) Tápja:Magyarul: (Szöcske táp) Angolul: (Grasshopper Fedding) Latinul: (Virtute Ac Lucasta Singula) Németül: (Heuschrecke Fütterung) Remélem,a moderátorok továbbküldik a fejlesztőknek az ötleteimet!:)
   
  Utoljára szerkesztett: 24.8.19
  ^^Ayumi^^ kedveli ezt.
 4. Stock-broker

  Stock-broker Járnitanuló

  Sziasztok!

  Jack boltjában a megépíthető ólak kiváltásához nagyon sok dolgot kell beadni. Arra gondoltam, hogy lehetne a kerekkerék party pörgetésének főnyereményeként egy új ól: Rémséges talányos tenyészet. Ebből bármely Jack botjában megépíthető ól kifejlődhetne.
  A megnyerhető főnyeremény csak a telihold eventek alatt jelenne meg a keréken, pl. "rémséges partypörgetés akció" alatt... :)
   
  *Pöszke*, vcsaba18 és parrahviki12 kedveli ezt.
 5. tina07141983

  tina07141983 Fórumgróf

  Sziasztok!

  Ismét egy "elhanyagolt" Bahamás állat az ami miatt írok !Régi " játékos " mégis úgy érzem háttérbe van szorulva. :eek:
  Minden "alap " állat ami a játékban a kezdetek óta részt vesz ő az egyetlen aminek még nincs tenyésztése. Jó lenne ha átesne egy ráncfelvarráson és hamarosan úgy tudnánk üdvözölni ,hogy ő az aktuális tenyészállatunk . :music:
  Annyira cuki ,hát nem érdemelné meg ??:inlove::inlove:

  [​IMG]
   
  banana2001, vcsaba18, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
 6. Kata_rzis

  Kata_rzis Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Én a következő állatokat látnám még szívesen a játékban (a most közelgő újabb bogár helyett)...
  - pelikán
  - lunda
  - medúza
  - bálna
  - muflon
  - antilop
  - oposszum
   
  vcsaba18, tina07141983, kamifarm30 és 2 más kedveli ezt.
 7. Nelli60

  Nelli60 Járnitanuló

  Sziasztok!
  Nem tudom ki hogy van vele, én nagyon szeretem a mamutfáimat s még eventek kedvéért sem szedem le őket a területemről. Ha csak tudom gyűjtöm is őket (event, gazdakör) s így egyre többen vannak aminek következtében egyre nagyobb területet is foglalnak. Biztos meg lehetne oldani, hogy ne 4 kis területet foglaljanak el, hiszen ugyanezt a farmaranyfával megoldották és az ma már csak 1 kockán áll. A másik lehetőség, hogy őket is el lehessen helyezni füvészkertben, akár a mostaniakban, akár egy nekik készültben.
   
  *Pöszke*, vcsaba18, [mendy] és 8 más kedveli ezt.
 8. Picimaci2018

  Picimaci2018 Fórumprofi

  Kedves Fejlesztők!!!Egyszer talán volt tervbe véve,ezt egy régebb óta játszó játékostól hallottam,hogy a baha sziget közelében lett volna egy korallzátony!!Szerintem egy szuper dolog lenne,ha készítenétek oda egyet!!!Egy színes korallzátony nagyon feldobná szerintem az egész farmot!!Ha belépnénk a zátonyba,úgymond ott is lehetne ,,vethető" terület!Lehetne termelni tengeri uborkát,tengeri legyezőt,gombakorallt,agykorallt,bíborrózsát,szarukorallt,fekete korallt,tengeri tollat...Állatoknak is lenne ól,ilyen állatok lehetnének pld:medúza,polip,kőhal,óriáskagyló,sirály,muréna,papagájhal,bohóchal,tűzhal,kékpettyes tüskésrája,languszta,tengeri csillag,cserepesteknős,bonitó....Lehetne a korallzátonynál is event,ami kapcsolódna játékosan a környezetvédelemhez!!Pld sérült tankhajó,amiből folyik az olaj,tisztítsuk meg a szennyezett területet,segítsünk a sérült állatoknak...Vagy szemétszedés stb.A vizek védelme fontos és mivel szerintem kiskorútól kezdve egészen az öregekig sokan játsszák ezt a játékot,kicsit ez is előtérbe kerülne!!A korallzátonyról ennyit!!A bahán pld szívesen látnék egy új fát,ez pedig a kaucsukfa(Hevea brasiliensis)És jöhetnének új állatok is mint pld.jaguár,leopárd,angyalhal,tüskés rája,hoacin(őt imádom,csak azért:))És két különlegesség:Vöröshasú pirája(Pygocentrus nattereri),vagy a Maláj repülőmaki(Galeopterus variegatus)!!Rengeteg munka lenne egy ilyen létrehozása,de szerintem nagyon megérné!!!Én és még nagyon sokan imádnánk,ez bizonyos!!!Előre is köszönöm,ha bárminek is értelmét látjátok és megvalósul esetleg!!Jó fejlesztést és jó egészséget ezekben a nehéz időkben!!!
   
