Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Én már nem félek a keveréstől! Tudom,hogy én ne csináljam! Nekem régebben talán 10-ből 2 sikerült és csak annyi jött vissza az ugrással mint amennyit bele is öltem!Maradok a sima "kivárom mit dob a gép "technikánál! A mostani boom-ot eredményesen zárom! Tevékből : 2 tudós,3 múmia,4 szultán,6 sivatag hajója,2 trükkös. Kutyábol: 1 009k ezt alapból dobta,2 siba inu. Mielőtt valaki irigykedne elárulom,hogy 4000 szupitáp és 10000 bájital, 2000 teve,800 kutya volt amivel neki indultam!Ja és nem sokat aludtam! :sleepy::D

3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ügyike vagy, gratula. :)Én is kavarászok már kínomba, de ráfázás az egész, mint mindig. :cry:xD

szellorozsa, iboly54 és tina07141983 kedveli ezt.
  5. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

6. LBetti

LBetti Fórumgróf

Gratulálok!
    Köszönöm, hogy megírtad, mennyit fektettél be, így nagyjából kikalkulálható, hogy miből lehet eredményt várni. :)

7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

icus08, szellorozsa, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  8. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

missuzy_53, icus08, OJani és 17 más kedveli ezt.
  9. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Imádom és kedvencem az aranybárány,fogadd nagy elismerésem.:);)

szellorozsa, dörikati, .sylvia72. és 2 más kedveli ezt.
  10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

menj aludni már fáradt vagy :D gratulálok :D hogyha nekem lenne ennyi arany állatom meg se szólalnék :D

11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok ..az én piacomon még nem volt feltéve egyszer Siba Inu...igaz azért nem nézem annyira sürün...de szerintem még senki nem tett fel...ezért én sem mivel nem tudom mennyi a reális...a többi piacon ha van fenn hogyé adják?:)

iboly54, LBetti és steve223 kedveli ezt.
  12. LBetti

LBetti Fórumgróf

Max. áron elviszik, de szerintem érdemes várni az eladásával, mert elképesztően olcsó az 1 szinttel kisebbhez képest.

szellorozsa, hóóvirág és steve223 kedveli ezt.
  13. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Az arany bárány nekem is tetszik amikor be dobta nagyra nyíltak a szemeim olyan sárga volt hogy majd nem kisütötte szemem :)

Hát igen hosszú volt elfáradtam de meg érte eddig szerencsére sikerült mindent eladnom a bari is már a piacon ül és várja új gazdiját;)

Szia!

Nálam sincs kint egy darab sem de az ára folyamatosan megy fel (most 6.493.114 ért tudnám eladni) gyorsan le csapnak rá nekem 5 db van de várok mert az tuti hogy 10 fölé fog menni. Amúgy ha kiteszed max. áron azonnal viszik.

missuzy_53, apuci30, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

15. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Stevekém!Nagy gratuláció a sikerekhez,édes lesz a pihenés ez után az izgalmas hétvége után.:)

missuzy_53, babócy, hóóvirág és 4 más kedveli ezt.
  16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Igen én is így gondolom..de lehet készítek egy rózsaólat:)
    [QUOTE="steve223, post: 375819, member: 11280"
    Szia!

Nálam sincs kint egy darab sem de az ára folyamatosan megy fel (most 6.493.114 ért tudnám eladni) gyorsan le csapnak rá nekem 5 db van de várok mert az tuti hogy 10 fölé fog menni. Amúgy ha kiteszed max. áron azonnal viszik.[/QUOTE]
    Nem teszem én sem ki..de nagyon jól jártam hogy felnéztem a piacra most:D...de valakinek balszerencse volt:oops:kicsit sajnáltam is...de gyorsan kellett döntenem . Szóval 1 Milláért vettem Tűzoltóto_O..szerintem valaki a Mopszit akarta kitenni annyiért és elnézte..hát én lecsaptam rá..mert akkor más tette volna...nagyon oda kell figyelni...de azért mázlim volt:)

tina07141983 és steve223 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Iboly!
    Köszönöm:) Csináld csak, mert a sok baki/bukta mellett is megéri:)

18. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

19. cápa81

cápa81 Törzsjátékos

nálam már van kint 7,2 millioért ,de annyira nem kapkodnak érte. :)

20. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Adrián-Beatrix, Gio, steve223 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.