Állatok-fák-növények-termények - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 9.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Jó lenne ha az állatoknál is működhetne az automatikus aratás. Pl 10-20 egységnyi ideig;) A táp - szupertáp választható lenne...
  így a rövid érésű ólak tudnának folyamatosan termelni;)
  Pl ez a funkció lehetne a tárolók egy magasabb szintje;)
   
 2. gomboc58

  gomboc58 Aktív író

  Nagyon jó fejlesztés a fűvész- és vadaskert..... jó lenne ha kiválasztásnál a mennyiség is választható lenne. Továbbá ezekhez hasónló tároló lehetne a ládát adó dekoroknak. Tárolhatnánk benne a csúszdákat, dobozokat, kunyhokat, esetleg a Pannikat, Piccolókat stb. és helyet takarítanánk meg vele.
   
 3. papirocska

  papirocska Törekvő

  Sziasztok! Nem tudom más javasolta már, de én biztosan akor abban az időben amikor a piros kosárból vásárolhatóak lettek a növények. Lehet hogy nem jutott el ahova kell, vagy feledésbe merült DE még egyszer megemlítem. Gondolom mindenki örülne ha a piros kosárból faterméseket is lehetne vásárolni , az eventek miatt kevés fát lehet kitenni ,a raktárak sem bírnak mindent és kevés hely marad . Így ez egy remek lehetőség lenne ha az okosok rábólintanának. Köszönöm ha olvassátok ,tetszik az ötlet és esetleg van esély a továbbításra .
   
  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 4. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Most akadtam bele a következőbe: rákerestem a kapokfára, hogy tulajdonképpen mi is az. Legnagyobb meglepetésemre az első találat és a Wiki is azt hozta ki, hogy a Gyapotfa másik neve. Most akkor ugyanazt a növényt kétféle tulajdonsággal termesztjük?

  Mostanság meglehetősen sok egyéb, hasonló nevű fa is játékba került. Pl. Sárga trombitafa, sárga trombitacserje, stb.
  Nincsenek jól megkülönböztethető fák, hogy ezeket kell használni??
  Esetleg átnevezni valami jobban elkülöníthetőre? Az előző példánál a cserjét pl. Angyaltrombitára? Vagy trombitafolyondárra? Mindkettőből létezik sárga színű, ha ez annyira fontos...
  Nekem nehéz megkülönböztetni a rengeteg fenyőt is, főleg, mert egy fél körömnyi rajzban elég nehéz visszaadni a különbözőségeket.

  Más: aktuális lenne, hogy a pavilonokat is tudjuk géppel tölteni. Van már vagy 40 különféle, iszonyú időrabló szálanként etetgetni őket, főleg, ha fejlesztést is akarunk. Úgyis - ha mód van rá - egybe azonosakat rakunk.

  Még más: szintén aktuális lenne bővíteni a bónuszrekeszeket. Tudom, már elhangzott, de nem lehet elégszer mondani: Amikor kitalálták, volt - mondjuk - 20 féle bónusz. Most van - mondjuk - 100. Nem lehet gazdaságosan használni ennyi félét ezeken a szűkre szabott helyeken.
  Anno a horror-nap tartott 1-2 napot, évente 1x volt hosszabb. Most többször van egy hetes, most kezdődött egy hónapos. Vagy a horrorra használok bónuszokat, vagy az alapokra, együtt nem megy. Pedig kéne! Nem attól játék, hogy megszorítások legyenek!​
   
  vazulneni8, hibaliba3, Neni60 és 5 más kedveli ezt.