  vcsaba18, [mendy], DevilMókus és 7 más kedveli ezt.
 9. gionvivien

  gionvivien Utánpótlás-írogató

  Sziasztok! Pár ötlet ami eszembe jutott:
  1) Bolhacirkusz ( angolul Flea Circus) (latinul Siphonaptera) - tápja a Bolhatáp - az ól egy cikruszi sátor lenne
  2) Termeszvár (angolul Termite Mound) (latinul Isoptera) - tápja a Termesztáp - az ól termeszvár alakú lenne
  3) Hernyó-lak ( Caterpillar Habitat ) - tápja a Hernyótáp - terménye selyemfonál

  És talán kicsit elrugaszkodott, de lehetne egy új sziget : Dínók szigete / Jurassic Island ahol lehetnének az ólak Dinoszaurusz ólak és lehetnének ősfák ( jura korabeli fák) .
   
  [mendy], fénylő., ^^Ayumi^^ és 2 más kedveli ezt.
 10. Theeme

  Theeme Törzsjátékos

  Szia! Sok esetben ha megoldod a gazda körben a feladatokat ólakat és a terményeseit is meg lehet szerezni Pld: az írótoll és a gyertyaöntő a Müvészeti felújitás feladatsor révén megszerezhető.
   
  fénylő. és tina07141983 kedveli ezt.
 11. banana2001

  banana2001 Utánpótlás-írogató

  Sziasztok!
  Tudom, hogy még nagyon új, de a későbbiekben hiszem, hogy az imádkozó sáskákhoz is érkezik majd tenyésztés.
  Hoztam egy pár ötletet hozzá. Némelyiknek sajnos nem találtam a magyar nevét csak a latint, de ha valaki rákeres megnézheti. :D
  Szóval, leírom, mely szintre melyik sáskákat gondoltam.
  Ólak:
  1. szint sárga: barna sáska (olyan mint a sima csak barna :p)
  2. szint
  narancs: karélyos imádkozó sáska
  3. szint
  piros: parablepharis kuhlii
  4. szint
  rózsaszín: theopropus rubrobrunneus

  A terményes ól lehetne a Karateöv gyár
  Amit ad: karateöv (értelemszerűen)

  Terményes ólak:
  1. szint sárga: hangya sáska
  2. szint narancs: creobroter nebulosa parasphendale
  3. szint piros: szellem sáska

  4. szint rózsaszín: orchidea mantis

  Igen, tudom, hogy a titokólaknak nincs meg teljesen mind a 4 tenyésztési fázisa de remélem nem gond, hogy 4. szintig állítottam össze.
   
  DevilMókus, tina07141983 és eviii_mee kedveli ezt.
 12. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Igazán lehetne egy mamut-füvészkert... vagy kettő...
   
 13. ^^Ayumi^^

  ^^Ayumi^^ Fórum biztosa

  A Holdas területekről származó növények, állatok, termények - szóval minden - nem eladható a piacon. Miért nem? Vagy csak bennem fordult meg, hogy jó lenne velük piacolni? Sok az olyan feladatsorom, amit meg szeretnék csinálni, de idő hiányában nem tudok termeszteni mindenfélét. Közben meg a termény csak gyűlik, rémállatból is sok van.

  Főleg, ha mondjuk a fejelsztők meggondolják az unikornis (és egyebek) behozatalát a játékba... :music::music::inlove:

  Elnézést ha ez már volt, vagy nagyon kézenfekvő a válasz, de hátha... :)
   
  vcsaba18, rittgasseragnes és [erika05] kedveli ezt.
 14. [erika05]

  [erika05] Fórum veteránja

  Sziasztok!

