Állatok-fák-növények-termények - ÚJ

Kategória: 'Továbbfejlesztési és egyéb ötletek', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 9.9.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Sziasztok!

  Jó lenne ha az állatoknál is működhetne az automatikus aratás. Pl 10-20 egységnyi ideig;) A táp - szupertáp választható lenne...
  így a rövid érésű ólak tudnának folyamatosan termelni;)
  Pl ez a funkció lehetne a tárolók egy magasabb szintje;)
   
 2. gomboc58

  gomboc58 Haladó

  Nagyon jó fejlesztés a fűvész- és vadaskert..... jó lenne ha kiválasztásnál a mennyiség is választható lenne. Továbbá ezekhez hasónló tároló lehetne a ládát adó dekoroknak. Tárolhatnánk benne a csúszdákat, dobozokat, kunyhokat, esetleg a Pannikat, Piccolókat stb. és helyet takarítanánk meg vele.
   
 3. papirocska

  papirocska Törzsjátékos

  Sziasztok! Nem tudom más javasolta már, de én biztosan akor abban az időben amikor a piros kosárból vásárolhatóak lettek a növények. Lehet hogy nem jutott el ahova kell, vagy feledésbe merült DE még egyszer megemlítem. Gondolom mindenki örülne ha a piros kosárból faterméseket is lehetne vásárolni , az eventek miatt kevés fát lehet kitenni ,a raktárak sem bírnak mindent és kevés hely marad . Így ez egy remek lehetőség lenne ha az okosok rábólintanának. Köszönöm ha olvassátok ,tetszik az ötlet és esetleg van esély a továbbításra .
   
  -gyöngy-581 kedveli ezt.
 4. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Most akadtam bele a következőbe: rákerestem a kapokfára, hogy tulajdonképpen mi is az. Legnagyobb meglepetésemre az első találat és a Wiki is azt hozta ki, hogy a Gyapotfa másik neve. Most akkor ugyanazt a növényt kétféle tulajdonsággal termesztjük?

  Mostanság meglehetősen sok egyéb, hasonló nevű fa is játékba került. Pl. Sárga trombitafa, sárga trombitacserje, stb.
  Nincsenek jól megkülönböztethető fák, hogy ezeket kell használni??
  Esetleg átnevezni valami jobban elkülöníthetőre? Az előző példánál a cserjét pl. Angyaltrombitára? Vagy trombitafolyondárra? Mindkettőből létezik sárga színű, ha ez annyira fontos...
  Nekem nehéz megkülönböztetni a rengeteg fenyőt is, főleg, mert egy fél körömnyi rajzban elég nehéz visszaadni a különbözőségeket.

  Más: aktuális lenne, hogy a pavilonokat is tudjuk géppel tölteni. Van már vagy 40 különféle, iszonyú időrabló szálanként etetgetni őket, főleg, ha fejlesztést is akarunk. Úgyis - ha mód van rá - egybe azonosakat rakunk.

  Még más: szintén aktuális lenne bővíteni a bónuszrekeszeket. Tudom, már elhangzott, de nem lehet elégszer mondani: Amikor kitalálták, volt - mondjuk - 20 féle bónusz. Most van - mondjuk - 100. Nem lehet gazdaságosan használni ennyi félét ezeken a szűkre szabott helyeken.
  Anno a horror-nap tartott 1-2 napot, évente 1x volt hosszabb. Most többször van egy hetes, most kezdődött egy hónapos. Vagy a horrorra használok bónuszokat, vagy az alapokra, együtt nem megy. Pedig kéne! Nem attól játék, hogy megszorítások legyenek!​
   
  aida2330, tina07141983, Ms.AbyZu és 11 más kedveli ezt.
 5. tidroit

  tidroit Utánpótlás-írogató

  Sziasztok, javasolnám a marulafa (Sclerocarya Birrea) bevezetését. Aki látta a Sivatagi show c. filmet, emlékszik a jelenetre, ahol az állatok a földre potyogott erjedt gyümölcstől becsípnek. Fergeteges! Egyébként mind a gyümölcs, mind pedig a mag fogyasztható, rengeteg értékes tápanyagot tartalmaz. A fa maga is csinos, szétterülő koronája nagyon látványos.
   
  Ms.AbyZu, Kriszta3000, zagimichna és 2 más kedveli ezt.
 6. Kriszta3000

  Kriszta3000 Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!

  Remélem, jó helyre írok. :)

  Tehenészetben dolgozom, és pár hete a bálaháló, amit a kezemben vittem, megakadt egy bokron, ami mellett elmentem. Innen jött az ötlet, hogy lehetne esetleg a játékban is bálamadzag/bálaháló fa vagy bokor. Ezt tovább lehetne vinni széna növény bálázásához pl. Vagy akár egy event kellékei lehetnének.
   
  -Holdfeny-. kedveli ezt.
 7. Dorottya-Manó

  Dorottya-Manó Járnitanuló

  Volt egy játék amit a Farm kistestvérének hívtunk;)

  Ott volt Fa nemesítés.... sok egyforma fát kovácsoltunk egy fává!
  Pl: Beadnánk 10 szakura cseresznye fát Kapnánk egy mega szakura cseresznye fát. Ami 2*2 helyet foglalna...
  ugyanezt megtehetnénk az xl és xxl fejlesztésekkel is.
  Tp az alap fához viszonyítva lehetne 16* a terület foglalás miatt ez csak 4*-es mennyiség lenne. A termés 8 szor annyi; - valójában a terület foglalás miatt ez csak 2* annyi lenne... ;) a kiinduló fa érésidejével.
  Ezeknek az átalakítások lehetnének gazdakörból nyerhető úgymond ingyenes alkalmak és pl hetente egy vásárolható lehetőség is lehetne... Újdonság lenne. Bevételt generálhatna;)
  S hogy fokozni lehessen a dolog különlegességét - ezek a fák ne legyenek küldhetőek, ne lehessen füvészkertbe tenni őket tehát farmhoz kötöttek legyenek.
  Bónusznak / kb 5 % os előfordulási eséllyel lehetne valami különleges csak így megszerezhető fa +ban az ajándék! Ami elég csábító lenne ahhoz, hogy a fás válogatást és a titokfa vásárt is helyzetbe hozza újra;)
  Bónuszfa pl lehetne terményes fa! Ami véletlen szerűen adna 10 terményt 2*2 területet foglalna 20 órás érésidővel.
  S Valami egetrengetőn jó szintszorzós Tp- hozamot rendelnék hozzá;)
  Ritkasága és komoly játékelem ráfordítás igénye miatt nem befolyásolná a termények egyensúlyát a játékban. Viszont értéket képviselne;)