Állattenyésztők tapasztalat-csere topicja | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Úgy látom, tényleg komoly leckéket kellene vennem egynémelyektől. Vagy én vagyok űberbéna, vagy nem tudom. Most a kutyáknál a szokásosnál is rosszabbul jöttek, kettő husky-m lett ugrásból, a többit tenyésztenem kellett sorban. Színesebbet pedig még véletlenül se adott.. 3 nap, több mint 500 szupitáp mínusz... pocsékul vagyok... :S

2. nyulus74

nyulus74 Törekvő

Ettol ne legyel rosszul nalam 3nap,es kb.2200 db sztap minusz..

3. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

oksa. :) csak én ezt magamnak kevertem.. nem veszem a tápot, mert arra is még nem tudok költeni, elég a munkásokra.. :S ezért olyan sok nekem... illetve mert máskor azért ekkora mennyiségből megvan az event.. a gazdakörije nem, csak az event.. :S

steve223, nyulus74, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  4. tina07141983

tina07141983 Fórumgróf

sziasztok..
    na így a végére varacskosból aranymalac :inlove:
    Így boom számomra szépen lezárva ;)
    Szép estét,jó éjszakát mindenkinek ;)

Adrián-Beatrix, Gio, Ninett79 és 9 más kedveli ezt.
  5. fankostepsi

fankostepsi Haladó

Sziasztok!
    Úgy gondolom, hogy a nyugalmam és a szupertáp készletem megőrzése miatt a tenyésztéseket ezennel befejezem.
    Csak a kötelező eventet csinálom, a többit majd ha kicsit módosítanak a beállításokon.
    Elég a való világban a stresszelés.

6. OJani

OJani Kivételes tehetség

Most így az utolsó néhány órában nem adta valami jól. Próbáltam keverni. Ezt általában 3 alap állattal+1 nagyobb szintűt és folyton elbuktam.:oops: Ha jól emlékszem ma 3 vattacukorbarit sikerült elbuknom. Mindegy, ez van. Azért nem mondok le a keverésről. Néha azért csurrant cseppent pár jó dolog is. ;)

Gio, Tigrislady, Ninett79 és 5 más kedveli ezt.
  7. bonita333

bonita333 Rutinos

Adj Isten Gazdák :) Nos! Ki így, ki úgy, befejezte az állattenyésztést! Ez jó nagy boom volt és jó nagy bummm :) Legalább is nekem! Elszórtam egy csomó tápot, minden szabad pillanatomat a gép előtt töltöttem, lestem, hogy éppen milyen állat fejlődik ki..., talán egyszer, egyetlen egyszer egy arany valami kikél abból a tojásból :), de nem! lépésről lépésre, minden ugrabugrálás nélkül jöttek a kutyik, de a Siba Inu sajnos nem :( és most felteszem a kérdést: megérte ??? Attól függ mondanám! Megint tanultam valamit, hogy az eventen kívül NEM!!! persze ezt csak mondom :) Mert, ha egyszer elkezdem - ez olyan mint a szerencsejáték - nem tudom abbahagyni... azt remélem, na majd a következő körnél... na majd... aztán semmi :)
    Na de ez csak játék!!!!!!! és játszani jó!!! játszani jó????
    Legalább vigasz díjként meghagyhatnák farmunk sarkában azt az édes kis Siba Inu-t :) :) :) Egyébként is szükség van egy farmőrzőre :) :)
    Nos szép estét, nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek :) :) :)

Utoljára szerkesztett: 27.11.15
    Gio, Tigrislady, tina07141983 és 7 más kedveli ezt.
  8. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Lillapilla73, Tigrislady, Gio és 6 más kedveli ezt.
  9. macsek.

macsek. Törekvő

Gratulálok, Te nagyon szerencsés vagy. Sajnos nekem most sincs mit mutogatnom, 1700 szupertápból és kb. 1200 kutyából a legnagyobb ugrás simából 1 mopszi lett. :cry:

katka55 kedveli ezt.
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az iker-tenyésztés befejeződött.
    Találkozunk a következő alkalommal.

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az egy napos mini-boom kezdetét vette!

OJani és Gio kedveli ezt.
  12. gazdacska8

gazdacska8 Fórum-zöldfülű

13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

tina07141983 kedveli ezt.
  14. gazdacska8

gazdacska8 Fórum-zöldfülű

szia
    Koszi!!! :)

15. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Jókor jött a boom!!! A top alatt vettem 5 millióért egy siba inut- azóta se láttam kint 10 millió alatt...meg vettem még néhány olcsó mopszit is, tarcsiba. Most az olcsó mopszik megugrották a siba párját, így már be is vannak etetve a kutyáim a pink kutyaólban:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    Soha rosszabb boomot!:p Mivel ez a siba volt betervezve a mai boomra, most már csak hobbiból tenyésztek néhány csacsit meg halat, hátha kijön valami jó. De ha nem, az se baj. VAN PINK KUTYAÓLAM!!!!

Most meg alap kutyából pörge!!!!!!!!!Mi van ma?????:D:D:D

Utoljára szerkesztett: 27.11.15
    katimami51, Lindus1226, steve223 és 13 más kedveli ezt.
  16. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

gazdacska8 kedveli ezt.
  17. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Gratulálok a pink ólhoz. El is tűntek a kutyák a piacról, mindenki tenyészt, szépen ad most mindent, de ne kiabáljuk el. További sok sikert mindenkinek.

drunyi és tina07141983 kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Gratulálok.Szerencsés vagy.Nekem egyáltalán nem ugrálnak.

19. Vica32

Vica32 Járnitanuló

20. .karnold.

.karnold. Járnitanuló

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.