  Hát én nem tudom. Annyi állat, növény, fa, terményes van már hogy nem lehet mindegyikből annyit termelni hogy egy normális pajtakészlet legyen. Időnként bedobnak olyan eventeket, amelyeknél régen nem használt fát, állatot, vagy terményest hogy csak kapkodjuk a fejünket.
  A korall szigetet jó ötletnek tartanám, ha oda be lehetne tenni az összes olyan állatot ami vizi.
  De szerintem a legnagyobb dolog az lenne, ha a már elvégzett feladatokat farmaranyért újra el lehetne végezni. Ez főleg a magas szinteken lenne érdekes, amikor már annyi gazdakörit kivégeztünk, és amit érdemes /itt gondolok szuper dolgokra és kuponokra/ azt biztosan sokan újra csinálnák.
   
 15. -rex18-

  -rex18- Törekvő

  szia ez a feladatos rész már volt párszor emlitve hogy lehessen újra megcsinálni a gazda köriket de farmaranyért olyan szempontból nem jó hogy ha valaki nem költ a játékra - mint én - azzal mi lesz az meg csinálja és kész vagy egy olyan pontot kellene találni ami megfelelne mindenkinek
   
 16. zergekutya

  zergekutya Junior szaki

  Sziasztok !

  Most, hogy a pocok is "szaporodik" (tenyészthető), rendkívűl zavaró az egér tenyésztések között is megtalálható többféle pocok elnevezés. Tudom, aki régóta játszik megszokja, de mégis...
   
  gionvivien kedveli ezt.
 17. $Panna$

  $Panna$ Fórum-zöldfülű

  sziasztok nagyon jó lenne ha lenne terület ahol a fákat lehetne ki rakni csak egy másik ahol csak az állatokat mert így csak minden bent porosodik .képtelenség ki rakni mindent és termelni a növényeket .ugyan ezt jó lenne a bahamarama szigeten is egy terület csak a fáknak egy az állatoknak nagyban segítené a játékot mindjárt tudnánk így termelni növényeket fákat és az állatokat is ami még jó lenne egy szupertáp fa :) köszi jó fejlesztést remélem meg vasul minden :)
   
 18. éccsanya

  éccsanya Járnitanuló

  Sziasztok én csak kérdezném nem e lehetne piacra rakni mindenkinek azt amire nincs szuksége. Ertem ezt az olakra fákra vagy dekorcuccokra. mert hogy nekem spec annyi mindenem van raktáron amire semmi szukségem van amibol 10nél is tobb van. jo lenne eladni de nem csak a csere napon. Hanem adni neki helyet a piacon. rengeteg felesleges cuccom van raktáron évek ota.
   
 19. vízöntő

  vízöntő Fórumfelvigyázó

  Sziasztok!
  Nagyon jó lenne a mostani event gyöngyei, játékban maradnának, További játékokhoz fel lehetne használni!
  Elvégre igaz gyöngyök!! A vissza váltás senkit sem boldogít!!:music::p;) Maga a grafika is szép!!
   
  kovacstne és Kuzdern kedveli ezt.
 20. parrahviki12

  parrahviki12 Rutinos

  Sziasztok!
  Kifejezetten hiányolok egy állatot a farmos területekről!
  Nálunk ugyan, Istennek hála, nem akkora probléma, de tudom, hogy az ország területén számtalan helyen óriási gondokat okoznak a szúnyogok. A Győrszentivánon élő lányoméktól tudom, hogy már napközben, a tűző napon is kibírhatatlan a helyzet, pillanatról pillanatra óriási csatákat folytatnak a vérszívókkal, a kis unokámat már ki sem merik vinni a levegőre...
  Ezek irtása (mind a földi, mind pedig a légi) hatalmas költségekkel jár, ráadásul ez mind vegyi irtás.
  De van erre egy természetes mód is (sajnos, mostanában egyre kevesebbet látni belőlük, ennek oka megérne egy külön misét...):
  A FECSKE :inlove::inlove::inlove:

  Magyarországon élő fajaikat a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület 1982-ben, 1983-ban és 2010-ben "Az Év madaraivá" választotta.
  A fecskék más néven a "szabadság madara"-i. Ezt a nevet annak köszönhetik, hogy nem lehet őket fogságban tartani. Ha mégis elfogják őket, nem szaporodnak tovább.
  Ezek a madarak nemcsak, hogy rendkívül hasznosak, de olyan, szinte szemmel követhetetlen, ámde szép látvány a röptük, hogy csodálattal bámultam gyermekkoromban nyaranta a nagymamámnál, vagy a Balaton partján a napon sütkérezve. :):inlove:
  [​IMG]